tiistai 9. elokuuta 2011

Sweet Dreams...

Kerroin joku aika sitten, että nukun huonosti. Sain asiaan liittyen ihania sähköposteja ja kommentteja. Kiitos niistä. Painajaiset on helpottanut ja olen saanut pari yötä nukuttua kuin uppotukki. Olo on kuin uusi. Hyvistä unista onnellisena sain inspiksen ommella yöpuvun.

Nuorimmainen halusi pukuun ehdottomasti taskut. En tiedä onko ne yöpuvussa niin tarpeen, mutta onhan nuo kivat. Itseasiassa settiä voisi käyttää ihan päiväpukunakin?

Kankaana toimii tyttömäinen trikoo ja yksivärinen vaaleanpunainen.

Minulle kotiutui viime viikolla ihania kankaita. Sormet syyhyilen niitä katselen ja tuumailen mitä tekisin. Ideoita on pää täynnä, mutta toteutuspuolella nykkii. Olen miettinyt, joskohan Oulussa järkättäis jotain ompelukurssia minne pääsis opettelemaan tekniikkaa. Tietääkö kukaan onko täällä semmoisia?

4 kommenttia:

Aarre kirjoitti...

Sunnuntaina ilmestyi Oulun kansalaisopiston kurssivihko ja siellä näytti olevan monenmoista ompelukurssia. Minkälaista tekniikkaa haluaisit oppia?

dibsukka kirjoitti...

Oikeastaan kaikki ompeluun liittyvä kiinnostaa:)

Sani kirjoitti...

Kansalaisopistolla oli tosiaan useampi ompelukurssi, täytyyki koittaa johonkin päästä mukaan.
http://www.opistopalvelut.fi/oulunkansalaisopisto/index.asp#190_OULU

Saila kirjoitti...

Oulussa kansalaisopistolla on Rajakylässä ainakin joskus ollut hyvin suosittu ompelukurssi, jossa tehdään omista lähtökohdista omavalintaisia ompelujuttuja. Tsekkaappa se vihkonen! :)