tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kippoja ja kuppeja...


Uuteen kotiin tekee mieli hankkia uusia astioita ja muita ihanuuksia. Nämä keväiset värit saavata paikkansa uudesta kodista ja pääsevät kaveriksi jo olemassa olevien Mariskoolien kanssa. Kuinka moni onkaan sortunut?

Katsokaa mikä ihanuus tuli kirpparilla vastaan. Köyhdyin 3 euroa ja sain ison vaaleanpunaisen lasilautasen, juuri sellaisen mitä olen etsinyt.

Tähän mahtuu hedelmät tai herkut. Mallasin valkoisia leivoksia tähän ja herkku mikä yhdistelmä. Herkkuja muuten ne leivoksetkin...

Äh, hairahduin täysin keräykseen:D Kahdeksan kulhoa ja kahdeksan kahvikuppia. Väri ihana.

Tytöt ei perusta Iittalasta tahi Marimekosta. He rakastuu Halpahallin keijukuppeihin...

Ja prinsessa laseihin... Mutta eikös niin, että pitäähän lastenkin saada nauttia kauniista asioista. Minulle ainakin kauniit asiat tuo hyvän mielen.

Tänään on 9 päivää siihen, että saamme viimeistään avaimet uuteen kotiin. Odotan, että saadaan ne ensi viikon alusta, mutta maltan mieleni. Okei, pyh minä mitään malta. Saan hermoromahduksen ellei kohta ala tapahtumaan. Mulle ne avaimet, nyt heti!!

Eilen teimme viralliset paperit uudesta kodista. Olemme siis sen omistajia, sekin jo helpottaa.

Kauheasti kaikkea "ei mukavaa hommaa", kuten kilpailuttaa sähkön hintaa ja muuttaa sopimuksia. Hankkia kanavapaketti ja netti, vaihtaa osoitteet jne... Mie haluaisin hipistellä tapetteja ja mattoja, mutta mies raahaa minua digiboksi kaupoille ja kattelemaan kaasugrilliä. Eilen vietin piiiiitkän tovin kuunnelle työkaluista ja painepesureista ja mietin, että vihdoin ymmärrän miehiä vaatekaupoissa pelästyneet ilmeet kasvoillaan. Ai niin, sanoinko jo, että mies suunnittelee sellaista rumaa ilmalämpöpumppua... Kamalaa hommaa. Minä ajattelen, että muutto on sitä kun laitetaan nätit verhot ikkunaan ja huokaillaan uutta kotia. Mies pelottelee päiviä kestävällä muuttoauton tyhjentämisellä ja sillä miten kestää kauan purkaa kaikki laatikot.

Onneksi meillä on näin, että mies on järki ja mie oon, ööö, no vaikka se "ei järki"...

Mutta kuulin eilen sen lauseenkin minkä halusin, eli "mene sinä sinne uudelle asunnolle laitteleen paikkoja kuntoon, niin me huolehditaan tavarat".

Voi huoh, ollappa ensi viikkoooooo!!!!

4 kommenttia:

Pivikki kirjoitti...

Oi, ihania astioita lapsillakin <3

Voimia muuttorumbaan!

RoseK kirjoitti...

Ai hemi mikä lautanen! Miksi minulla ei ikinä tule tällaisia vastaan:D Tai sitten en vain osaa etsiä:P Eikö olekkin ihanaa kun on jotain mitä odottaa ja on perhosia vatsanpohjassa?:D

darkangel1981 kirjoitti...

juuri noin, mäkin aina uudella asunnolla laittelemas, muut huolehtikoon muusta :D

Syysunelma kirjoitti...

Oi, oi, teillä eletään jänniä aikoja!:) Voimia muuttoon ja ihania järjestelypäiviä sinulle!:)