torstai 24. marraskuuta 2011

Nukelle nuttuja...


Meidän nuorimmainen tyttö on flunssainen ja vietämme tänään kotopäivää. Tyttöä niin kovin harmitti kun ulos ei pääse ja kukaan ei voi tulla kylään leikkimään.

Niinpä päätin, että piristän tytön päivää ompelemalla mekon.

Yksissä tuumin liimailtiin nuita sydämiä mekkoon ja suunniteltiin millainen siitä tulee. Noh onhan tuo melkoinen imelyys, mutta oi miten mieluinen:)

Samalla innolla sitten tein vauvalle astetta stylemmän "unipuvun"

Että tämmöistä tänään:)

Ajattelin, että nyt kyllä seuraavaksi ompelen jotain ihan muuta ku nukenvaatteita. Nuo minitöppöset ja vaatteet alkaa hitusen kyllästyttämään. Toiveena esitettiin Barbien vaatteita, joten ei suunta ainakaan ylöspäin ole:D Noh, mitäpä sitä ei äiti tekisi lastensa eteen? (no ainakaan ei ompele vaatteita pollypocketeille tai barbien vauvoille:D)

Vaan on muuten ollut mukavaa vaihteeksi viettää ihan rentoa kotipäivää. Nyt kädet taikinaan ja väsäämään herkkuja jauhelihapihvejä. Näitä vapaapäiviä tulee muuten olemaan nyt vähän enemmän kun päästään Joulukuulle. Aika kivaa:) Tytöillä ei ole joulu- eikä tammikuussa yhtään hoitopäivää:) Teen nuo kaksi kuukautta töitä kotitoimistolla ja äitini/mieheni hoitaa lapsia silloin kun menen tapaamiseen. Hiljaistahan se jouluna ja välipäivinä työrintamalla on, joten näin on viisainta. Oikeastaan kaipaankin pientä lomaa, viime ajat ovat olleet hullun kiireistä!!

3 kommenttia:

La Petite Princesse kirjoitti...

Pikaista paranemista sinne! Me ollaan kanssa kipeinä :/ Pienin kampesi itsensä tulikuumana viiden aikaan aamulla pystyyn, vaan 39,5 kuumetta..

Ihania noi sun viimeaikaiset tekeleet! Teetkö ihan vanhojen vaatteiden pohjilta vai onko sulla erikseen hommattuja kaavoja?

Sanna kirjoitti...

Ihania! Unipuku varsinkin on supersöpö!

dibsukka kirjoitti...

La Petite Princesse: Unipuvun kaavat on semmoisesta kirjasta kun nuken omat vaatteet. Mekon tein summassa leikkelemällä:D