sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Mies ja Ikea...

Soittelin perjantaina Maskuun, että onko tilaamaani sänkyä näkynyt. Ei ollut ei ja jälleen sain töykeän vastauksen, että toimitus kestää ja kukaan ei tiedä milloin sänky tulee jos nyt ylipäätään tulee... Päätin, että kun olen jo monta viikkoa odottanut, saa minun puolesta sänky olla. Sänky kuitenkin luvattiin toimittaa meille muutamassa päivässä...

Mieheni oli eilen kaverinsa kanssa pakettiautolla liikkeellä kun hakivat Kalajoelta miehelleni crossimopon vaimikäsemoottoripyöräonkaan. Juttelin puhelimessa mieheni kanssa ja kerroin, että soittelin Oululaiset huonekaluliikkeet ja missään ei oo valkoista kerrossänkyä. Hamittelin asiaa ja totesin, että odotellaan, kyllä se joskus tulee vastaan...

Meni tunteroinen aikaa ja mieheni soittaa "ollaan menossa Ikeaan hakemaan valkoista kerrossänkyä".

Niin tämä minun ihana ukkokulta tuli illalla kotiin Ikean kerrossängyn kanssa. En vieläkään ihan tajua, että mies lähti Kalajoelta Ruotsin puolelle Haaparantaan hakemaan sänkyä:D Mutta illalla hän totesi: "mitäpäs sitä ei teidän eteen tekisi" Kerrottakoon vielä, että tämä oli mieheni eka Ikea reissu. Hän ei suostu kyseiseen liikkeeseen astumaan, mutta urheasti sinne eilen kaverin kanssa meni.

Ja ei siinä vielä kaikki. Mies toi sängyn mukana lasivaasin, maton, kellon jne... Oli ostanut ne kun ne kuulemma näyttivät mukaville:D

Niin, näin sitä kaikkien näiden vuosien jälkeen vaan saa yllättyä:D

Nyt kasaamaan sänkyä.

Iso kiitos mieheni kaverille. Taisi idea olla hänenkin, eikös:)

16 kommenttia:

Riihitonttu kirjoitti...

Vautsivau! :) <3
*kuvia ootellaan...* :)

Eedith kirjoitti...

Huippu! :)

Meillä mies tykkää Ikeasta (sellaisia on kaksikin tässä ihan lähellä). Kuulemma missään muussa kaupassa ei saa ensin puolet kierrettyään ruokaa ja toiset puolet kierrettyään jätskiä ja hodaria :)

Riika kirjoitti...

Ihana! :)

Sokrutin kirjoitti...

Ihan mahtavaa, miehet osaa yllättää! Tosi hieno ele mieheltäsi. Tiedän tunteen, miten uskomattomalta tuo tuntuu. :)
Onnellinen sinä ♥

La Petite Princesse kirjoitti...

eikä! mieletöntä :)

kurjaa, että et saanut alkuperäistä haluamaasi sänkyä, mutta tollasesta reissusta ja teosta min olisin ottanut vaikka mitä vastaan :)

Jenni kirjoitti...

olipa ihana ylläri!! :)

Anonyymi kirjoitti...

hei, meillä on ollut joskus aikoinaan ihan samanlaista kränää maskun kanssa! kamat on luvattu toimittaa ''ihan lähipäivinä'' ja todellisuudessa niitä on saatu odottaa KUUKAUSIA. nykyään meillä asioidaan sitten pääosin Ikeassa, mistä saa ite noukittua kaiken heti mukaan :D

Unelma Säleikkö kirjoitti...

Mittasitko kuumeen sun mieheltä;)?

Aivan ihana yllätys! Mies ja Ikea: se toimii sittenkin:)

Iita kirjoitti...

Vähän suloinen mies! Aika harva mies nimittäin ihan vapaaehtoisesti lähtee ikeaan shoppailemaan :)

dibsukka kirjoitti...

Iita: Joo on tässä vuosia aneltu, vinguttu ja lähes pakotettu, mutta ei oo miestä Ikeaan saanut.

Unelma Säleikkö: Hitsi, melkein olisi pitänyt:D

Anonyymi: Joo samansuuntaisia kokemuksia oli toisellakin tuttavalla. Minä vielä odottelun kestäisin, mutta surkeaa palvelua en!

Kiitos kommenteista:) Pitää näyttää miehellekkin, että katos nyt, sie oon mahtava!!

Mari kirjoitti...

Sun mies on kyllä ihan paras :DD

Pompannappisilmä kirjoitti...

IHANA yllätys! Kyllä ne miehetkin joskus osaa, nostan hattua miehellesi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ansaitsetkin hyvän miehen kun olet niin reipas itsekin :)

Johanna kirjoitti...

Mahtava yllätys!! :)

Reettamon kirjoitti...

Vähän siistiä :). Mitäköhän sinun mies on kavereineen pähkäillyt kun ovat tuollaiselle keikalle päättäneet lähteä. miehet +ikea +vapaaehtoisuus= yhdistelmä johon en ole henkilökohtaisesti koskaan törmännyt.

Tuo huonekaluliikkeiden tomitusaikakäytäntö on muuten ihan älytön, ensin otetaan jotain käsirahoja ja ylioptimistisia lupauksia ja sitten eioota.

Anonyymi kirjoitti...

Samanmoisia kokemuksia ko. liikkeestä, kärsijöinä tosin appivanhempani jotka ovat jo iäkkäitä. Törkeää palvelua, hinnan vääristelyä ( tarjous, mutta yrittivät jujuttaa loppusummassa ) toimitus viipyi ja viipyi ja lopulta eivät ilmoittaneet sen saapumisesta vaan rekka toi parisängyn osina pihalle ilmoittamatta ( eivät kantaneet edes sisään apuna vaikka olivat alunperin näin luvanneet).
Reklamaation jälkeen vanhukset saivat vaivannäöstään kypysen kylpyläloman... paljonpa lämmitti siinä vaiheessa!! :(

Kiva, että miehesi on yllättänyt sinua noin vuosienkin jälkeen! :)