tiistai 31. tammikuuta 2012

Tuli... ja lähti takaisin...


Minä sain eilen vihdoin ja viimein odottamani Bambi jakkaran nuorimmaisen huoneeseen... Voii ei, miksen katsonut mittoja paremmin. Jakkara on aivan järkyttävän pieni, eihän lapsi yllä tuon päältä edes pikkupöydällä piirtämään, saati päälle istumaan:D Minijakkara on siis ihan liian pieni, mutta sen päälle vielä surkeasti maalattu. Lähtee siis takaisin samantien. Harmittaa kyllä! Saas nähdä millaiseksi matto osoittautuu, sen toimitus näemmä venyi helmikuun loppuun...

Nyt siis jatkuu jakkaran metsästys:)

5 kommenttia:

Meeri kirjoitti...

Meille tuli jo eilen tuo matto ja tykkäsin tosi paljon. Tilasin myös aijemmin päiväpeitonkin joka on myös tosi kiva.
Positiivista matossa oli, että pohja oli kumimaista joten ei luista niin helposti, pelkäsin juuri sitä, että luistaa varmasti heti pois alta. Tyttö eilen jo hyppi kovasti ruutuhyppelyä maton päällä, joten taisi olla hänellekkin mieluinen. :)

dibsukka kirjoitti...

Hyvä kuulla:)

Onko siitä kauan kun tilasit maton?

Tilaushetkellä toimitus luvattiin paaaljon aikaisemmin ku helmikuun lopulla:(

Tintti08 kirjoitti...

Meillekin on tulossa sama matto =).

Tein tilauksen lauantaina ja toimitusajaksi luvattiin 8-14 arkipäivää. En ole koskaan aikaisemmin tilannut mattoja netistä, joten vähän arkailin ensin. Toivottavasti on kiva ja tytölle mieluinen! Mukaan lähti samalla muutama Verbaudet -vaate kokeiluun.

Meeri kirjoitti...

Muistaakseni tilasin tuon maton vain jokin pari viikkoa sitten ja oletin sen tulevan vasta paljon myöhemmin, mutta yllätys olikin kun puhelimeen tuli viesti, että paketti on jo noudettavissa.

dibsukka kirjoitti...

Hihii, arvatkaa mikä viesti tänään tuli. Noh, matto on postissa:)

Tintti08: Voi, ne Vertbaudetit on ihania, itsekkin kesäksi haaveilin yhtä jos toista.