tiistai 13. joulukuuta 2011

Kirppuja...

Kirpputorimyynti on suosittu tapa kierrättää vanhoja vaatteita ja esineitä ekologisella tavalla. Sen suosio alkoi Suomessa 1990-luvulla talouslaman myötä. Alun perin kirpputorit ovat kotoisin Ranskasta. Kirpputori on saanut nimensä vanhoissa vaatteissa usein olleista kirpuista.

Nykyään nimi lienee voisi olla vähän nätimpi?

Mun kirppiskierrokset on viime viikkoina ollut vähissä. Yksi syy on ollut se, että mitään erityistä ei oo ollut mielessä, toinen syy on ollut aikapula ja kolmas se, että mun ehdottomasti tuottavin löytöpaikka lopetti toimintansa:( Noh joskus sinne kuitenkin tulee poikettua ihan silkkaa uteliaisuutta ja ei yksikään käynti ole turha ollut...

Löysin makkarin lipaston päälle kevyen valaisimen. Ensimmäinen reaktioni oli "kamala teiniviritys", mutta sitten se alkoikin näyttämään ihanan kamalalle ja nyt tykkään hurjan paljon tästä:D

Meillähän ei kukaan juo teetä, mutta osa kavereista juo. Mukavampi sitä teetä on tuolla säilyttää...

Tämä löytö on vanha, mutta muistelen etten oo näyttänyt ennen. Pienen pieni hylly.

Kun taasen tämä kello ei ole pientä nähnytkään. Halkaisija varmaan metrin verran:D

Tämä kynttilänjalka oli ostohetkellä puunvärinen. Euron hinnalla se oli pakko napata tuunattavaksi ja nyt se näyttää tuolle:)

Vaan mitäs sanotte tästä ihanasta säästölippaasta. Tämä on tosi vanhan näköinen, mutta liekkö uudistuotantoa? Mietin tästäkin, että joko näytin aiemmin:D

Uusi rasia, jeij:)

No sitten lapsillekkin. Tämä ihana puku on kaksiosainen. Bodymaisessa yläosassa on kiinteät siivet takana. Muhkea hame on erillinen. Ihana ja käyttäjälleen tosi mieluinen!!

Vaatteista en ala nyt kuvia latailemaan, mutta kerron, että löysin vihdoin takin jota olen kauan himoinnut. Viime talvena H&M:llä myytiin hohtavan vaaleanpunaisia muhkeita mekkotakkeja. Jäin ilman, mutta nyt sellainen käveli vastaan uudenveroisena hintaan 3€. Muuten vaatteet on ollut ihan peruskamaa, yksivärisiä leggareita, farkkuja jne..

Esikoinen mainitsi, että tahtoisi karttapallon. No sopii, kahdella eurolla mukaan:)

Leluja en ole juurikaan ostellut, sillä pukinkontti pursuilee leluja ja uusille ei ole tarvetta. No tämä linna valoineen, salalokeroineen ja kaikkinen kalusteineen euron...

Sit muistatteko kun löysin nuorimmaiselle vaaleanpunaisen verhon sängyn päälle? Sille kävi hieman köpelösti ja se pääsi verhojen taivaaseen tuossa joku viikko sitten... Niinpä tämä Ikean uusi katosverho oli mieluinen löytö.

Valkoinen verho oikeastaan onkin parempi tuonne vaaleanpunaiseen huoneeseen. Ps. huomatkaa kissa:D

Nämä ei ole kirppislöytö, mutta katsokaa miten ihania hengareita. Näissä kelpaa mekkoja ripustella:)

Unohdin varmasti jotain, mutta tässä muutama löytö:)

8 kommenttia:

Johannah kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Löytäisinpä minäkin karttapallon, se on tyttöni joululahjatoiveissa :)

dibsukka kirjoitti...

Minä olen nähnyt nyt kolme karttapalloa kirppareilla, joten toivotaan että sinunkin eteen tulee.

Sari kirjoitti...

mahtavia löytöjä olet kyllä tehnyt!

Meeri kirjoitti...

Meilläkin haaveillaan karttapallosta, mutta ehjää ei ole kirpparilla tullut vastaan vielä. En ole tosin paljon ehtinyt kierrelläkään. Ihania löytöjä. Mistä nuo alimman kuvan hengarit on?

dibsukka kirjoitti...

Meeri: Hengarit ovat Colore kaupasta. Heillä on kivijalkaliike Oulussa, mutta myös nettikauppa.

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Heips, mulla on just nyt kirppiksellä viikon ajan pöytä pullollaan kaikkee. Sieltä jotkut tekee löytöjä, muttei se oo lähelläkään Oulua. Se on hieno tunne kun löytää jonkun kivan jutun ja halavalla.

Kermasuut kirjoitti...

Hei! Aivan pakko kysyä, että mahtaako sinulla olla tuota linnaa vielä? Mikäli on ja raaskit luopua niin minua kiinnostaisi! Itse sain pienenä tyttönä isältäni kyseisen linnan, suojelin ja säästin sitä omille lapsille ja kuinka ollakaan, äitini tehdessä muuttoa oli naapurin poika sen napannut ja pistänyt palasiksi. Nyt kun omat lapset olisivat tuommoisista kiinnostuneet niin harmittaa ettei linnaa ole.

-Salla

Arkirakkaus kirjoitti...

Linnaa ei enää meillä ole. Annoin sen kaverille jo aikaa sitten kun heidän tytär niin tykästyi. Näitä näkyy kirppareilla aina silloin tällöin. Toivottavasti löydät jostain teillekkin. Harmittava tuollainen :(