lauantai 9. heinäkuuta 2011

Uutta ja vanhaa kotiin...


Huh, 20 metriä kangasta... Neljä verhoa, ompelua loputtomiin. Onneksi mieheni hoiti verhojen silityksen:) Mahdoton saada kuvaa ukkosen pimentämällä ilmalla, mutta huomaatte varmasti idean. Verhot ovat ylipitkät, ne on valkoisilla pitsinauhoilla sidottu yhteen. Pitsinauhoista roikkuu Pentikin timanttikristalleja.

Ylhäältä verhoissa on erilaisista pitsinauhoista tehdyt lenkit. Tuovat pituuteen keveyttä ja ilmavuutta. On nämä vaivan arvoiset, vaikka alkuun tuntui että ei tuu mitään:D

Kesä on kynttilähullun huippuaikaa. Olen ostanut ensi talvea ajatellen hirmumäärän kynttilöitä. Nuo korkeat vaniljahakynttilät miinus 70%.

Mutta suinkaan ne ei ollut mitä haluan näyttää, vaan niiden alla oleva lasilautanen. Tämä ihana lautanen löytyi, yllätys yllätys, kirpparilta.

Purkkihullun kokoelma on karttunut kahdella uudella pikkupurkilla. Kolmas samanlainen, mutta korkeampi. Siitä ei kuvaa kun kerkesin kaataa sen täyteen suklaamuroja;) Joku vielä näkee, että meidän muksut syö muroja;) Lasijuttuja olen muutenkin saanut nyt hyvin kasaan. Löysin suloisen lasikannun ja sarjaan kuuluvat neljä lasia.

Joskus yksinkertainen vie sydämen. Niinku nyt tämä laudan pätkä nipsulla. Tähän on huippu kiinnittää muistilaput tahi kauppalista.

Tämä kynttelikkö ihanuus käveli kirpparilla vastaan. Nappasin sen mukaan samantien. Tuollaista olen etsinyt meidän kotiin ja nyt se tuli täydellisenä vastaan. Värit on muuten samaa sävyä kuin ruokaryhmä. Antiikkikynttilöitä miinus 50% alesta, joten yksi haave taas saatu:) Näen jo ihania kattauksia tuon ympärille, näen Joulupöydän tuon kanssa ja syksyillat, huoh.

Tämä on mieheni ostama kynttiläjuttu kotiin, muisto pohjoisesta. Isoon lasikupuun saa laitettua hyvän kokoisen kynttilälyhdyn, joten varmasti iltojen pimetessä tämä tulee olemaan suosittu. Tykkään kovasti!

Täällä on ollut tänään tukala päivä. Hetki sitten taivas tummui ja ukkonen tuli päälle. Mieheni ilman viilentymisestä innostui ja alkoi maalaamaan portaikon kaiteita. Siitä se portaiden uusi ilme lähtee. Seuraavaksi voisin postailla tyttöjen huoneiden hankintoja, ehkä vähän Ebayn tuomisia jne..

Mukavaa viikonloppua!!

ps. Sanna, kurkkaa kirppispostauksen kommentti, siellä tarjoiltiin haalaria...

12 kommenttia:

Toorie kirjoitti...

Ai että, todella kaunis koti teillä! Ihan kateeksi käy! :)

Anskuli kirjoitti...

ihana koti teillä, tosi kauniita yksityiskohtia <3

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edellisiin, teillä on kaunis koti! Oli kyllä huippu löytöjä tuossa kirppispostauksessa!

dibsukka kirjoitti...

Kiiiitos!!

Anonyymi kirjoitti...

En löydä viestiä :( Mihin mahtaa olla hävinnyt?

dibsukka kirjoitti...

Hmmm, temppuileekohan blogger? Kyllä se ainakin minulla näkyy. Kokeile uudelleen ja jos ei sittenkään, niin laitan tekstin tähän.

Saila kirjoitti...

Siis WAU nuo verhot! Monesti oon haaveillu noista korkeista ikkunoista, mut aina miettiny samalla myös, että kuka ne pesee ja kuka niihin jaksaa kivuta laittaan verhot (jotka voi vaihtua minun tapauksessa useastikkin vuodessa)! Tuo pitsi-idea on aivan mahtis!! Kynttiläjututki kauniita ja jotenki mieli rupes hapuileen jo kohti tunnelmointisyksyä! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt näkyy! :) Kaunis kiitos sinulle!

dibsukka kirjoitti...

Saila: Toisen verhon saa vaihdettua yläkerran kautta, joten kiipeämistä tarvitaan vaan toiseen:D

Tuo pitsi idea oli totaalinen päähänpisto. Kokeilin verhoa paikalleen ja katsoin, että se on kamalan raskaan näköinen. Mietin, että jotain on keksittävä ja niinpä silppusin kasan vanhoja pitsin pätkiä:D

Pesusta ei puhuta, mutta olen jo päättänyt, että sen suorittaa mies!!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä onnistuit löytämään kynttilöitä -70% ? Olen itsekin kynttilähullu, ja noin reilut alennukset aina kiinnostaa :)

dibsukka kirjoitti...

Ostin nuo reissusta, en muista kaupan nimeä. Joku Halpahalli tai Tokmanni tyylinen kuitenki, jotenkin tulee mieleen joku halpamarket tms.??

Prismassa ja Citymarketissa oli aleja myös, tiimarissa kaikki kynttilät miinus 30%, osa miinus 50-60%.

RoseK kirjoitti...

Oih ja voih mitkä verhot!! Ja muutenkin ihania juttuja olet löytänyt!:)