maanantai 31. lokakuuta 2011

Salkku kainaloon ja menoksi...

Kävin tässä yhtenä päivänä Kärkkäisellä pikapikaa hakemassa lyhtyjä. Kävelin sisustuspuolen ohi ja voi mitä näinkään!! Salkkuja. Lukijat taitaakin muistaa taannoisen Tiimarin reissuni;)

Katsoin ja totesin, ihania, mutta varmasti hintavia?

Kurkkasin tarkemmin ja hyvänen aika, halpoja!! Pieni salkku alle 3€ ja isoin alle 7€. Noh, ei siinä kauaa nenä tuhissut kun ähräsin kassalle "parin salkun kanssa".

Jos muita polkadots salkut ei nappaa, niin näitä oli muillakin kuoseilla (ja ei, niitä en ottanut vaikka nekin kyllä oli ihania)

Psttt: Lisäsin TÄHÄN VAATEPAKETTIIN uusia juttuja ja lisää on tulossa. Huutakaa nyt luvan kanssa:D

10 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Mitämitämitä?!?! Kävin Iin kärkkäisellä tänään mutta enhän minä tuollasia bongannu! Huomenna siis Oulun kärkkäiselle! Kiitos vinkistä! ;) ps. mullakin on ne Tiimarin salkut! ;)

dibsukka kirjoitti...

Saila: Oulun Kärkkäiseltä nuokin ostin:)

darkangel1981 kirjoitti...

onpas ihania eikä edes kalliita

Helinä kirjoitti...

Minäkin näitä salkkuja yks päivä jo ostoskoriini laitoin. En sitten tiedä mikä tuli kun palautin hyllyyn. Nyt harmittaa. :) Nooh. Kyllähän tässä vielä kerkeää jos liikaa alkaa harmittamaan. Niitä tiimarin laukkuja havittelin mutta ei niitä täältä meiltäpäin löytynyt.

NorppaStiina kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia!!! Meilläkin on niitä Tiimarin salkkuja. Voi harmi, ettei täällä päin ole Kärkkäistä... Noi olis/on ihania!

maikki kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Toivottavasti Ylivieskan Kärkkäisellä on kans näitä ;) Ja jos ei oo niin pitää suunnata Ouluun. Nämä on nimittäin pakko saada! (jos ne ei oo sitte sieltä jo loppunu ku kaikki menee kiireellä niitä ostaan)

Maikki kirjoitti...

sä oot julma... :D Mä niin himoitsen tota vaatepakettia mut ei mulla oo siihen varaa :) ja just ois meijän neidin tulevaa kokoa... HUOKAUS!

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Heips, viikoksi kotikulmille tulossa eli Kärkkäisellä on vissiin käytävä. Hyvä kun jatkat blogiasi !!

dibsukka kirjoitti...

Maikki: Voi kun näkisit mitä siihen on tulossa;) Maksuaikaakin saa kysellä:D

Ellu kirjoitti...

Ihania salkkuja! Ei ihmekään, koska tänään 12 aikaan kärkkäisellä ei ollut kuin yksi isointa kokoa, jota en tosin ostanut... :)