torstai 23. joulukuuta 2010

Hyvää Joulua


Ulkona paukkuu -30 asteen pakkanen. Meillä on jouluvalmistelut tehty, joten aikaa vietetään Tonttudiscossa. Tonttudiscon ideana on, että kuunnellaan joululauluja isolla, tanssitaan ympäri kotia ja lauletaan kurkku suorana. Äidillä jo hiki valuu, lapset nauraa!!

Aattoa odotellaan.

Haluan toivottaa lukijoilleni Hyvää Joulua!

Ja kertoa, että kissat on kaatanut kuusen kaksi kertaa:D Lapset tykkää kun kissat raatelee kuusta. Sehän tarkoittaa lapsille loputonta kuusen koristelua. Minua ei puun kuulumiset haittaa, pääasia, että kaikilla on hauskaa.

Olen hyödyntänyt pakkasen tekemällä jäälyhtyjä. Kynttilöitä palaa siis ulkona ja sisällä. Täällä tuoksuu hyvä ruoka, pöydät notkuu suklaista. Ihana rauha. Eilen teimme vihoviimeiset kauppaostokset, ulos ei tarvitse lähteä edes niiden vuoksi. Hyrrrrrr. Lahjat on paketoitu, odotan yötä, että saamme asetella ne kuusen alle. Meillä siis käy pukki yöllä ja arvatkaa lähdemmekö huomenna mihkään. Ei lähtä. Ollaan kotona, syödään, availlaan lahjoja, pelataan, saunotaan. Ehkä illalla pikku ulkoilua, mutta ei yhtään mitään muuta.

Eilen saimme vieraita monesta suunnasta. Joulupäivänä menemmä äitini luokse syömään. Yleensä olemme aattona käyneet mieheni vanhemmilla ja äitini luona, mutta kun tänä vuonna mieheni isä asuu kaukana, miehen äitiä ei ole, niin minunkin äidin luona käynti siirrettiin joulupäivään. Tämä on meidän eka joulu kokonaan kotona. Pakko sanoa, että ajatus tuntuu aika ihanalle. Ei sillä, että kyläilyssä vikaa olisi, vaan sillä, että huomenna ei tarvitse kertaakaan vilkasta kelloon.

5 kommenttia:

Toukan äiti kirjoitti...

Hyvää joulua sinulle ja koko perheelle!

Anskuli kirjoitti...

hyvää joulua teillekkin :)

Suvi kirjoitti...

Aattosuunnitelmasi kuulostaa ihanalle. Oikein mukavaa joulun aikaa! :)

Iita kirjoitti...

Ihanaa joulun aikaa teidän perheelle :)

Jonna kirjoitti...

Kuulostaapa oikein mukavalta joululta. Hauskaa joulua! :)