keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Ainakin minä yritin...


Joskus käy niin, että suunnittelee mielessään älyttömän ihanan jutun, mutta sit toteutusvaiheessa kaikki ei menekkään niinku ajattelee...

Tästä tyynystä piti tulla pyöreä ja hieno ruusumainen tyyny. Tästä tuli kuoppainen, epätasainen, muhkurainen soikio joka ei vastaa suunnitelmaani tippaakaan:D Tätä tehdessä aikaa ja hermoja koeteltiin, joten urheasti vein työn loppuun asti ja vielä käyttöönkin. Ainakin minä yritin:D

Olemme siirtyneet marraskuulle. Pimeä lisääntyy ja päivät senkun lyhenee. Odotan malttamattomana lunta ja yhtenä iltana kävelyllä ollessani ilmassa tuoksui jo talvelle.
Kun kerran marraskuulle olemme päässeet, niin nyt on pakko jo tunnustaa: En malta odottaa Joulua ja sen laittoa. Itseasiassa pikkuisen jouluisia juttuja kodissa näkyykin.

Lisäilin tänään vaatepakettiin uusia juttuja. KLIK tuosta ja sieltä näkee.

6 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Iik, miten suloinen siitä tulikaan! Ihana ♥

dibsukka kirjoitti...

Maikki: Juu no onhan se herttainen omalla tavallaan, mutta pieni pettymys suunnitelmaani ajateltuna:D

Omppupomppu ja pesue kirjoitti...

Minä olen kauan lukenut blogiasi ja nyt liityin lukijaksi, vasta iskuna kaikille mollaajille! Sun blogi on just ihana. Ja tuo tyyny on söpö, mutta harmittaahan se kun näet "sielusi silmillä" millainen minkäkin pitää olla ja kädet ei vaan tee siitä sellaista kuin pitäisi : ). Kiva et kuitenkin kirjoitat taas ♥ älä lannistu!

Stiina kirjoitti...

Tyyny on ihana!!!

NorppaStiina kirjoitti...

Mun mielestä tuo on ihanan hemppis! Auttaisiko, jos lisäisit vanua/täytettä?

dibsukka kirjoitti...

Ehkä lisävanu auttas, mutta kun tuo on malliltaan kuitenkin tommonen rynttynen.