sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Raapaisusta avohaavaksi...

Bloggaan kerran tai pari viikossa. Bloggaus koskee useimmiten kirppislöytöjä tai lastenvaatteita. Pikkuisen sisustamista tai muuta pinnallista höpötystä.

Viikossa on 7 päivää, jokaisessa päivässä 24 tuntia. Yhteensä siis 168 tuntia/viikko. Tästä ajasta jos nukkuisin 8 tuntia joka yö, niin hereillä olisin 112 tuntia. Jos bloggauksessa kerron puolen tunnin kirppisrundin löydöt ja yhden nettikauppashoppailun, niin niihin aikaa menee pari tuntia...

Viikossa on jäljellä siis sitten vielä 110 tuntia. Osan siitä olen töissä, osan kotona. Osan tapaan ystäviä tai teemme jotain perheen kanssa. Käyn ravintolassa syömässä tai elokuvissa. Harrastan, ulkoilen tai vaan luen kirjaa sohvan nurkassa ja mussutan suklaata.

Blogissa näet minun elämästä pienen pintaraapaisun, mutta silti joudun koko ajan kertomaan, että blogin perusteella et voi tietää minusta mitään ihmisenä. Et voi sanoa avioliitostani mitään tai arvailla lasteni onnea. Ne kaikki ovat paremmin kuin kunnossa ja siksi niitä en koskaan jaksa edes alkaa puolustelemaan.

Tämä "koira ei älähdä, koska yksikään kalikka ei ole vielä kalahtanut".

Olen ihmisenä pintani alta kuitenkin kovin herkkä. Vaikka herjaavat kommentit kerta toisensa jälkeen menee sisällöltään metsään, jää niistä silti paha mieli. Ei rehellisesti sanottuna kukaan tahdo kuulla itsestään pahaa.

Ystäväni sanoo, että blogin perusteella minua voisi pitää aivan eri ihmisenä. Mieheni taasen sanoo, että elän elämää jota moni kadehtii ja siksi ollaan ilkeitä.

En usko kateuteen, enkä pidä kaikkea teidän syynä. Ehkä tämä pintapuolinen kirjoittaminen on ärsyttävää? Annan varmasti itsestäni pinnallisen kuvan kun en halua blogissani mitään henkilökohtaista kertoa. Annan teille vaan palasen materialistista minää ja sitten mietin, miksi niin moni pitää minua aivan vääränlaisena ihmisenä.

Kun bloggauksen aloitin, pidin sitä alkuun omana kotiäitin päiväkirjana. Jossain vaiheessa lukijoita ilmaantui ja jätin lasteni kuvat pois suojellakseen heidän yksityisyyttä.

Sen jälkeen muutkin aiheet alkoivat vähenemään ja viimeiset kuukaudet on ollut pelkkää ostinostinostin löpinää.

En minä tämmöinen ole, joten katson parhaaksi laittaa blogin jäähylle odottamaan aikaa jolloin osaan päättää jatkuuko tämä vaikko ei.

Luultavasti jatkan pelkillä kauniilla kuvilla ja ompeluksilla, joten ehkä me pian taasen tapaamme.

Muistakaa kuitenkin, että täällä tekstin takana on ihan oikea ihminen. Samanlainen sydän ja mieli se on minulla aivan kuin sinullakin. Ei se tunnu kivalle kun minun pikaisen höpinän perusteella koko perhe haukutaan ja jossain typerällä palstalla ruoditaan koko elämä jonka te olette mielissänne luonut:(

Suurin osa, enemmistö, teistä on ihania. Olen saanut täältä uusia ystäviä ja paljon hienoja kokemuksia. Mitään en muuttaisi, mutta suunta on sellainen, että katson parhaaksi poistua hiekkalaatikolta.

66 kommenttia:

Pipsa kirjoitti...

Käsittämätöntä, miten ilkeitä jotkut ihmiset voi ollakaan! Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja pidän sen tyylistä ja kirjoituksistasi, vaikken yleensä kiireessä ehdi kommentoimaan. Jaksamisia sinulle, toivottavasti palaat pian (ja ne ilkeilijät tajuaisi mennä muualle).

TiinaK kirjoitti...

Voi kuinka kurjaa että olet saannut niin paljon huonoja kommentteja että aiot pitää bloggaus tauon :(
Itse kyllä ymmärrän että tämä blogi on vain pinta raapaisu elämästäsi.
Mutta toivon todella että palaat ilostuttamaan minun ja varmasti monen muunkin päiviä.
Aurinkoista syksyn jatkoa!!

dibsukka kirjoitti...

