perjantai 30. joulukuuta 2011

Uutta vuotta vastaanottamaan...

Vuosi 2011 oli kiinnostava, haastava ja onnellinen.

Suureksi osaksi vuosi oli tavan arkea ja elämää päivä kerrallaan. Jotain muutoksiakin vuosi toi ja suurin niistä lienee oli muutto uuteen kotiin. Vuosi sitten asuimme vielä vanhassa kodissa ja nyt kun mietin aikaa, en voi kun nauraa:) Miten me mahduttiin siellä elämään:D
Vanha koti oli ihana, mutta ei tämmöiselle kokoonpanolle oikea.

Uuden kodin myötä meille avautui aivan toisenlainen arki ja kesä erityisesti oli upeaa aikaa kun saimme olla omalla pihalla. Oma pieni kasvimaa, omat marjapensaat ja omppupuu. Oma rauha, enemmän tilaa. Pieniä juttuja, mutta suuria muutoksia kun ne kokee. Uuden asuinpaikan myötä olemme tutustuneet ihaniin ihmisiin ja olen saanut monta uutta kahvikaveria arkea jakamaan.

Muutoksen tuulia tarjosi myös syksyllä alkanut esikoisen eskari ja nuorimmaisen uusi hoitopaikka. Näidenkin myötä arkeen astui ihania juttuja kun eskarin kautta esikoiseni sai uusia kavereita. Nuorimmaisen hoitopaikka osottautui täydelliseksi, joten kyllähän se helpotti kun arki sujui.

Minun työkuviot ei juurikaan vuodesta 2010 erottunut, mutta töideni ansiosta pääsin tutustumaan mielettömiin persooniin. Näkemään monen monta erilaista kotia ja tarinaa seinien sisäpuolelta. Töiden kannalta vuosi 2011 oli antoisa, joten kiitos sen nyt vietetäänkin parin kk:n lomaa;)

Vuosi 2011 oli tuttavapiirille myös onnellinen. Paljon ihania uutisia niin kihlautumisesta kuin uudesta kodista, vauvauutisista ja uusista työpaikoista. Onnea on sekin, että saa nauttia ystävien onnistumisesta ja olla rehellisesti onnellinen heidän puolesta.

Vuosi 2011 oli hyvä vuosi!

Odotan innolla vuotta 2012. Työni alkavat täydellä teholla tammikuun lopulla, joten jännitän positiivisesti mitä kaikkea pääsenkään seuraavaksi kokemaan. Tänä vuonna täytän 30v ja esikoiseni aloittaa ekaluokan. Tänä vuonna mieheni valmistuu nykyisen ammattinsa erikoistutkintoon, 3v aherrus siis vihdoin palkitaan. Kerrankin edessä on vuosi, että minä en opiskele mitään, joten tuleva vuosi voisi olla minulle hieman keveämpi kuin menneet vuodet:D

Onnellista uutta vuotta teille jokaiselle. Tuokaan vuosi mukanaan rakkautta ja saavutuksia!

ps. niitä kirppisjuttujakin on tulossa. Loppuviikko meni ystävien kanssa treffaillen ja muuta mukavaa puuhailen, niin konelle ei joutanut:D

5 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat. Tuokoon tullessaan mitä kaipaat. Vieköön mennessään mitä taakkana kannat.

Juuri itse listasin päiväkirjaan asioita, joiden eteen haluan tehdä työtä ja joita uudelta vuodelta toivon. Tuli aurinkoinen ja voimaannuttava olo!

Helinä kirjoitti...

Meillähän on melko samanlainen vuosi ollut. Ei ehkä heti uskoisi, mutta uuden asunnon löytyminen ja siihen tutustuminen, kaikki piha työt, kasvimaat jnejne.. Kyllä se onkin ihanaa. :) Toivotaan vuoteemme tosiaan saavutuksia, onnea ja rakkautta!!!:)

Karoliina kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta teidän perheelle! Kuulostat aina niin ihanan positiiviselta, että tuot energiaa ruudun tällekin puolelle :) Kiitos siitä!

dibsukka kirjoitti...

Jarna: Kuulostaa hyvälle:)

Helinä: Totta!!

Karoliina: Kiitos:)

-anelia- kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Olen lukenut blogiasi pitkään, kommentoinut harvakseltaan... Usein kirjoituksesi saavat hymyn huulille vaikka muuten olisi kuinka raskas päivä tahansa. Kaunis kiitos siitä :)

-anelia-