sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Mieletön viikonloppu takana...


Vitsit miten kiva viikonloppu on ollut. Eilen leivottiin herkkuja ja vietettiin mukavaa iltaa:) Oli onnellinen olo kun näki rakkaita ja sai nauraa massu kippurassa. Päivää ei yhtään huonontanut se, että pääsin aamusella livahtamaan ihan yksin kirppisrundille:)

Tänään me ollaankin sitten ulkoiltu. Aamulla puettiin lämpimästi päälle ja suunnattiin läheiseen satamaan. Satamasta jatkettiin merenjäälle ja kierrettiin piiitkä lenkki. Takaisin tultiinkin sitten iiiison mäen kautta ja laskettiin pulkkamäessä hyvä tovi. Kotona ruokaa nassuun ja pitkä ulkoilu teki tehtävänsä, minä sammuin päikkäreille, muut katso piirrettyjä reporankana:D Tosin, olen ihan varma, että isimieskin nukkui, mutta hän ei vaan tunnusta... (ihan kauhea sana tuo isimies, minä en ymmärrä mistä se on jäänyt päähän)

Päikkäreiden (oli muuten maailman parhaat tirsat) jälkeen olikin sitten taas virtaa. Mies hankki vissiin viikko sitten uuden motocrossin, joten mentiin sitä taas ihmettelemään pihalle ja tytöt sai pikkuiset testiajot omalla kototiellä. Laskettiin taas mäkeä ja käytiin kävelyllä. Oli ihanaa huomata, että valoa vaan riitti vaikka ilta alkoi saapumaan. Päivä on pidentynyt tosi paljon.

Nyt lapset jo nukkuu. On ihan hiljaista. On jotenkin tyytyväinen olo. Huomaan, että pidentynyt päivä ja aurinko tekee minulle hyvää. Olen pääsemässä yli pahimmasta väsy ja kiire olotilasta ja sekin tuo virtaa. Tämä kuukausi vielä kellon mukaan juoksemista ja sitten helpottaa. Jaksaa jaksaa:D

3 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Onpas sielläkin ollut upea keli!!! Ihania kuvia ja tunnelmia :)

jarna kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä.

Esittelisitkös taas kirppislöytöjä? Sinä kun aina löydät ihan huippujuttuja.

dibsukka kirjoitti...

Jarna: Juu, postaus tulossa kirppislöydöistä:)