Pipsa: Kiitos.

TiinaK: Ehkei ne kommentit pelkästään syy ole, mutta ainakin iso osa päätöstä.

Aurinkoista syksyä sinullekkin.

airamanna kirjoitti...

Tosi kurja kuulla, että lopetat. En ymmärrä yhtään että joku saa kiksejä ilkeistä ja epäasiallisista kommenteista. Miksi ihmeessä pitää lukea blogia jos se niin kovasti ärsyttää??

Voimia ja aurinkoa syksyysi, toivottavasti vielä joskus palaat kirjoittelemaan!

dibsukka kirjoitti...

Airamanna: Onhan se kieltämättä omituista.

Aurinkoa sinunkin syksyyn.

Meeri kirjoitti...

Ompa kurjaa lukea tämmöisestä =( Itse olen tykännyt lukea blogiasi, tykkään tyylistäsi kirjoittaa asioista ja päivityksesi saa minut lähes poikkeuksetta hyvälle mielelle. Vasta oli yhden toisen blogin kohdalla samankaltainen tilanne. Varsinaista kiusantekoa tuommoinen. Toivottavasti palaat pian. Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi.

dibsukka kirjoitti...

Meeri: Samoin sinulle:)

Essiina kirjoitti...

Mistähän noita kommentoijia piisaa? Ovatko he äiti-ihmisiä? Vaikka niinhän se on että hiekkalaatikon reunalla käydään ne kovimmat taistelut ja nainen on toiselle susi. Jaksamista sinulle ♥

Ilona kirjoitti...

Tuo taitaa olla valitettavan yleistä, yksi jos toinenkin on sulkenut bloginsa samasta syystä. Ehkä kuitenkin lohduttaa, että ihmiset, jotka jaksavat epäasiallisia kommentteja heitellä, ovat aika yksinkertaisia ja ilmeisesti elämäänsä kyllästyneitä, kun heillä ei muuta tekemistä ole.

Ja nuo keskustelupalstat! Olen muutaman kerran eksynyt moisille jonkun lastentarvikkeen käyttäjäkokemusten tiimoilta ja täytyy sanoa, että olen kyllä ajatellut, että voi kamalaa, jos nuo palstoilla roikkuvat ihmiset tosiaan ovat jonkun lapsen äitejä!!

Toivon, että kuitenkin palaat maisemiin. Vaikka ehkä tyylisi eroaa omastani, tykkään humoristisesta tavastasi kirjoittaa:)

Tsemppiä!

Äiti Seinäjoelta kirjoitti...

Älä vain lopeta ja anna mokomien saada erävoittoa. Ne kommenttien jättäjät saattavat olla vaikka lauma teinejä, joilla ei ole muuta tekemistä kuin saada kaikki bloggaajat lopettamaan. Suomessa kyllä osataan haukkua ja arvostella mutta sinulla on kiva blogi! :)

Saila kirjoitti...

Eiii, et voi lopettaa! Just innostuin sinun innoittamana kirppareista ja tykkään todella paljon kirjoitustyylistäsi. Lähes aina saa naureskella kivoille kommelluksille ja hassuille ajatuksille. Tällainen kepeä blogi on ihan parhautta! Ikävä, että jotkut ihmiset ei tajua, että harva ihmisistä haluaa koko elämäänsä paljastaa :(.

Aamuaurinko kirjoitti...

Kyllä ihan harmittaa sinun puolesta :( :( Mitä iloa jotkut saavat siitä että lähettelevät ilkeitä kommetteja sinulle ??!!!

Oon aiemminkin sanonut että tämä blogi on lempparini, aivan ykkönen! Tykkään jutuistasi ja tavastasi kirjoittaa. Oletko miettinyt salasanan taakse siirtymistä?

Voimia jatkoon ja hyvää syksyä :)

Anonyymi kirjoitti...

No voi "rumasana". Aina löydettyäni mukavan blogin se loppuu. Harmittaa kovin, että nuo, joille ei ole aikanaan mitään tapoja opetettu aiheuttavat harmia bloggaajalle ja lukijoille. Toivon todella, että tekojensa seuraukset joskus edestään löytävät.Kaikkea hyvää sinulle ja jatkathan, kun siltä taas tuntuu!

-Sari

Pivikki kirjoitti...

Siirrä blogi salasanan taakse ja jatka siellä? Mie ainakin tykkään suurestikkin blogistasi ja meiningistäsi <3

Pliis, tule takaisin, meille jää siuta ikävä.

