perjantai 24. helmikuuta 2012

Korviketta...

Minulla on aika monta kaulakorua... Hankin niitä muka sopimaan tiettyyn mekkoon tai tiettyyn väriin, mutta sitten ne jää pitämättä. Pidän aina yhtä ja samaa korua, hopeista O-I sydän ketjua.

Nyt sille korulle kävi pieni äksidentti... Se putosi, tai oikeastaan puolet siitä putosi, puolet jäi huivini hapsuihin kiinni... Nyt minua harmittaa:( Tässähän olisi hyvä tilaisuus pitää viimeinkin niitä käyttämättömiä koruja ja niin olen koittanut tehdäkkin, mutta ei, ne ei tunnu kivalle. Lahjoitin helmikorut lapsille leikkiin, ystävälleni annoin ja myin muutaman korun ja nyt päätin hankkia tilalle ihanan korun jota voisin pitää sen rikkoutuneen tilalla. Löysin Nora Norwayn kauniin korun ja tuota mietin. Musta sopisi hyvin, sillä minulla on 98% aina jotain mustaa vaatetta tai huivia päällä.

Koruja katellessa käy tämä tyypillinen ilmiö: Oihhh, ihana koru. Tämä sopisi täydellisesti harmaa-vaaleanpunaiseen paitapuserooni... Nyt täytyy ryhdistäytyä! Pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa:)

Käykö muille naisille niin, että lähtee etsimään jotain ja sitten loppupeleissä kotiutuukin ihan muun asian kanssa?

4 kommenttia:

Tasaraita kirjoitti...

Joo, kyllä käy, valitettavan usein! :D
Ja sit jos ei sitä just oikeeta löydy niin saatan tyytyä johonkin sinnepäin -korvaavaan tuotteeseen jota sit kahdunkin hetimiten. En kylläkään ole niitä tyyppejä jotka palauttaa, vaan sit kärsin siitä et olen tehnyt korvaavan valinnan.

dibsukka kirjoitti...

Palauttaminen on vaikeaa hommaa:D

Mulla on kaapissa neljät uudet farkut väärää kokoa kun unohdin palauttaa ne ajoissa:D Onneksi kyseessä on alefarkut, mutta kuitenkin.

Doris kirjoitti...

Hei!
Mitäsjos lähettäisit sen tänne toiselle puolelle Suomea korjattavaksi? panitko kaikki osat talteen?
Kyselee
Doris

dibsukka kirjoitti...

Doris: Doris: Mielellään kyllä, mutta korusta on puolet jossain päin kaupunkia:(

Vetäsin kaupungilla huivin kaulasta pois ennen sisälle menoa ja se jäi johonkin kiinni. Ajattelin, että siellä on vaan huivin hapsut tms. jumissa ja kiskasin. Myöhemmin laittaessani huivia takaisin kaulaan huomasin, että puolet korusta roikku siinä ja tosiaan puolet on jossain.