sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Lumitähtiä...

Lojuuko teillä kaapeissa lasinkeräykseen meneviä purkkeja? Meillä ainakin niitä pääsee kertymään vaikka kiitettävästi ne tulee kierrätettyäkin...

Ainakin yksi tapa käyttää vanhat lasipurkit on tämä: Liimaa kylkiin kimalleliimalla lumihiutaleen kuvia. Ripottele pinnalle tekolunta (tai isoja hileitä). Purkit heijastaa lumihiutaleen kuvat isona seinälle ja on ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan sieviä.

Näitä osaa tehdä kaikki, lapsethan tunnetusti rakastaa liimailua, joten pikkukäsillekkin helppoa puuhaa. Jos purkissa on kunnon kierreurat, voi nämä laittaa rautalangalla roikkumaan vaikka pihakoivuun. Helppo ja kaunis tuikkukippo.

Helposta ei puhutakkaan sitten tämän tekeleen kohdalla enään? Ok? Tein esikoiselle "unimaijan" vahtimaan nukkumista. Ohje Tildakirjasta. Noh olihan tämä mukavaa väsäilyä, mutta haukottelevan tätin sijaan nukke näyttää sille kun se sanoisi "oho". Nyt tässä onkin pari iltaa kuulunut sängystä kikatusta kun tyttö keksii kaikkia juttuja tädin syyksi. " Äitii, kato, se on sotkenut mun huoneen ja nyt sanoo OHO".

1 kommentti:

Saila kirjoitti...

Kiitos vinkkauksesta! Tosi kiva idea tuo lasipurkkien tuunaus! Tätähän on ihan pakko kokeilla muksujen kans, harmi ku viikonloppu loppuu just ja arkena ei muka koskaan mitään ehi! Mukavaa alkavaa viikkoa!

ps. ohottelija-haukottelijaakin voisi kyllä kokeilla joskus tehdä, kirjakin on jo valmiina :D