Onnenmuruja sinulle toivoo Pivikki

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Siis tapahtuuko tollastakin, todella ällistyttävää. Minäkin oon seurannut blogiasi pari vuotta ja oli fiilis blogiisi tullessa mikä tahansa, niin kyllä kepeät shoppailujutut saa omat kiireet tai stressit kaikkoamaan toviksi. Pahus, en tiedä mitä itetekisin tollaisessa tilanteessa. Älä välitä!

Mia kirjoitti...

Voi kurjaa, ei vaan jaksa ymmärtää. :(
Tunteesi ymmärrän kyllä oikein hyvin!, kohtalotoverina voin kertoa ettei se tunnu kivalle kun sillä tietyllä palstalla otetaan oikein kohteeksi ja puhutaan täysin perättömiä ja suoraan sanottuna ei kovinkaan moni tunnu edes tietävän mistä kirjoittaa siellä..
Ihan vasta sain minäkin osani.

Mutta todellakin kannattaa antaa mennä vaan toisesta korvasta ulos, jos niin voi täällä blogimaailmassa sanoa. Noita kateellisia tai muuten vaan toisia haukkuvia ihmisiä riittää. Se vaan tuntuu joillakin parantavan omaa mieltä. Pöyristyttävää kyllä. :(

Mutta ihan hurjasti virtuaalihaleja täältä ja toivottavasti jaksat jatkaa tätä ihanaa blogiasi tulevaisuudessakin! <3

dibsukka kirjoitti...

Salasanallinen blogi on yksi vaihtoehto:)

Mia: Kiitos ymmärryksestä:)

Terhi kirjoitti...

No voi harmistus! Toivottavasti palaat vielä kuitenkin :) Mukavaa syksyä!

anana kirjoitti...

Ikävä kuulla. Tuo olisi voinut olla minunkin kirjoittamani, päälle vielä lisättyny ylpeys -joka kai tulee siitä kun en kommentoi ilkeilijä-anoja tai lopeta.

Faktahan on, että ne kirjoittelijat eivät mistään mitään tiedä. Täyttä fiktiota, mielikuvituksen tuotetta josta vouhkaavat absoluuttisena totuutena. Jotenkin surullista, eikä heillä tosiaan ole omia ilonaiheita elämässä, kun pitää muita haukkua ja nostaa itseään näkymättömälle jalustalle. Ei ihminen, jolla on hyvä olla, ole ilkea ja pahansuopa.

Toivottavasti jatkat jossain muodossa, vaikka sitten salasanan takana ja muistathan kutsua minut mukaan jos salasanan taakse päädyt. Ilohan täällä olisi käydä jatkossakin.

Amalia kirjoitti...

Voi harmi : (

Anonyymi kirjoitti...

Ei, älä lopeta! Sun blogiasi on ollut tosi kiva lukea!!!

Rose

mepudi kirjoitti...

Käsittämättömiä on nuo,jotka jaksaavat tulla haukkumaan,jos eivät kerran blogista tykkää.Tuskinpa oikeessa elämässä tuppaavat mennä sinne missä ei ole "kivaa"..

Toivottavasti blogi jatkuu,vaikka sitten salasanan takana!

Auringon paistetta syksyyn!

Tasaraita Hipsu kirjoitti...

Onpa ikävää tuollainen selän takana ruotiminen, toisen elämän arvosteleminen, perheen haukkuminen, vieläpä palstoilla. Murrrr!
Minä oon saanut sinusta ja perheestäsi oikein mukavan kuvan tätä kautta sekä saanut vinkkiä että mitä vaatteita milloinkin missäkin on tarjolla sen perusteella monet kiinnostavat kappaleet hankkinut omalle neidilleni.
Olen ollut innoissani hauskoista jutuistasi, mm niistä kun kerrot mitä kauppojen pihamaalla tapahtuu. Ilolla seurannut näitä hankintoja mitä teet.

Itse en uskalla olla blogimaailmassa kovin avoin, joten pinnallisuutta harrastan minäkin ja koska siihen ei juuri kohdallani muuta kuulu kuin sisustelu ja shoppailu niin ei minulla ole kovin paljon muuta annettavaa, ellen tahdo mennä pintaa syvemmälle. Ymmärrän siis varsin hyvin, että sinäkin haluat pitää kaiken pinnan alla omanasi.

Kyllä minuakin loukkaisi jos joku kävisi blogini perusteella arvostelemaan meidän perhe-elämää, josta en edes anna kovin paljon blogimaailmaan. Eihän sitä oikeasti voi tietää ja arvostella ellei todella saa kattavasti tietoa toisen perhe-elämästä.
Näin ymmärrän varsin hyvin ratkaisusi, vaikka varmasti blogaus on ollut sinulle kiva harrastus, mutta jos se muuttuu sellaiseksi että joutuu arvostelun kohteeksi ja palstoille pyöriteltäväksi, niin kyllä silloin mennään kivasta harrastuksesta kauas.

