maanantai 21. marraskuuta 2011

Pukinkonttiin...

Meidän nuorimmainen on kova paijjaamaan vauvanukkea. Hän syöttää sen, pukkailee vaunuissa, kylvettää ja leikkii. Esikoinenkin tykkää leikkiä nukella, mutta suurin kiinnostus on nukkeen loppunut ja kiinnostuksen kohteena on enemmän Barbiet, Winxit ja muut nuket.

Nyt pukin kirjeessä oli yhtenä lahjatoiveena uusia vaatteita nukelle. Tänään leikkelin uusia pukuja valmiiksi ja tässä ensimmäinen tuotos.

Ihan pikkuiset tossut oli helpot ja mukava tehdä, näitä tulee varmasti jokaiseen settiin:) Suunnittelen jo vaaleanpunaista tyllimekkoa ja satiinitossuja, saas nähdä miten herkkä satiini taipuu tossuksi.

Pehmoinen huppari ja raitahousut on varmasti tuleva hitti, tytön nukella kun ei yhtään hupparia entuudestaan olekkaan.

Tulostin netistä söpön Bambikuvan, liimaan sen pahville ja ompelen vaatteet parilla pistolla pahviin kiinni. Muovipäällistä ei tule, eikä sitä varmasti kaivatakkaan. Setti on kuitenkin nätisti esillä, ihan niinku kaupanki seteissä on.

Minä olen tytöille kaikki joululahjat ostanut jo viikko sitten. Pari on matkalla kotiin, toinen Englannista, toinen jenkeistä. Tytöt saavat ihanuuksia ja olen hyvillään, että olen saanut kaiken hankittua hyvissä ajoin. Pari juttua haluan tehdä itse, mutta nekin ovat hyvällä alulla. Itse joulukuu saakin sitten kulua leipomuksissa, perheen kanssa puuhaillessa ja kodin viimeistelyssä joulupukuun. Ensimmäiset joulukoristeet olen ottanut esille, ensi viikonloppuna koti saa jouluisen ilmeen ihan tosissaan.

Ja arvatkaas mitä: Meillä on valkoinen maa!!!

Ihana talvi!!

5 kommenttia:

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Ihanat tossut ja kokonaisuus. Kylläpä olet keksinyt, kun paketitkin vaatteille väsäät!

jarna kirjoitti...

Nonni, toiset ne vaan surauttelee itte! Ihania vaatteita vauva saa =)

Mini S kirjoitti...

Söpö setti! :)

Ninni kirjoitti...

Suloisia! Oliko sinulla mitään kaavaa näihin vai ihanko noin vain syntyi? Meidän neidinkin nukelta uupuu vaihtovaatteet - uskaltaisikohan edes ajatella yrittävänsä? Nukke on aika pikkuruinen (olikohan jotain 38 cm), joten edes pienimmät vauvan vaatteet eivät pelastaneet pulasta. Pikavilkaisulla en löytänyt kirjastostakaan mitään kaavakirjaa tms.

dibsukka kirjoitti...

nämä on sellaisesta kirjasta kun "nuken omat vaatteet". Tosi helppoja kaavoja, kannattaa kokeilla:)