torstai 16. kesäkuuta 2011

Kun äiti teippirullan löysi...

Miehelläni jäi motocrossin katteiden teippaamisesta ylimääräiseksi rulla mustaa tarraa. Sitä tovin pyörittelin ja mietin, josko jonku seinätarran tekisin. Meillä on joka seinässä huokoinen tapetti jonne ei oikein tarra tartu, niin sitte piti keksiä muuta...

Hain varastosta palasen levyä, maalasin sen valkoiseksi ja yhden illan leikkasin pikkusaksilla kirjaimia... Tommonen siitä sitte tuli. Teksti on ehkä jo vähän "kulunut", mutta sopii meille.
Noh, nyt muuten löysin samaa teippiä valkoisenakin, mitähän siitä keksis?

Se olisi aamukahvin jälkeen vuorossa kasvimaan siistiminen. Minun pikkiriikkinen mansikkamaa näyttää lupaavalle:) Peruna tuntuu kasvavan ja sokeriherneet nousee kohinalla. Ainut oikeastaan mikä ei ala minua, on porkkana. Kasvimaa on melkoisen pieni, mutta puuhaa siellä riittää ja sitä on ihana hoitaa. Tytöt seuraa jännittyneinä kasvaako maassa mitään uutta ja minä seuraan jännittyneenä, että saanko oikeasti jotaki kasvamaan. Jos tämä kesä menee hyvin, on ensi kesänä luvassa laajennus ja suurempi maaläntti. Kasvimaatakin pitää sisustaa. Olen kyhäillyt oksista aitaa ja kantanut sinne vanhoja kynttilälyhtyjä. Kasvimaan kaunein koriste on kuitenkin kaverilta saatu peltikannu. Tuo kerää sadevettä nopeasti ja siitä kastelee äkkiä kasvimaan vieressä olevat koristekukkaset.

Viinimarjapensaat notkuu marjan alkuja. Kieli pitkällä niitä odotan, mutta sitä ennen pitäisi keksiä jotain jo kasvavalle herkulle, nimittäin raparperille. Kysynkin teiltä, että miten pakastatte raparperin?

Ja ihan loppuun pieni viittaus kaksplussan keskusteluun... Asiahan ei mikään uusi juttu ole, se ei myöskään ole salaisuus, siitä on yli 10v aikaa. Blogini on pintaraapaisu, ei paikka puhua tuollaisista. Kiitos sähköposteista, elkää olko pahoillaan, kaikki ok:)

9 kommenttia:

Syysunelma/Heidi kirjoitti...

Kylläpä olet taitavasti leikellyt kirjaimet!:) Minä pakastan raparperit aina pieninä paloina, niin voin sitten suoraan keitellä niistä talvellä kiisseliä, laittaa piirakkaan tms.

Anne kirjoitti...

Minä pakastan kanssa raparperit pieninä palasina..Ihana tuo teksti :)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta olis ihan kiva kirjoittaa blogia, mutta juurikin sitten kyllästyttää ajatus juoruajista netissä :( Jotenkin olen luonteeltani ehkä sellainen, että en kestäis sitä. Saattaisin muuttua aika vainoharhaiseksi XD Mutta kiva kun sinä kirjoitat! Tätä on niin mukava lukea.
-S-

La Petite Princesse kirjoitti...

Pakkohan se oli heti yrittää etsiä, mitä nyt on solvattu :( Kirjoitus on poistettu kaksplussalta, mutta tiettyä kautta sen saa näkyviin. Harmi.
Joka tapauksessa, olen pahoillani.
Ilkeitä ihmisiä on valitettavasti liian paljon, mitäköhän tuo nyt ketään lämmitti?

dibsukka kirjoitti...

-S-: tietty aina on mahdollisuus kirjoittaa anonyymina, mutta sopisiko se sitten haluamasi blogin linjaan...

La Petite Princesse: Joku kait sai siitä hyvän mielen:(

Peppi kirjoitti...

Vau miten siististi leikattu kirjaimet! Ihan kuin painetut.
Ja raparperit meni meillä pikkupaloina pakkaseen :)

Anonyymi kirjoitti...

Raparperit laitan piirakkavalmiinapaloina sokerin kanssa.

Taru kirjoitti...

Ai että kun suututtaa taas! Haluaisin kovasti nähdä, minkä näköinen ihminen pitää asianaan kommentoida ja herjata toisia jossain kaksplussassa... Hmph!

Mutta ihanaa että kykenet sen ottamaan noin rennosti :) Mistä tuollaisen asenteen saa ostaa? :D

dibsukka kirjoitti...

Taru: Semmoisen asenteen saa kun ajattelee, että tuollainen ihminen on niin tyhmä ettei ansaitse mitään huomiota:D