Tulen seuraamaan blogiasi jatkossakin, vaikka se olisi vain pelkkiä kuvia. Ihana arkirakkaus!♥

Anni kirjoitti...

Todella harmillista. Olen tullut siihen tulokseen, että ne kirjoittelijat on katkeria, kateellisia ja kaiken päälle vielä tyhmiä. Saavat nautintoa toisten kiusaamisesta. Tosielämässä ei heillä ole juurikaan kavereita ja purkavat kiukkuaan muihin. Kiusaajia siis. Tällaisiin olen törmännyt ja ei paljon heidän seura kiinnosta.

Sinun blogista ainakin minulle tullut aina hyvä mieli, jatka vaikka salattuna! :)

Tulppaanisipuli kirjoitti...

No voi vitsit, taas kiva blogi katoamassa tällaisen takia? Jos joku ei jostain blogista tykkää, niin pakkoko sitä on käydä lukemassa ja ilkeilemässä...?? Ei jaksa ymmärtää, ei. Huokaus.

Kaikkea hyvää kumminkin sinulle ja perheellesi!

darkangel1981 kirjoitti...

mä rakastan blogiasi ja mulla on ainakin susta ja perheestäsi ihana kuva sekä normaali:), laita salasanan taa mutta ehdottomasti kutsut sitten mut mukaan:)

Toukan äiti kirjoitti...

Vihaksi pistää tuollaiset ihmiset! Kävin tämän luettuani pitkästä aikaa vauva.fin av-palstalla (käyn siellä silloin tällöin jos joku blogisti mainitsee tällaisesta blogissaan) ja eipä siellä muuta kuin paha mieli tule! Ja mietittyttää tosiaan, että millainen ihminen on sellainen, joka lähes päivittäin käy todella henkilökohtaisesti ja rumilla sanoilla täysin tuntemattomia ihmisiä haukkumaan! On ihan ok, jos ei tykkää jonkun blogista, mutta että sitä/niitä seurataan vain sen takia, että voi lähetellä ilkeitä viestejä ja haukkua palstoilla... Huhhuh. Suomi on kateellisia täynnä!

Mulle blogistina on ihan itsestään selvää, että blogissa ei paljastu henkilön koko elämä. Luen blogeja, joista saan jotain irti. Sun blogissa tulee aina hyvä mieli ja siksi täällä olen tykännyt käydä :)

RoseK kirjoitti...

Minulle on myös jäänyt ihana ja piristävä kuva sinusta ja blogistasi. En ymmärrä mitä kateellinen ihminen hyötyy siittä että panettelee muita :( Jokainen tekee omasta elämästään mitä haluaa. Tsempit sinulle Dibsukka, oot aivan paras!

La Petite Princesse kirjoitti...

inhottavia ihmisiä on maailma täynnä :( toivottavasti palaat pian, vaikka suljetuin ovin. olen ekana ottamassa vuoronumeroa!

Tintti08 kirjoitti...

Voi ei! Oon niin tykännyt sun jutuista! Yksi ja toinen suosikkiblogini lopettaa tai menee salasanan taakse, eikä sinne kaikki halukkaat mahdu. Kummallista tämä nykymeno ja kateelliset ihmiset.

Toivottavasti tulet takaisin!

Amy kirjoitti...

No ei voi olla totta, nytko sinuakin on alettu mollata!

Aika moni lukemani blogi on mennyt salasanan taakse juuri tästä syystä, kurjuus!!!

Itse olen tykännyt blogistasi tosi kovasti ja blogi on hyvä juuri tällaisenaan. Kyllä jokainen hiukankaan ajattelva tajuaa, ettei tämä blogi ole sinusta tai perheestäsi koko totuus...

Toivottavasti palaat!

Aarre kirjoitti...

Tsemppiä! Kirjoituksissasi paistaa aitous, jonka jotkut haluavat selvästi häpäistä.

Vera kirjoitti...

Todella ikävää kuulla =(
pidän paljon blogistasi, toivottavasti et lopeta kirjoittamista. Voimia ja jaksamista!

Johannah kirjoitti...

Voi harmi!

Minä toivotan sinulle ja sinun perheelle mukavaa syksyn jatkoa. Toivottavasti jatkat bloggailua jossain muodossa sillä tykkään sinun blogistasi juuri tällaisena.

