maanantai 31. lokakuuta 2011

Huomenta...


Maanantai tuntuu paljon paremmalle päivälle kun sen aloittaa Pauligin ihanalla suklaakahvilla.

Tänään paperihommia kotitoimistolla, samaan aikaan viimeistenkin pienten vaatteiden hävitystä ja valmistautumista iltatöihin.

5 kommenttia:

MamaE kirjoitti...

Eikä, aivan ihania vaatteita!!! HARMI, että meidän neiti on kanssa siirtynyt juuri 104 kokoon ja olen tehnyt aivan samaa kuin sinä. Harmi myös kun H&M:lla tuo 98/104 tahtoo enemmänkin olla se 98.

MamaE kirjoitti...

ps. Olen hankkimassa ompelukonetta. Onko sinulla suosituksia/mitä itse käytät/ mitä mielestäsi kannattaa huomioida? Toivottavasti voisin ommella vähän vaatteita ja tehdä korjailuja, mutta ei mitään ammattikäyttöä tms.

Maikki kirjoitti...

oi mä niin oisin ton muumitunikan halunnu :D

dibsukka kirjoitti...

MamaE: Mulla on Singerin kone. Hankalaa alkaa neuvomaan näin kylmiltään, mutta kokemuksella itse olen oppinut, että ompelukoneissa halpa ja hyvä ei kulje käsi kädessä. Koneita myydään 99€, mutta niillä ei kyllä sitten mitään tee jos ei osaa itse koko ajan olla säätämässä ja vääntämässä. Muovista puolakoteloa, muoviosia ylipäätään kannattaa välttää. Nykyään kaikissa koneissa taitaa perustoiminnot olla, joten rohkeasti vaan kokeilemaan.

Ja hei muut, kertokaa kokemuksia tekin. Minä itse totesin joku aika sitten, että niillä halpiskoneilla tulin vaan pahalle tuulelle, mutta joku taas tykkäsi.

MamaE kirjoitti...

Kiitos paljon: juurikin noita halpoja koneita olen katsellut ja miettinyt, että pitäisikö satsata kallimpaan (..parempaan?). Ehkäpä siis kuitenkin kannattaa!