lauantai 5. maaliskuuta 2011

Ku kuvat aina kerro...


Löysin kangaskaupasta tämmöistä ihanaa kuosia. Mukaan lähti valkopohjainen sinisellä kuviolla, valkopohjainen punaisella kuviolla, punapohjainen oranssilla kuviolla ja vihreä tummanvihreällä kuviolla. Tarviiko siis sanoa, että rakastuin kankaaseen? Nämä oli trikoolaatikosta kilohintaan, joten halpaakin vielä ku mikä.

Tein sitten heti täpinöissäni esikoiselle tunikan. Ihana, aivan ihana, kuvia heti.

Mutta kuvissa plaah. Näyttää yöpaidalle kai? Livenä tää on ihana, miksi oi miksi kamera ei suostu tätä näyttämään? Vähä sama ku omat kuvat, eikai se irvistävä mörkö siellä voi olla minä?

Noh, kuitenki. Tämmöinen eilen:)

Mahtava ilma taas tänään. Aamusella oltiin pari tuntia pihalla. Luisteltiin ja leikittiin. Äskettäin 1,5h ripeä kävelylenkki, joten nyt posket punaisena saunaa odottamaan.

9 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Onko tää Nanson kangas? Mulla on ihan sellainen muistikuva et mulla olis tätä mustavalkoisena. Tykkään ja en tykkää :D Mutta en nyt varmaks muista onko kuvio ihan samaa.

dibsukka kirjoitti...

Nyt on kyllä pakko sanoa, että en tiedä onko:D Epäilen, että ei oo kun kilohinta oli niin halpa.

Kati kirjoitti...

Voi kun on kaunis!
Itse niin toivoisin, että itsellä riitäisi taito ja ennen kaikkea kärsivällisyys toteuttaa vaatteita. Mutta taidan tyytä neulomaan pipoja, muute neuleet hoitakoon anoppi, kun hän siitä nauttii ja haluaa lapsenlapsilleen vaatteita neuloa.

Mari kirjoitti...

Sievä tunika =) Ja on se Nansoa. Minulla on itselläni tuosta kuosista Nanson kietaisumekko ja samaa kangasta olen ostanut kilohintaisena.

dibsukka kirjoitti...

Mari: Kiitos tästä!! Yleensä Nanson kankaat ovat kalliimpia kilohintaan, niin en osannut ollenkaan yhdistää tätä niihin.

Johanna kirjoitti...

Minusta tunika on kaunis.
Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle!

Reettamon kirjoitti...

Ihania ompeluksia taas. Olet kyllä aikas taitava!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mullekin kelpaisi tämä kuosi varmaan kaikilla väreillä. =)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tuota samaa kuosia ja hurjasti tekisi mieleni värittää jokin kuvista kangastusseilla, mutten vielä ole raaskinut =).
*M*