Halauksin Johannah

Chef kirjoitti...

Tänään sinä, huomenna minä ja ensi viikolla joku muu.

Olen myös itse saanut kuulla itsestäni melko syviäkin analyysejä, jotka pohjautuvat blogiini, jossa en (kuten et sinäkään) juuri kerro itsestäni muuta, kuin että kirppistelen.

Olen myös aikoinaan tehnyt vähän vastaavantyylisen aloituksen, joka syystä tai toisesta sai sen minua kohtaan alkaneen hyökkäyksen päättymään. Halutessasi voit käydä lukaisemassa sen täältä: http://chefosa2.blogspot.com/2010/11/lyhyeen-loppui-se-ilo.html et siis ole tämän asian kanssa yksin, eli vaikka hyökkäys on henkilökohtainen, ei se sitä loppupeleissä kuitenkaan ole, vaan sen saa kokea ennemmin tai myöhemmin varmaan kaikki julkiset blogit. Valitettavasti.

Jos etäisyyden ottaminen tuntuu hyvältä, niin tee niin. Mutta mielelläni lukisin blogiasi jatkossakin, vaikka sitten vähän harvemmin :) Blogin tarkoitus on toki tuoda iloa lukijoille, mutta ennen kaikkea blogistille, joten ole itsekäs ja aseta itsesi nyt kaiken edelle :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen lukenut blogiasi jo hyvän aikaa ja se on ihana. etenkin pidän siitä materialistisesta höpinästä!! Koneelle minulla on aikaa vain hetki silloin hetki tällöin ja sinun blogisi piristää päivää kamalasti. Toivon ettet lopeta, pahoja ihmisiä on joka puolella, niille pitää näyttää närhen munat ja olla välittämättä. Ei kukaan haukkuisi jollei olisi kateellinen. =) Peppi

riitu kirjoitti...

No johan nyt on juma*****!! Olen nyt vartin sisällä lukenut kahta eri blogia ja MOLEMMISSA harmitellaan samaa asiaa!! Mikä hiivatin pakko sitä omaa pahaa oloaan on oksentaa toisten blogeissa?! Jos ei pidä niin pysyy pois - tai ainakin pitää mölyt mahassaan!

Toivottavasti jaksat kuitenkin jatkaa. Itse löysin blogisi kesällä ja tykkää monista ideoistasi. Kaikki ostostilitykset ei välttämättä kiinnosta mutta osaan hypätä niiden yli "äänettömästi" - ei mun tarvitse tulla HAUKKUMAAN TOISIA IHMISIÄ JOS EN JOSTAKIN HEIDÄN JUTUSTAAN TYKKÄÄ... Poimin joukosta ne jotka minua kiinnostavat. Voi pyhä yksinkertaisuus, kertakaikkiaan!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei :( Kurja kuulla, että noin on pahotettu sun mieli. Tykkään niin kovasti sun blogista, oot ihan mun lemppari :) Mäkin haluan tulla salasanan kanssa lukemaan, kun kerrot kaikesta kivasta vain harvoille ja valituille, eikös vain? ;) -Karoliina

Maikki kirjoitti...

Älä lopeta... :(

Elisa kirjoitti...

Toivon ettet lopettaisi.
Noitahan on, jotka anonyymina laittaa kurjia kommentteja. Onko ne suomeksi sama kun englanniksi, Troll/Trolling. Tekevät sitä päivät pitkät.
Mutta jos jollakin keskustelupalstalla... AARGH!

Blogisi on todella mukava. Se kuva, jonka olen sinusta muodostanut kirjoituksiesi perusteella, on HYVÄ. Olet maanläheinen, hauska, taitava.. Hyviä asioita. Mutta tärkeintä ei ole se, vaan mitä herätät lukijassa. Minussa saat aikaan iloa, herkistät, inspiroit: sun blogi on ihan täysi kymppi.
Olen huomannut, että aiheet ovat tulleet jatkuvasti varovaisemmiksi/pois henkilökohtaisesta... Toivon kovasti, että säilyttäisit sen blogittaren itsessäsi, joka pohjimmiltasi olet!
Jos päätät mennä salasanan taakse, otat kyllä minut lukijaksi.
Piristät ja inspiroit enkä nyt halua pärjätä ilman tekstejäsi!

Voimia ja palataan?

t. Elisa

Anonyymi kirjoitti...

