keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Pupupupupurnukkaa...


Shoppailin tänään pari ihanuutta kotiin ja haluan esitellä ne teille. Tässä ihanassa naulakossa on liitutaulua nuo mustat laatat. Niihin voi vaikka rustata "Raksun avaimet" tai "mökkitupa" tai ihan vaan "auto"

Naulakon yläosassa on peltinen taulu. Tulostan tuon päälle vähän saman henkisen, mutta meidän perheeseen viittaavan taulun, joten tuo jää piiloon.

Joku on saattanut jo huomata, että minulla on kauhea hinku purkkeihin ja purnukoihin. Ostin keittiöön taas pari uutta purnukkaa piilottamaan värikkäät laatikot.

Riisipurkki oli löytöjen löytö, sillä olen etsinyt sellaista kauan.

Tämä puinen toilet kyltti tulee kiinni kissanhiekkalaatikon luokse. Että kisut varmasti muistaa missä vessa on. Tosin mie en oo ihan varma osaako tuo pikku kissa englantia, mutta isokisu varmaan suomentaa.

Kävin tänään viemässä ekan satsin kirpparille tavaraa. Varasimme kaverini kanssa puoleksi pöydän sieltä uudelta lastenvaatekirpparilta Oulussa. Nauratti että sinne sitä vie taravaa ja sitten ostaa tilalle, mutta en voinut vastustaa kiusausta kun näin tämän Nextin valkoisen hameen. Mukaan lähti toinenkin hame, mutta sen esittelen "dibsukka tuunaa" osiossa.

Minulla on iskenyt remppakuume. Haluaisin vähän tapetoida alakertaa ja maalata portaat. Tällä hetkellä portaikko on valkoinen ja valkoisissa portaissa näkee käytön jälkiä.

Mietin, että maalaisko portaat uudelleen valkoiseksi vai olisiko joku toinen väri hyvä. Vaikka vaaleanharmaa. Suunnitteilla on, että portaikkoon tulisi muutama alin porras vetolaatikoksi. Mutta sen voi toteuttaa vasta sitten kun turvaportti lähtee pois.

Tyttöjen huonekkin tekisi mieli laittaa uusiksi. Ainakin järjestystä haluan vaihtaa, ehkä uusi matto, verhot... Voi että, huomaa kuinka syksy tekee tekoaan, kotona tulee vietettyä kesän jälkeen enemmän aikaa ja suunnitelmia pukkaa.

Mutta nyt pyörän selkään ja tempaisemaan kunnon lenkki. Mies on lasten kanssa pappaa moikkaamassa, yksin kotona siis, joten pieni kiusaus käpertyä sohvan nurkkaan tv:tä katsomaan olisi kyllä olemassa... Mutta eiiii, enhän minä sellaista tekisi, eiiiiiii!!!

Tuo suklaalevy ja kirjakin olisi toooosi huono vaihtoehto, eikö.

Märkään metsään pyörän kanssa, kylmää ja hämärää kuulostaa taas paremmalle!!

Leikitäänkö sellaista, että pyöränavain on hukassa ja joudun jäämään lämpimään kotiin...

9 kommenttia:

maija maitoparta kirjoitti...

Kivoja shoppailuja!:)
joo leikitään että pyöränavain on hukassa!suklaa ja kirja kuulostaa paljonpaljon houkuttelevammalta!:D

Riihitonttu kirjoitti...

:D Voi sun kanssas! :) Niin tutulta kuulostaa... jos meillä mies lähtee jonnekin lasten kanssa niin minä iiiiihan varmasti pengon kaikki kaapit ja tyhjennän ne herkuista ja jään sinne sohvan nurkkaan :) Ihan hyvällä omallatunnolla.
Katoppas kun sitte seuraavana iltana voi sanoa että hei, mä käyn äkkiä lenkillä... menee sitte. Nauttii niistä ihanista yksinäisistä hetkistä kun niitä harvoin on tarjolla! (meillä ainakin)

Voi kun pääsisin kirppispöytää penkomaan! Ja hei, millainen matto tyttöjen huoneessa? Olisin ehkä kiinnostunut sen ostamaan niin saat hommata uutta tilalle :)

dibsukka kirjoitti...

Maija Maitoparta: Kiitos:)

Riihitonttu: Olen täsmälleen samaa mieltä. Miksi käyttää pieni illan vapaahetki ulkoiluun, kun voin tehdä sen huomenna joko a) perheen kanssa, b) yksin, jolloin saan jälleen omaa aikaa.

Meillä on myös oma aika kortilla, lapset kun ei tarhan lisäksi oikeastaan koskaan ole hoidossa, on sitä oppinut käyttämään aikansa juuri niin, että jokaisesta pikku hetkestä omaa aikaa nauttii.

Siellä se kirppispöytä olisi melkein kaksi viikkoa, mutta et taida olla maisemissa... Pitäisi viedä sinne jälleen perjantaina lisää tavaraa.

Tyttöjen huoneessa on Ikean matto, en muista nimeä, mutta sellainen neliön muotoinen. En kehtaa myydä sitä, sillä siinä on muutamia väriliituviiruja:D Jos ostan uuden ja haluat kokeilla lähteekö matto pesemällä, voin antaa sen siulle:)

Riihitonttu kirjoitti...

Ehdottomasti kehtaat myydä sen mulle! :) Meillä luultavasti pienoisten kanssa tulee lisää viiruja :D :D

dibsukka kirjoitti...

Heh, niin no eipähän tarvisi varoa sotkeentumista:)

Ilmoittelen jos ja kun uuden maton saan.

PIUZA kirjoitti...

Kivoja! Et ole siihen näkkäripurkkiin törmännyt? Minulla on nyt näkkärit muovisessa vanhassa keksipurkissa. Pitäisikö ostaa tuollainen Riisipurkki näkkäreille? Hmm. Mistä se on muuten ostettu? Ehkä kuitenkin sellainen matalampi malli olisi parempi.
Tietty kisut tarttee toilet-kyltin.;)) Hih!

Kun niitä postaus toiveita sai laittaa, niin tee postausta omista vaatteistasi, Kiitos! Oliko tuo hame muuten itsellesi?

Mukavaa viikkoa!
Paula

Amalia kirjoitti...

Oliko siellä uudella kirppiksella hyvin noita isompien lastenvaatteita? Joksus, kun pyörähdin oli vain vauvojen vaatteita. Tänään ajattelin pyörähtää jossain kirppiksellä miestä ootellessa - ajattelin paljetietä, mutta mutta... ; )

dibsukka kirjoitti...

Amalia: Jonkin verran oli ja muutama näytti just tuovan. Itse vein 110 kokoista:)

Paula: Hame on tytölleni. Koitin jo kerran tehdä postausta omista vaatteista, mutta jotenkin se ei tuntunut omalle. Pitäisi koittaa uudelleen:) Olisiko se uusien vaatteiden puolelta vai ihan "päivän asu" tyylillä?

Näkkisrasiaa ei ole tullut vastaan:)

PIUZA kirjoitti...

Kumpikin käy! Olisi kiva nähdä minkälaisia vaatteita itse käytät.:)

Voi harmi! Vielä se jostain tulee.. Tänäänkin tuli roskalavalta kaikenlaista.. tarpeellista?..

Paula