torstai 26. toukokuuta 2011

Sanomalehtiä seinään...


Meillä on miehen kanssa ollut suunnattoman hauskaa viime päivinä. Jokainen vieras on katsonut eteisen seinää kummissaan ja sitten kysynyt "mikä tuo on"

No me ollaan sanottu, että laitettiin sanomalehtiä seinään... Ja siinä vaiheessa vieraatkin on tajunnut, että hei, tuo on tapettia... Bauhausin sanomalehtikuositapetti siis taipui meille eteisen seinäksi. Musta-valkoinen teema valtaa alakertaa, joten rakastuimme tuohon oitis. Eteisen toiselle seinälle tulee iso mustakehyksinen peili ja aion päällystää peilikaapin päälle pari laatikkoa tuolla jäljelle jääneellä tapetilla. Vielä pitäisi löytää eteiseen lamput, onko joku nähnyt upeita kattoplafondeja tms. jossain? Bauhausissa oli ihania kristalleilla ja lasihelmilla koristeltuja valaisimia. Tarvimme lamppuja kaksi ja arvatkaa vaan montako niitä oli hyllyssä... No yksi paketti tietenkin:D Lampun metsästys siis jatkuu. Koittakaa olla huomaamatta alemman kuvan pallolamppurumilusta:D Katonkin kanssa mietitään, että tuleeko siitä valkoinen. Suunniteltiin näin, valkoinen katto ja mustat kattolistat, mutta ongelmana on se, että sitte katto olisi tuolla valkoinen ja muualla puunvärinen? Haittaako se? Toisaalta, ehkei kaiken tarvitse olla valkoista...

Mustavalkoisen tapetin seuraksi ostin netistä seinätarran. Leikkasin vanerista palasen, maalasin sen valkoiseksi ja kiinnitin tekstin siihen. Nyt paikkaa voi vaihtaa jos mieli muuttuu.

Minusta tuo teksti on niin ihana, että se piti ehdottomasti saada. Siitä se ajatus sitten lähti ja vietin yhden illan leikkelemässä lisää kirjaimia.... Niistä vaikka seuraavaksi.

Tiedän, että tapetoinnin piti odottaa talveen, mutta näyttää pahasti sille, että sadeillat saa aikaan tapetointikuumeen. Ostimme kolmea uutta tapettia vanhojen kaveriksi, joten meillä on nyt melkoisen monenlaista tapettia tuolla odottamassa. Eihän niihin voi olla koskematta, eihän?

Nyt pihalle, ehditään hetki olla siellä ennen minun töitä.

19 kommenttia:

Jasminella, Finland kirjoitti...

Ihana tapetti! Ja ihana hylly + senkki ja ihana se ja se ja se :D Eli kiva blogi!

Riihitonttu kirjoitti...

Voi kun teillä näyttää kivalle!! Odotan innolla lisäselvityksiä uusista tapettijutuista! :) Ja tarroista ja lapsista ja sisustuksesta ja ja :)

Ennie kirjoitti...

Tuo tapetti on kyllä tosi ihana. Eikä varmasti tule kovin usein muilla vastaan. :) Mä kans oon innostunut noista tarroista kun me asutaan vuokra-asunnossa(jossa ei tietenkään voi maalata/tapetoida) niin oon ostanu mm. poikien huoneeseen k-raudasta ihania tarroja.

http://ladylikeiam.blogspot.com/2011/05/home-sweet-home.html (tuolta löytyy kuva)

Marjukka kirjoitti...

Tapetti on kieltämättä aika kiva ja käy hyvin eteiseen!

Saila kirjoitti...

On kyllä minustaki kiva ja erilainen tapetti. Eipä tule joka huushollissa vastaan. Minä varmaan maalaisin katon vielä valkoiseksi. Se suunnitelma valkoisesta ja mustista listoista kuulostaa vaan niin hyvälle!! ;) Ja eikös tuossa seuraavassa tilassa eteisen jälkeen ole jo katto sen verran korkealla, että tuleeko sitä edes ajatelleeksi, että siellä muulla korkeuksissa onkin eriä sävyä?! :D

dibsukka kirjoitti...