Ounou :((
Olen tovin blogiasi seuraillut, koskaan aiemmin en kylläkään ole kommentoinut. Tuntuu uskomattomalta, että kukaan voisi kuvitella, että elämäsi on vain se, mitä blogissasi kirjoitat! En käsitä!
Itse pidän blogistasi, tavastasi kirjoittaa ja kirjoituksistasi kovasti. Ne ovat sellaisia hyvän mielen kirjoituksia :) Rakastan lukea kirppislöydöistäsi (vaikkakin viherryn aina kateudesta), uusista sisustusideoistasi, aktiivisuudestasi, siitä, miten innoissaan olet monista ihanista asioista ympärilläsi :) On todella todella kurjaa, että lopetat :( Jos vielä miettisit...?
t.Jaana

Henna kirjoitti...

Olen käynyt muutamia kertoja vierailulla blogissasi ja olen tykännyt. Musta kaikki ostotelupostaukset on aina ihan parhaita, sekä kirppis-, että muut. Tuntuu että oma blogikin on välillä aika materialistinen, mutta mitä sitten. Tosiaan jos hetken istuu koneella ja rentoutuu, niin en mä ainakaan jaksais vaan lukea pelkkiä jotain syvällisiä juttuja, vaan on kiva lukea vähän sellasta hömppää ja katsella kuvia siitä, mitä löytöjä muuta on tehny. En tosiaan ymmärrä niitä haukkujia, kun vaikka olis mietä mieltä, niin mitä hyötyä siitä on, että lähtee ventovieraita ihmisiä haukkumaan. Ellei sitten jonkun salaisena agendana ole hävittää kaikki maailman lastenvaateblogit nettimaailmasta.

Anonyymi kirjoitti...

Enpä usko, että tuo keljuilu on kateutta. En ymmärrä, mitä kadehtimista tässäkin bloggaajassa on!

Jonkun tyyli ilmaista asioita saattaa ärsyttää. Moni blogin pitäjä taas on niin mahdottoman herttaisen oloinen ihminen, ettei kenellekään tule edes mieleen veetuilla hänelle.

Anonyymi kirjoitti...

hyvä vaa et lopetat! blogis on perseestä vedetty! vtun huora!!!!!!!!!!!! äksdeeeeeeeeeeee

"huora has left the building"
----------> takaisin studiooooon

dibsukka kirjoitti...

Hehehe, ei hyvänen aika:D

NorppaStiina kirjoitti...

Huh! Jos tuo on raapaisu siitä mitä sulle syydetään niin en ihmettele ratkaisuasi.
Minä olen tykännyt tyylistäsi kirjoittaa ja esitellä kauniita asioita. En ole missään vaiheessa ajatellut, että ostaminen yms. on koko elämäsi. Käsittämätöntä kateutta ja vihaa(kin?) vierasta ihmistä kohtaan. En voi ymmärtää sellaista. Ja pelottavaa on, että useimmat näistä ihmisistä on äitejä!?!?! Millaisia heidän lapsistaan kasvaa?
nim. aion kasvattaa omat lapseni kunnioittamaan muita ihmisiä.
Ihanaa syksyä ja ompeluintoa!

Poitsujen äiti kirjoitti...

Voi hyvä tavaton mitä anonyymejä sulla on !!
Jos pistät salasanan taakse, tulen mielelläni mukaan :)
Aurinkoista syksyä ja mukavaa taukoa !

Anonyymi kirjoitti...

No voi että! Tämä blogi on ollut jotenkin tosi tärkeä itselleni. Minusta tässä kaikessa paistaa sellainen maalaisjärki taustalla, vaikka vähän hömppää onkin ollut välillä. Mutta elämähän on sitä, välillä ajatellaan rationaalisesti joka asiasta ja välillä mietitään helminauhan väriä ja sitä, että miten se passaa kekkereiden asuun. Minusta tuntuu pahalta se, että jotkut ihmiset ovat niin ilkeitä. Tämä on ollut minun lemppariblogi pitkän aikaa, vaikka en ole useinkaan kommentoinut mitään. Tsemppiä ja ihania ajatuksia päiviisii! <3

Sani kirjoitti...

Ei voi sanoa ku että voihan piiip.
Käsittämätöntä kuinka ihmiset kehtaavat! Todella lapsellista ja ajattelematonta touhua, pistää niin vihaksi....
Ja anonyyminahan se on helppo haukkua...

Laita Kommentointi sallittu vain kirjautuneille lukijoille tai sit salasanan taakse.

"On olemassa päiviä,
jolloin elämä maistuu
kirsikoilta ja hunajalta.

Tuntee humaltuvansa.

On myös niitä päiviä,
jolloin tuntee talsivansa
syvässä umpihangessa.

Ei pääse eteenpäin.

