maanantai 8. elokuuta 2011

Nuorimmaisen huone...

Näin sadepäivänä voitas kurkata nuorimmaisen huoneeseen.

Se on melkoinen väripläjäys, mutta niinkait pikkutytön huoneen kuuluu ollakkin.

Ennen huoneessa oli tunkkainen tumma seinä, nyt se on maalattu vaaleanpunaiseksi. Väri sopii tyttösen huoneeseen vallan mainiosti. Huomaatteko miten pöytäryhmä on nähnyt elämää? Siinä on tahroja ja kolhuja. Joskus haaveilen uudesta ryhmästä, mutta olen jättänyt sen hankkimatta kun tyttö niin rakastaa keijupöytää. Lapsia ei taida pikku kolhut haitata:)

Sängyssä pitää olla pehmoleluja kamalan paljon. Sängynpeitekkin on olemassa, mutta sitä ei käytetä kun silloin kuulemma menee ihanat petivaatteet piiloon.

Maatuskanaulakossa lepäille keppiheppa.

Huone on vähän erikoisen mallinen. Sen saa haitariovilla laitettua "ehjäksi huoneeksi" ja huoneen "aula" on avoin yläkertaan asti. Pöytäkone on nyt tuossa "aulassa" kun lapset silloin tällöin pelaa sillä tai katsoo piirrettyjä. Olemme harkinneet luopumista koko koneesta, koska se vie tilaa ja talossa jossa on kaksi läppäriä, sitä ei juurikaan käytetä.

Ajatuksena on, että kun tyttö ei enään mahdu pikkupöydälle puuhaamaan, heivaamme koneen viimeistään silloin pois ja tuo pöytä siirtyy pikkupöydän tilalle ja tuolle paikalle laitettas muhkea nojatuoli ja lukulamppu. Mene ja tiedä, voihan olla, että koko huone vaihtaa talossa paikkaa;)

Nuorimmaisen lelut on säilössä kaapeissa, sängyn alla ja koreissa. Tyttö vaihtelee itse nuille hyllyille leluja:D Viimeksi siellä oli petshopit, nyt näköjään Zhuzhut. Myönnän, että asettelin hamsterit itse uudelleen, ne nimittäin kaikki oli esillä takapuoli edellä:D

Huoneen yksi seinä on kokonaan täynnä kaappeja. Kaappien välissä on tuollainen hylly katosta lattiaan. Suunnittelin sen kenkä ja asustehyllyksi, mutta suunnitelma muuttui lapsen toimesta kirjahyllyksi.

Huoneessa on kuunneltu lapsen toivetta ja kokonaisuus tuntuu olevan mieluisa.

Tämmöinen huone ja asukkaana kuulemma Prinsessa:)

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huone! Muistatko mistä olet ostanut tuon seinällä olevan hyllyn kannattimet? Meillä olisi etsinnässä tytön huoneeseen vastaavat kannattimet.

Joanna

Kirsi kirjoitti...

Kaunis on huone prinsessalla=D Kaikista parasta mun mielestä on tuo että olet kuunnellut lapsen toiveita,niin minäkin teen,kodissahan asuu koko perhe,ei vain se sisustukseen höpsähtänyt äiti;)Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

dibsukka kirjoitti...

Joanna: Kiitos. Kannattimet on ostettu Kärkkäiseltä. Niitä ei silloin ollut kuin mustana, mutta maalasin ne itse sitten valkoiseksi.

Kirsi: Kiitos samoin sinulle:) Joskus olisi ihanaa tehdä kaikki niinku itse haluaa, mutta tosiaan muitakin perheenjäseniä pitää kuunnella.

starly kirjoitti...

Ihana huone! Meidänkin tytön huoneessa on samansävyiset seinät ja muutenkin yhtäläisyyksiä löytyy, mm. tuo Ikean verho. Mistä tuo seinällä oleva hylly on ostettu, siis tuo missä on laatikot?

Anonyymi kirjoitti...

Kiva huone :) Onko neiti tykännyt tuosta nukkekodistaan ja onko se laadukas? Olen harkitsemassa samanlaista meidän neidille, jos tulee myyntiin joulun alla taas noita. Nimittäin Toys r usin nukkekoti oli tosi huonolaatuinen, ja tuo näyttäisi kivalta, mutta onko hyvä myös käytännössä?

