keskiviikko 27. lokakuuta 2010

The Kirppislöytö ja The Kriisi...

Kerroinkin jo aiemmin, että olen tehnyt ihania kirppislöytöjä. Nyt vihdoin ehdin esittelemään ne teille.

Kahdella eurolla liitutaulu. Mukana oli söpö pikkuinen pyykipoika ja liitu. Vaaleanpunainen kehys sopii täydellisesti meidän hempeään keittiöön. Tähän kirjataan treffejä ja kauppaostoksia:)

Sitten The löytö. Olen aina halunnut piianpeiliä. Tämä uudenveroinen peli tuli eteeni ja nappasin sen mukaani heti. Ihana ja niin toivottu:) Hinta 10€.

Sitten The Kriisi!! Katsokaa nyt miten ihana valaisin. Tämä maksaa uutena jos kuinka paljon ja löysin sen edullisesti kirpparilta. Ajattelin, että valaisin on täydellinen meidän keittiöön ja rakastuin sillä silmäyksellä. Mieheni sanoi jo kirpparilla, että kamala lamppu, mutta en kuunnellut:D Kotona hän asetti sen paikoillee, aah, ihana, mutta mitä sanoo mies... Aivan kauhea, ei tätä tähän voi jättää!! Siis mitämitämitä, mies joka todella harvoin sanoo sisustukseen mitään, sanoo The lampun kohdalla, että ruma. Niiisk, nyt tämä kaunotar on koditon ja yksinäinen. Itkee kaapissa kurjaa kohtaloaan ja toivoo, että jonain päivänä valaisisi jonkun onnellisen kotia. Enhän mie hennonut miestä pakottaa lamppua katsomaan, joten se siis ei meille tule, byäääh. Sanokaa nyt, eikö olekkin ihana, niisk:)

Pieni kauneusvirhe lampussa tosin on. Sen kupussa on halkeama. Mutta toisaalta, se sopii rujoon lamppuun niin hyvin. Niisk.

10 kommenttia:

Lara kirjoitti...

No onhan toi lamppu nyt aivan IHANA!!!! Just jonkun tollaisen voisin meillekin haluta. Epäilen tosin että meilläkin vois mies laittaa hanttiin, ei ne vaan tajuu ;)

Söpö liitutaulukin <3

Riihitonttu kirjoitti...

Ihania löytöjä! Ja tuo lamppu on oikeasti ihana! Samainen on mun vanhempien mökillä, roikkuu pikkupöydän päällä ja on niin ihana :)
Ihanaa kuulla että teillä elämä hymyilee ja oot saanu hyvin uuden työn alkuun!! Onnea ja menestystä! <3

dibsukka kirjoitti...

Lara: No ei todellakaan tajua:D

Riihitonttu: Kiitos:)

PIUZA kirjoitti...

Ihana tuo liitutaulu! Kaunis myös tuo piianpeili ja edullinen. Tuo lamppukin on aika herkku!:) Ihan joka sisustukseen tuo ei sovi, mutta saat sen myytyä varmasti ainakin huuto.netissä. Kuulostaa ihanalta tuo uusi arki ja kiva, että on työ mistä nauttii!:) Koulu on siis saatu päätökseen? Onneksi olkoon!!!

Paula

Possumamma kirjoitti...

Harmi, ettei sun mies tykkää tuosta IHANASTA lampusta:( Meille tuommoisia laitettiin just muutama viikko sitten keittiöön 2:) Ovat ihanasti semmoisia vanhanajanhenkisiä, joten sopii mulle♥

Mimmu kirjoitti...

Aivan ihana lamppu, me ollaan (siis sekä minä että mies) haetu tuollaista jo muutaman vuoden ajan, mutta ei ole löydetty.

dibsukka kirjoitti...

Mimmu: Minä voin myydä tuon lampun teille jos tahdotte:)

Meillä kun sille ei ole paikka:)

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy kyllä puolustaa sun miestä et onhan toi aika karu! Ei pahalla :) mut täytyyhän jonku olla senkin puolella :D

Tellu kirjoitti...

ihana lamppu.meiltä löytyy kodinhoitohuoneesta ja mökille menossa kanssa merihenkiseen/new england tyyliin.Itsekin aina kuvittelin,että tuo lamppu maksaa omaisuuden,mutta ikeasta saa 30 €:lla. Älä vielä luovu lampusta.Otat sen aina silloin tällöin esiin,eli siedätys hoidat miehesi ja voipi olla,että lamppu pääsee esille saakka:)

dibsukka kirjoitti...

Tellu: Ei ole totta, tuo prikulleen sama valaisin maksaa 129€ toisessa kaupassa:( Mua on huijattu:D Noh ei, maksoin siitä 2€, joten hyvän alen sain:)