perjantai 26. elokuuta 2011

Kodin piristystä...


Musta-valkoinen väritys alkaa näkymään kodissa enemmän ja enemmän. Nuita Muumi astioita on keräilykamppanjalla tullut ostettua, vielä olisi pariin tarrat jäljellä, mutta en tiedä ottaisinko kuppeja vai kulhoja... Lautasten koko harmittaa, kuvittelin ne saman kokoiseksi Teema lautasten kanssa, mutta eihän ne ollut sille seinällekkään.

Tuon valkoisen purkin mustalla tekstillä löysin kirpparilta hintaan 2€. Sopii kivasti tuonne hyllyyn ja sinne saa piiloon tulitikut sun muut pikkuroinat...

Kirpparilla en ole käynyt nyt ihan hetkeen, siis koko viikolla, joten saatte katella vanhoja löytöjä:D Tuo puinen sankko on kukkapurkki, uusi ja hintaa 1€, ensi kesää odottamaan. Toisaalta, jos repisin muovin sisältä pois, voisin laittaa tuon vessaan saippuoiden säilytyskupiksi...

Musta-valko teemaan käsipyyhkeitä. Nuita ei koskaan voi olla liikaa!!

Tänä syksynä minun kodissa on elämäni ensimmäisen kerran viherkasveja. Yhdenkään nimeä en tiedä ja kuulemma tuo ohutlehtinen on amppelikasvi, mutta siinä ne nyt on. Tähtiruukut löysin Kodin1, samoin nuo valkoiset. Uskomatonta, ne on olleet tuossa yli viikon ja edelleenkään kisut eivät ole niitä syönyt. Hih, kyllä vanha kissa oppii uusia sääntöjä:D

Muistatteko kun puhuin arjen luksuksesta? Sain siitä idean jota naureskelin tänään, mutta tässä ne nyt on.... "Timanteilla" koristellut aterimet.

Kyllä kelpaa nyt lappoa ruokaa. Hauskaa, että tänään syödään eilen keitettyä hernekeittoa:D On siinä kuulkaa glamouria;)

Kirppareiden suosikkilöytöni ovat erilaiset tuikkukipot. Tuo roikkuva lasipurkki oli 3€, aivan ihana. Nyt on vaan pakko lopettaa kippojen haaliminen, sillä tila loppuu kesken. Taidan alkaa kyhäämään kirppispöytää, sillä kodin ilmeen päivittäminen on saanut minut luopumaan vanhoista löydöistä.

Koristeellinen tarjotin 4€. Kuluneen näköinen, mutta otin sen kun ajattelin tuon olevan hurjan käytännöllinen. Nyt se majailee keittiönpöydällä hedelmätarjottimena.

Tuommosta tällä erää. Postauksen kaikista kivin juttu on kuitenkin tämä: Minulla on vapaapäivä!!

6 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Meille myös kotiutui pari mustavalkoista Muumia ja aivan samaa harmittelin tuosta lautasten koosta! Se on nyt ainoa kokoaan kun muut ovat joko 17cm tai 21cm :/

Vähänkö kivat nuo timanttiaterimet! :) Mistä tuollaisia löytää?

näpertelijä kirjoitti...

Kauniita lautasia ja muutakin kaunista olet hankkinut.
Erityisesti ilahdutti aikaisemassa postauksesa,kun painotit vaitiolovelvollisuutta.Se on vaan niin että toisten asioita ei saa kertoa muille. Olen työssä jossa se on muistettava,vaikka joskus on jopa taakka kun saa tietää asioita joita ei ihan haluaisikaan tietää.Mutta hyvää syksyä sinulle ja perheellesi!

dibsukka kirjoitti...

Anu: Nuo ovat Pionin sarjaa. Löysin nopeimman toimituksen HobbyHallista, siellä ne olivat myös 50% alessa.

Näpertelijä: Samaa sinulle.

Aamuaurinko kirjoitti...

Ihania noi Seikkailu muumiastiat :) Itse olen myös keräillyt niitä, harmittaa myös lautasten koko :(

Blingblingiä arkeen noilla ihanilla aterimilla...HALUUN KANS!!!!

RoseK kirjoitti...

Kauniita löytöjä olet taas tehnyt! Olen jo jonkin aikaa suunitellut lähteä Ouluun kirpparikierrokselle :D Sieltä tuntuu löytyvän vaikka mitä ihanuuksia!

Elämää äitinä kirjoitti...

Ekaa kertaa täällä vierailulla, ihania juttuja!