lauantai 29. tammikuuta 2011

Päivä perheen kanssa..

Kiireisen työviikon jälkeen viikonloppuja osaa arvostaa. On ihanaa herätä lauantai aamuna ja tajuta, että koko päivä on omistettu perheelle ja vapaa-ajalle. Ok, tunnustan että koti kaipaisi pikku siivousta, mutta kuka hullu tuhlaa viikonlopun moiseen.

Tänään on ollut upea ilma. Ollaan hiihdetty ja lenkkeilty. Esikoinen sai viime viikonloppuna uudet sukset. Hauska juttu tuo suksien ostaminen. Kysyin kauppaan mennessä, että millainen toive sinulla olisi suksista. Tyttö vastaa ainoastaan, että niiden pitää olla vaaleanpunaiset. Liikkeestä löytyikin tasan yhdet vaaleanpunaiset sukset. Monotkin on aivan ihanat, vaalenpunaiset nekin. Joten tyttö sai toivomansa vaaleanpunaisen setin:)

Pikkusisko hiihtää tänä talvena harjoitussuksilla. Nuita monottomia suksia en suosittele kellekkään, mutta on noissa se hyvä puoli, että esim. puistoon hiihtäessä saa juosta leikkimään lämpimillä talvikengillä, samoin nuo on nopea nakata jalkaan. Nuorimmainen osaa hiihtää jo hyvin, vauhtia piisaa:D Haaveilen, että ensi talvena pääsemme hiihtämään kunnon lenkin makkaranpaistolaavulle jne... Jälleen huomaan, että nautin tästä kun lapset kasvaa ja tekemisen määrä lisääntyy.

Illemmalla mentiin luistelemaan. Nuorimmaisella on myös luistimet, mutta niissä jalka väsyy nopeasti ja yleensä meneekin niin, että neiti hieman harjoittelee ja sitten kirmaa pulkan kanssa loppuajan. Mie luistelen kenttää ympäri tyttö pulkassa ja neiti nauraa kippurassa kun vauhti on kova ja pulkka heiluu miten sattuu.

Esikoinen luistelee jo hyvin. Viime viikonloppuna suksien kanssa matkaan lähti uudet luistimet ja nuilla uusilla meno on hieman epäilevää kun edessä olevat piikit luovat uutta haastetta. Tähän asti tyttö on luistellut harjoitusluistimilla, joten onhan se erilaista.

Minä päätin kanssa hommata uudet luistimet, joten nyt kelpaa jäälle mennä. Edelliset oli toki ihan hyvät, mutta kolme numeroa liian isot:D

Me ollaan siis vietetty päivä ulkoillen. Posket hehkuu punaisena vieläkin ja jaloissa tuntuu, että on tullut tehtyä jotain. Olen aivan talven lumoissa ja haluaisin vieläkin pihalle. Ehkä ennen saunaa voisi yhden lenkin nakatakkin?

On se tuo raitis ilma ihmeellinen, se tekee hyvää!!

8 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Reippaita ulkoilukuvia, ja suloiset nuo vaaleanpunaiset sukset!

Meilläkin pojat ovat harjoitelleet hiihtämistä tänä talvena. Hyvin sujuu jo molemmilla, mutta taitaa tänä talvena riittää vielä ihan omassa pihassa harjoittelu :)

dibsukka kirjoitti...

Heh, meillä tytöt ei pysy omassa pihassa vaan vaatimalla vaativat, että mennään ladulle. Tässä tosin menee ihana metsälatu aivan vieressä, joten ei ihme:) Ladun varrelle onkin sitten puisto, joten yhtälö on valmis:D

Saila kirjoitti...

Hyvin näyttää muksuilla luistavan niin suksien ku luistimienki kanssa. Maisemat näyttää jotenki tutulta, ettette vaan luistelis lapsuuteni maisemissa ;)

dibsukka kirjoitti...

Saila: Tänään me luisteltiin Talvikkipuiston kentällä, osuiko oikeaan? Ei kylläkään asuta kyseisessä paikassa, mutta kenttä on hyvä:D

S kirjoitti...

löysin sun blogin ja viestiä jättämässä :)
ihana tuo blogin kuvaus!!!

jarna kirjoitti...

Aivan ihana suksisetti!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana suksipaketti! Mistä tuollaiset saa ja minkä merkkiset? IHANAT!
-Moona-

dibsukka kirjoitti...

http://www.varuste.net/tuotetiedot2.asp?_prodid=37994&nimi=Madshus+Butterfly+Girl+suksipaketti

Tuolta ainakin. Minä ostin Oululaisesta urheiluliikkeestä, pakettiin vielä sauvat päälle ja avot!