Jokainen päivä alkaa
uutena ilman ajatusta
siitä, minkälainen
päivästä muodostuu.

Onneksi. "

*brutsparklingwine*

Henna S. kirjoitti...

Toivon, että jatkat edelleen blogisi pitämistä - asiattomista kommenteista huolimatta. Ihmiset, jotka noita asiattomuuksia lähettelevät, tekevät sen todennäköisesti siksi, että he voivat tehdä sen netin kautta vailla identiteettiä. Todennäköisesti hyvin harva heistä, jos kukaan, uskaltaisi tulla sanomaan "sanottavansa" suoraan kasvotusten. Inhoan sellaista! Huudellaan piilosta asioita, joista ei tiedetä tai jotka eivät edes kuulu heille. Tuskinpa noilla ihmisillä on kovinkaan montaa OIKEAA ihmissuhdetta, sillä eihän heitä kukaan pidemmän päälle edes jaksaisi.

Sinun blogisi on SINUN. Se saa olla juuri sellainen kuin sinä haluat sen olevan. Lisäksi blogisi ja sinun identiteettisi välille ei voi edes piirtää yhtäsuuruusmerkkiä. Ei kenenkään voi!

Jaksamista! :-)

Henna S.

Ps. Minkähänlaista sontaa saisi niskaansa, jos pistäisi pystyyn blogin "Arki miljonäärinä"? ;-)

Onaha kirjoitti...

Surullista. Maailmaan mahtuu aina myös niitä ihmisiä, joilla on ilkeät tarkoitusperät ja jotka nauttii saadessaan muille pahan mielen aikaan. Onneksi ovat vähemmistöä, mutta valitettavan usein pitävät huolen, että tulevat huomatuiksi.

Tsemppiä jatkoon, toivottavasti et katoa täältä <3

Anonyymi kirjoitti...

Voi mahdoton. Toivon, että jatkaisit myös ja siirtyisit tosiaan vaikka salasanan taakse! Täältä sai niin hyviä vinkkejä kaikkeen :)

--
Elina

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sairas viesti täyttää jo kunnianloukkauksen kriteerit ja tietääkseni anonyymit viestit pystyy kyllä jäljittämään. Tsemppiä.

SM

Anna kirjoitti...

Voi sentään, pieniä ihmisiä sitten riittää...liekö tuntevat itsensä jotenkin paremmiksi omissa ankeissa arjissaan lyttäämällä muita??!Helppo sanoa,että älä ota itseesi, mutta ymmärrän että eihän ilkeämieliset kommentit voi olla vaikuttamatta.Minusta on ainakin ollut lystiä selailla hauskoja tekstejäsi ja kuvat on aivan ihania.Lisäksi olen kyllä saanut monia hyviä vinkkejä;)ihan sillä materialistisella ostosrintamalla..heh!Kiitos ja kaikkea hyvää teille, toivottavasti vielä sinusta kuulemme, jään kaipaamaan:)

Johanna kirjoitti...

Löysin blogisi vasta jokin aika sitten ja parissa viikossa kahlasin kaikki aikaisemmat kirjoituksesi läpi. Tykkäsin ihan hurjan paljon! Mielestäni kirjoitat hauskasti ja mielenkiintoisesti. Ja on kiva lukea myös kirpparilöydöistä ja muista ostoksistasi. Minä lukisin blogiasi mielellään jatkossakin, jos päätät sitä vielä jatkaa.

Tosi kurjia nuo asiattomat kommentit ja varmasti pahoittavat mielen vaikka niistä koittaisikin olla välittämättä.

Aurinkoista syksyä teidän perheelle ♥

mammuliini kirjoitti...

Tosi ikäviä kommentteja! :( Minä pidän blogistasi juuri semmoisena ku se on. :) Ostohöpinät on just sitä parasta!! Ja kauniit ompelukset sekä sisustusjutut. Toivottavasti palaat, ehkä salasanan taakse olisi järkevämpi. Aurinkoista viikonloppua! :)

Chef kirjoitti...

No huh, huh minkälaisia kommentteja saat!

Mikäli vielä jaksat jatkaa matkaasi blogimaailmassa eteenpäin, muokkaa blogisi asetukset sellaisiski, että anonyymit eivät voi kommentoida.

Tietenkin se jättää monta kivaa kommenttia pois, mutta jos samalla jää myös ne ala-arvoiset kommentit pois, se ehkä on sen arvoista.

Anonyymi kirjoitti...

Paskaa plogia ei jää kukaan kaipaamaan. plogin pitäjä on sairas ja lapset säälittää. mies plogin pitäjällä varmasti piilohomo.

