torstai 5. tammikuuta 2012

Kiire, ainakin muka kiire...


Minä oon monta kertaa aikonut alkaa ottamaan kuvia myytävistä vaatteista ja suunnitellut kirppisblogin pystyttämistä.

No yhtenä päivänä kävi niin, että ystäväni pääsi penkomaan kirppisvaateläjää ja sinne vilahtikin sitten yksi pussillinen. Päivä kului ihan muissa puuhissa, joten vaatteet vähän niinku unohtu. Toisena päivänä kävi niin, että juuri kun olin aloittamassa urakan, soi puhelin ja saatiin kutsu puistoilemaan. Puistoilun sun muun arkisen puuhan jälkeen vaatteet ei innostanut ja niinpä siirsin homman "huomiselle". No sinä huomisena mulle sitten tarjoutuikin "lapsivapaa päivä" ja niinpä kulutin aikani kaupungilla hömpötellen ja aleshoppaillen. Siinä shoppailun huumassa sain idean "käynpä varaamassa samalla kirppispöydän ja niinpä eilen törkeällä kiireellä hinnoittelin iiison kasan vaatetta sinne. Tänään kävin täyttämässä pöydän. Päätin, että se on helpoin tapa. Ensi viikolla on töitä ja suunniteltuja menoja, joten pelkkä postittaminen tuntu työläälle. Eri asia olis, jos vaatteita olis vaikka kymmenen, mutta kun niitä oli kaksi jätesäkillistä:D

No toinen juttu on ne sisustustuotteet. Esim. Pentikin tuikkukipon postittaminen maksaa 8,50€. Pelkkä kippo maksoi 12€, että onko järkeä? Nämä Suomen postihinnat on kyllä aika koomisia. Niin kallista puuhaa, että esim. huuto.netti ei innosta nykyään tippaakaan. Aika hauskaa, että toiselta puolelta maailmaa saa edukkaammat postikulut kuin Suomesta...

Viikko on vilahtanut eteenpäin kauhealla kiireellä. Tuntuu, että päivät loppuu kesken ja iltaisin sammun uneen ku saunalyhty:D Tosin sammumiseen saattaa vaikuttaa sekin, että ollaan ulkoiltu aivan hulluna. Nuorimmainen opettelee luistelua ja esikoinenkin petraa taitojaan, joten jäällä vilahtaa pari tuntia kuin itsestään. Nyt on ihanaa kun ollaan koko perhe luistinten päällä. Vielä viime talvena nuorimmainen käppäili ilman ja mies poti luistinkammoa... Nyt miehelle hankittiin uudet luistimet ja sehän osaa;) Nuorimmainen tosin ei jaksa kauhean kauaa luistella, mutta mikäs sen hauskempaa kun käydä välillä kentänreunalla rakentelemassa lumilinnaa:)

Eli tämmöistä arkista menoa. En tiedä miten muualla suomessa, mutta Oulussa on nyt sitte sitä luntakin!! Pakko hehkuttaa tuota lumitöiden ihanuutta! Siinä on kuulkaa hyötyliikuntaa parhaimmillaan! Ainut miinus on vaan se, että mies tekee niitä liikaa, joten mun viikottaiset hikoilut jää aika vähiin:D

Pari alejuttua voisin teille esitellä tuonempana? Löysin itselleni aivan ihania vaatteita ja asusteita ja olen iloinen kun vaatekaappi sai täydennystä. Lapsille en ostanut mitään!! Tosin oon sit tilaillut heille nettikauppojen aleista vähän yhtä jos toista... Kotiin tein edukkaita ja kivoja löytöjä myös!

Mukavaa viikonloppua kaikki lukijaiseni!

8 kommenttia:

Antsubantsu kirjoitti...

Saakos udella mistä otit kirppispöydän? Mulla ois sama projekti eessä... ja ehkä mää vien kimpsuni Paljetielle, siellä tuntuu aina kauppa käyvän vilkkaana.

dibsukka kirjoitti...

Minäkin mietin Paljekirppistä, mutta kun moni tuttu on valittanut, että heiltä on varastettu siellä paljon tuotteita tai vaihdettu hintalappuja, niin se pelotti ja päädyin kokeilemaan sitä uutta Järkikirppistä.

Järkikirpparilla oli eilen ja tänään tosi paljon porukkaa, samoin pöytiä oli hyvin täynnä. Paljeellakin oli paljon porukkaa, mutta myös aika tyhjää (tosin ei ihme niillä pöytämäärillä;))

Saas nähdä miten menee myynti näin alemyyntien aikaan, kunhan ei tarvisi kantaa paljon takaisin, niin hyvä:)

Heidi kirjoitti...

Tänne kanssa on tullut hurjasti lunta viimepäivinä, puut on kauniita lumipeutteessään. Meillä kanssa tarkoitus alkaa luisteluharjoitukset heti, kun saadaan jäätä. =)

Antsubantsu kirjoitti...

Juu, Järkikirppis on hyvä vaihtoehto :) mulla on ehtiny olla sielläkin jo kaks kertaa pöytä. Ihan hyvin on kauppa käyny, ja siellä pysyy pöytä paljon siistimpänä kuin Paljekirppiksellä. Nythän oli Maikkulaankin avattu uus kirppis tai siis Kempeleen kirppis oli muuttanu sinne... Pitäs käydä sekin katsastamassa!

jarna kirjoitti...

Meiltä suli lumet pois ja jäi jöinen liukas maa=/

Itse vaasin kirppispöydät kahdelle eri viikonlopulle ja siellä sitten tönätän pari lauantaita. Samoin kuin sulla, vaatetta ja muuta sälää on kertnyt tolkuttomasti! Kodintavaran etämyynnissä tulee just eteen nuo postikulut...

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Täällä etelämmässä odotellaan ulkojäitä, meillä näet pukki toi pikku-muorille samanlaisen kypärän kuin teilläkin on. Itsepalvelukirppis on hyvä keino kierrättää tavaraa. Kuitenkin aika vaivaton kun voi käydä välillä täydentämässä pöytää. Ja yhdyn noihin Itellan kaameisiin maksuihin. Tai ehkä se meikäläisestä köyhästä vaan tuntuu siltä..?

Onaha kirjoitti...

Voi ihanaa kun teillä on noin paljon lunta ja vielä jäätäkin! Meillä lunta on vielä sen verran vähän, että just ja just pääsee pulkkamäkeen, mutta jäätä ei ole vielä jäädytetty. Meinasin jo antaa periksi ja lähteä jäähalliin ekaa kertaa elämässäni, mutta nyt kun taas lunta on edes vähän ja pakkasta, niin toivo elää jäädytetylle kentälle pääsystä.

Stiina kirjoitti...

Mukavaa alkanutta viikkoa :D