Maikki kirjoitti...

Suloinen Prinsessan huone ja niin ihanaa, että ootte sen tehneet neidin itsensä ehdoilla!

dibsukka kirjoitti...

Starly: Hylly kuuluu samaan sarjaan tuon tietsikan alla olevan pöydän kanssa. Setti on ostettu Jyskistä.

Anonyymi: On meillä siitä tykännyt molemmat tytöt. Itse talo on laadukas, mutta huonekaluissa on toivomisen varaa. On kuitenkin molemmat kestäneet leikit ja nukkekoteihin saa kivasti kaupoista kalusteita;)

Maikki: Kiitos:)

Perhostyttö kirjoitti...

Ihana on huone minunkin mielestäni...kaunis värimaailma niinkuin pikku tytöllä pitää ollakin ja ihania yksityiskohtia!

Sani kirjoitti...

Nättiä on :)
Tääl kans kuunnellaan tyttöjen toiveita tulevaan taloon ja kovasti on tulossa vaaleanpunaista ja muita tyttö juttuja :D

Syysunelma/Heidi kirjoitti...

Aivan ihana prinsessan huone!!<3

Nina kirjoitti...

Pirtsakan suloinen huone!
Blogissani on sinulle tunnustus. :)

Aamuaurinko kirjoitti...

Suloinen huone teidän nuorimmaisella prinsessalla :) Hyvin samansävyinen huone löytyy myöskin meidän pikkuneidiltä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huone ja hyvin tutun näköinen, eli meilläkin paljon vaalenapunaista, sama sänky, lamppu ja nukkekoti :) Mutta mikä, mistä on toi hyllytaso nukkekodin alla? Meillä on haussa joku siihen alle, nyt nukkekoti on vaan lattialla ja se ei ole paras paikka.

T. Merikuu

dibsukka kirjoitti...

Tuo taso on virallisesti Jyskin penkki:D Siihen kuuluu pehmustepatja päälle. Me ostettiin tuo tasoksi siksi, että alla on tilaa tavaroille ja taso on sopivan matala. Taso on sen verran leveä, että kun se aukaistaan, sen saa avattua tason päälle, jolloin ei ole vaaraa että se kippaa lattialle.

Aamuaurinko kirjoitti...

Olen katsellut meidän tytölle samanlaista sänkyä Ikeasta...mietin että sotkeutuuko tyttö noihin rautapinnoihin yöllä :) Kuinka teillä? Minkä ikäisenä teidän neiti siirtyi pinnksestä tuohon jatkettavaan malliin?

dibsukka kirjoitti...

Hei, minäkin mietin samaa ennen sängyn hankintaa. Käytäntö on kuitenkin osoittanut muuta. Ihan alkuun pidimme isoa tyynyä nuiden pinnojen kohdalla, lähinnä enemmän sen vuoksi ettei pikku pää kopsahda kovaan metalliin. Koskaan ei ole sattunut mitään sängyn kanssa. Varovaisuus ei koskaan ole pahaksi, onhan tuossa mahdollisuus sotkeentua jos kovin apinamainen nukkuja on:D

Meillä tytöt ovat olleet noin 1,5-2v vuotiaita kun siirtyivät nuihin.

Minna kirjoitti...

Ja taas kehuja sinulle. Aivan ihana huone <3 Minua kiinnostaisi toi nukkekoti, mistä tuollaisia saa ostetua? Ei ole vielä tullut nimittäin vastaan mitään noin ihanaa!

dibsukka kirjoitti...

Kurkkaappa Hobby Hall, minusta siellä joskus on ollut tuollainen. Me ollaan ostettu tuo parisen vuotta sitten Halpahallista.

Minna kirjoitti...

Kiitos :) Pitääpä mennä katsomaan:)AIVAN MAHTAVA! Tähän sun blogiin jää koukkuun :) Aurinkoisia syyspäiviä sinulla :)

minna kirjoitti...

Kiitos :) Täytyypä mennä heti katsomaan! Aurinkoisia syyspäiviä sinulle :)