Saila: Juu, korkeusero on melkoinen, joten ehkei sitä huomaa. Se vaan, että eteisestä mennään veskiin ja siellä sitten kans pitäs olla valkoinen katto. Eteisestä on käynti myös tuulikaappiin, joten sinnekkin katto pitäisi maalata. Noh, on tässä onneksi aikaa suunnitella, tiedä vaikka kohta kaikki katot on maalattu:D

Anonyymi kirjoitti...

Hih, seinätarran ideahan on juuri siinä, että se kiinnitetään seinään... Eli jos ei ole seinässä kiinni, on ihan eri tuote = taulu. Kiva taulu siis, mutta menee seinätarran idea hukkaan ja näyttääkin ihan erilaiselta. Mutta monikäyttöisempi siis varmaan tauluna;)

dibsukka kirjoitti...

Koitappa kiinnittää tommonen pikkuinen teksti kohokuvioiseen tapettiin:D Siinä syy miksi seinätarra on nyt vanerilevyssä:D Ei yksinkertaisesti pysynyt seinässä.

Toisaalta, hyvä niin. Tykkään tuosta pinnan erilaisuudesta tekstin takana, eli siis taulumaisuudesta.

La Petite Princesse kirjoitti...

Ihanaa mustavalkoisuutta! Tykkään kovasti :)

Itsellänikin on menossa taas siihen suuntaan..

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Osaatko sanoa saako Ikeasta enää sitä kettukangasta? On ihan pakko saaha semmosista verhot tytön huoneeseen! :) Tai osaisitko vinkata mistä saisi samantyylistä kangasta, limenvihreää ja pinkkiä saisi olla niissä! Kiitos jo etukäteen! -S-

dibsukka kirjoitti...

-S- Oli sitä ainakin ihan vasta siellä. Hmmm, olikohan Elloksella joku lime-pinkki kuosi. Marimekolla on upeita värejä myös. Osaako muut vinkata??

Anonyymi kirjoitti...

Tuo samainen seinätarra maksoi muuten Oulun Kärkkäisellä 2,90e. Toivottavasti et maksanut kovin paljon ylihintaa netissä. Meillä löytyy sama tarra makkarista...teksti on kyllä kaunis :) Olohuoneessa teksti "Live well, laugh often, love always" ja 2,90e Kärsyltä sekin.

Kaisa kirjoitti...

Jännä tapetti!

Tuli mieleen, että eikös jossain vaiheessa ollut se arvonta? onko se voittaja jo julkaistu vai enkö minä vaan oo huomannu mitään? :D

dibsukka kirjoitti...

Kaisa: Juu se sattui muuttopäiville, niin ilmoitin voittajille suoraan. Postauksen teko kesken muuttorumban ei ollutkaan niin helppoa ku luulin:D

Anonyymi: Ai oliko ne tommosia isoja? No siinä tapauksessa maksoin paljon enemmän. Toisaalta, bensat sinne, Kärkkäinen kun on iha toisella puolen kaupunkia, aikaa, vaivaa, ehkä tulos on plus miinus nolla:D Tuon sain suoraan postilaatikkoon:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo tapetti on kyllä ihan järkyttävän ruma!

dibsukka kirjoitti...

Niin, joistakin on:) Me taas rakastetaan sitä:)

Anonyymi kirjoitti...

Oli ne juuri tuommosia isoja, seinätarrat siis, Kärkkäisellä. Olen viime aikoina yllättynyt positiivisesti sisustuspuolen valikoimista siellä.

Syysunelma/Heidi kirjoitti...

Aivan ihana tuo tapetti:) Ja muutoinkin tuo eteinen ja senkki ja kaikki:)

Anonyymi kirjoitti...

Nerokas tapetti! :) Sisustustarrat on kanssa ihania, ollaan kämppiksen kanssa läiskitty kohta kaikki seinät täyteen niitä ;D nää on parhaita: http://designskins.fi/