Anonyymi kirjoitti...

Harmillista jo lopetat. Tämä on ollut ihan kiva blogi seurata!

Ja minäkin tsemppaan sua selvittämään herja-kommenttien taustat. Siinä auttaa Poliisi tai joku tietokone asiantuntija, itseasiasssa se on aika helppoakin, selvittää vaan sen " ip-osoitteen". Herja-kommentit täyttävät jo viimeisimmän postauksen kommentoinnin perusteella kunnianloukkauksen ja herjauksen tunnusmerkit mennen tullen! Enimmillään tuollaiset solvaajat voidaan tuomita kahdeksi vuodeksi linnaan!!!

Tsemppiä sulle!

vakkarivieras

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei:( Löysin vasta blogisi ja olen tykännyt kovasti! Toivottavasti vielä jatkat! <3

Ennie kirjoitti...

Voi ei.. :(

Mä en ehkä ole paljoa kommentoinut mutta sitäkin enemmän lukenut. Rakastan lukea sun kirppisjuttuja ja en voi kun ihailla sun taitoa löytää näitä aarteita.

Älä piittaa mokomista valittajista, niitä ihmisiä on niin tosi paljon jotka luulee osaavansa elää meidän muiden elämää paremmin kuin me itse.

terv. yksi joka jää kaipailemaan blogiasi.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen ollut blogisi aktiivi lukija jonkin aikaa ja blogisi on positiivisuudessaan yksi suosikeistani, mutta olen monesti lukenut anonyymien kommentteja kauhulla ja nyt on pakko kommentoida noita yllä olevia anonyymien järkyttävää tekstiä!
..En voi tajuta, että joku voi noin kauheita tekstejä kirjoittaa ei ainakaa kukaan tervejärkinen äiti?? En tiedä kumpa on parempi hiljetä vai laittaa tutkintapyyntö selvittääksesi noita kammottavia anonyymejä, mutta jaksamista ja jos jatkat ihanaa ja kaunista blogiasi jota toivon niin, vaikka sitten kirjautumisten ja salasanojen turvin.
Kaunista ja mukavaa syksyä!

Katariina

Geisha kirjoitti...

Dibsukka, tule jo takas. Ja oma häpeänsä joka jaksaa turhasta negatiivisesti kommentoida. Eikä niitä ole pakko julkaista. Mutt mukavaa syksyä kuiteski!
-Sari

Anonyymi kirjoitti...

Harmi juttu. Luen blogiasi säännöllisesti, vaikken olekaan lukijaksi vielä rekisteröitynyt. Pidän kirjoitustyylistäsi ja aiheesikin ovat useimmiten kiinnostavia. Mikä se sellainen palsta on missä blogeja mollataan? Eli ehkä sellaisella palstalla on eri lukijakunta kuin näillä sinun blogisi tyylisillä blogeilla - itse en ainakaan viitsi käyttää aikaa sellaisten kommenttien lukemiseen, joissa vaan mollataan toisia, jätän ne ihan omaan arvoonsa (eli ei arvoa lainkaan), enkä myöskään lue sellaisia palstoja, jotka perustuvat vain tuollaisiin mollauksiin. Todennäköisesti meitä on paljon muitakin, kenellä ei ole aikaa tai kiinnostusta perehtyä noihin mollauspalstoihin - mieluummin vaan käytämme aikamme tällaisten mukavien ja mielenkiintoisten blogien lukemiseen:) terveisin Aake07:n äiti

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen kyllä niitä anonyymeja, jotka haukkuvat blogeja... miks lukea niitä, jos ei niistä pidä?! Harmi, kun lopetat. Sun blogias oli niin ihanaa lukea! :)

Katja kirjoitti...

Ikävää, että olet saanut noin törkeitä kommentteja! Mä oon lukenut sun blogia jo aika pitkään ja oon tykännyt kyllä tosi paljon. Musta on ollut ihana lukea kaikista löydöistä, mitä oot tytölle tehnyt (mulla vaan poikia, niin kiva sitten lukea tyttöjen vanhempien vaate, sisustus ym jutuista), sisustusjutut ja kodinlaittaminen on kans ollut mun mieleen. Samoin kaikki muutkin asiat, mistä oot kirjoittanut. Oon aina tullut tosi hyvälle tuulelle sun kirjoituksista ja innolla odottanut seuraavaa päivitystä. Mukavaa loppusyksyä ja alkutalvea kuitenkin sinulle ja perheellesi. Toivoisin, että palaisit pitämään vielä blogia.