lauantai 28. tammikuuta 2012

Pientä pintaremonttia...


Muistatteko tämän? No nyt huoneessa on menty parin askeleen verran eteenpäin. Alkaa tuntumaan paaaljon paremmalle.

Koulupöydän takana olevalle seinälle laitettiin tapetti ja pöydän yläpuolella oleva hylly siirrettiin pois ja tilalle laitettiin kaksi vaaleanpunaista Lack hyllyä.

Ennen huoneen nurkassa oli nojatuoli, mutta nyt tuoli on poissa ja tilalla Barbientalot ja leikkimistilaa. Pienen hyllyn tilalle tuli nelilokerikkoinen hylly Kitty lelulaatikoilla. Laatikot kätkee sisäänsä Barbiet, vaatteet, sun muut pikkujutut.

Vanhat verhotankojen peitelistat nakattiin pois ja tilalle tuli verhotangot.

Hyllyillä säilyy laatikoissa askartelujutut, Tildapurkit kätkee sisäänsä erilaiset kynät, mutta vielä jotain kivaa hylly kaipaa. Tästä näkee hyllyjen takana olevan tapetin.

Huomaatteko muuten miten ihana auringonvalo kuvissa vilkahtelee?

Lisätty leikkitila on osoittautunut menestykseksi. Ette arvaakkaan millaiseen ponien armeijaan ja Barbien valtakuntaan huoneessa ajoittain törmää.

Sängyn vieressä, pöydän alla, on cd-soitin ja lukemisen alla olevat kirjat. Kyllä kelpaa tuonne nurkkaan köllähtää iltaisin nukkumaan ja kuuntelemaan satulevyä. Kirjankin lukeminen onnistuu kun "pikkutyttöjen" kukkayövalo otettiin pois ja tilalle laitettiin kunnon spottivalaisin lukuvaloksi. Noh, toki se yövalokin löytyy kun karttapallo valaisee:) Hih, sängyssä on muuten normaalisti nalleja vino pino. Nyt kaikki rakkaat nallet on pyykkikoneessa (paha paha äiti)

Tykkään huoneesta. Uudet verhot meillä oli suunnitteilla ja kävikin kotona paikallaan "sovituksessa", mutta valkoiset "tyttöverhot" osoittautui paikallaan epäsopiviksi ja koska esikoinen halusi pitää nuo sydänverhot, niin olinkin ihan tyytyväinen. Näemmä aina ne nettikauppojen ihanuudet ei olekkaan niin kivoja kuin kuvittelee:)

Vaan nyt äkkiä pihalle. Ulkona on ihana auringonpaiste ja kirpakka pikkupakkanen. Pulkkamäki kutsuu ja mäen jälkeen on luvassa herkuttelua kaakaolla ja laskiaispullilla. Mäessä taitaakin tavata tuttuja...

10 kommenttia:

darkangel1981 kirjoitti...

voi että kuinka ihanaa, mä viihtyisin tuolla prinsessaluolassa itsekin :D

Taika kirjoitti...

Ihana huone. Kyllä tuolla kelpaa leikkiä ♥

Heidi kirjoitti...

Aivan ihana!!!

minnah kirjoitti...

Söpö:) Katselen tuota tapettia, että sopisiko se meidän pinsenssalle myös, vaikka vain yhdelle seinälle...Mistä se on?
Ja tilkkupeittokin ostosllistalla, kun vain jostain löytyisi kohtuuhintainen vaaleanpunaisissa väreissä.
Mutta tuo katto teidän täytyy maalata valkoiseksi! Sellaisella kuultomaalilla (vai onko se vahaa...) tulee tosi upean näköinen

Cartsu kirjoitti...

Ihana! Meillä on muuten tytöillä tuollainen karttapallo vaaleanpunaisena ;) Löysin sattumalta suomalaisesta kirjakaupasta.

dibsukka kirjoitti...

Minnah: Minä en muista enään tapetin ostopaikkaa. Oliskohan ollut Bauhaus, hmmm.

Tuo tilkkupeitto on minun tekemä. Itsetekemällä saa aika edukkaasti. Olisiko se vaihtoehto?

Ja joo, katon maalaamista, tai oikeastaan kokonaan uudelleen paneloimista valkoisella suunnitellaan. Yhdestä pikkuhuoneesta maalatiin paneeli ja siitä tuli luvalla sanottuna kamala. Vanhan paneelin lakka ei oikein perusta maalista, joten muutaman kk:n jälkeen alkaa maali kellastumaan ja se on rumaa jos joku:D Uuden paneelin laittamisessa onkin sitten hommaa kun sähköpaikat sun muut pitää fiksailla... iso homma (ja kalliskin)siis, mutta niiiiiin toivottu:D Toisaalta, ajan kanssa olen alkanut ehkä hituksen tykkäämään katosta. Se on lämpimän sävyinen. Mies meillä on sitä mieltä, että katossa ei ole mitään vikaa:D

Katon malli sitten luo oman haasteen hommaan. Pitäisi vuokrata jostain telineitä jne.. puhumattakaan työasennoista.

Oikeastaan silloin kun ostettiin tämä talo, ajattelin, että katot valkoiseksi heti. Mies tuumi, että ei ole kuule ihan helppo homma, mutta minä jääränä vaan haaveilin. Noh, nyt sitten sitä tosiasiaa tässä työstetään, että iso homma se on.

Cartsu: Minä olen nähnyt semmoisen. Se on iihana ja sopisi tuonne huoneeseen satakertaa paremmin. Tuo karttapallo on esikoisen oma kirppislöytö, mieluinen hänelle, josko ei niinkään minun silmiä hivele:D

Oletkos muuten nähnyt semmoista kokonaan valkoista maapalloa? Sekin on upea, samaten musta-hopea. Hih, hauskaa, että niitäkin on niin monenlaisia.

Helinä kirjoitti...

Ihanan huoneen olette saaneet aikaiseksi. Kyllä kelpaa neitin nyt asustella. :)

Karoliina kirjoitti...

Voi kun ihana huone :) Kiitos kun jaat meidän kanssa kaunista kotianne :) Meiltä löytyy 4-vuotiaan tytön huoneesta monta samaa juttua.. Minnea-sänky, tuo Barbi-linna, se pikkutyttöjen kukka-lamppukin... pinkkiä ja paljon barbeja ja poneja :)

Cartsu kirjoitti...

Oih, onks niit maapalloja muitakin värejä ku normi ja vaaleanpunainen? En ole törmännyt, mut äkkiseltään ku miettii ja näkemättä, niin entiä haluaisinko esim. mustan maapallon? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava huone. Sain inspiksen omien pikku neitojen huoneen uudistamiseen..kiitokset siitä sinulle ;)