maanantai 27. helmikuuta 2012

Voi mitä Legoja...


Meidän tytöt rakastaa Legoja. Esikoinen kasaa Legoista semmoisia taideteoksia, että vautsi. Ohjeiden mukaankin kasaus onnistuu ja täytyy kehua, että lapsonen on rakennuspuuhissa todella taitava. Nuorimmainekin "pikkulegoilla" onnistuu leikkimään, mutta enemmän Duplot on hänen juttu. Olen bongaillut sieltä täältä mainoksia Legon Friends-sarjasta ja nyt on pakko tunnustaa, että olen aivan myyty. Kahden tytön äitinä on monta kertaa Legohyllyllä käynyt mielessä ajatus "miksi nämä kaikki on niin poikamaisia".

No nyt moiseen ajatukseen ei tarvitse enään sortua. Katsokaa mitä ihanuuksia. Tässä on vain osa, sarjassa on tarjolla vaikka mitä!!

Näitä on pakko kokeilla, vielä en ole nähnyt sarjaa missään myytävän, mutta toivon, että viimeistään tyttöjen synttäreille mennessä nämä ovat saatavilla:)


Jos aiemmat olivat ihania, niin ei yhtään hullumpia ole nämä Tuhkimo Duplotkaan. Meillä on Duploja paljon, on kauppaa ja eläintarhaa ja taloa ja vaikka mitä. Silti tätä sarjaa on hankittava edes joku osa...

Vaikka esim. tämä heppavaunu. Kyllähän 3v kuitenkin Duploilla tulee leikkimään vielä pitkän aikaa. Leikkii niillä nimittäin ajoittain esikoinenkin... ja minä:D

Mitäs pidätte uusista Legoista?

14 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Prismassa noita oli jo vaikka kuinka monia erilaisia myynnissä! ja oli monenhintaisia myös, pikkupakkauksiakin, joiden hinta reilun kympin (12,90e), joten ovat hyviä lahjoja kaverisynttäreille.

Itse pääsin Buzzadoor-kampanjaan, jossa saa ilmaiseksi ksksi ihanaa tyttölegosettiä =)

HeliK kirjoitti...

Nää on ihania, joskus olen kanssa miettinyt että ovatko legot vain poikien juttu kun ovat niin "poikamaisia". Meillä kun on vain poikia niin ongelmaa ei varsinaisesti ole ollut, mutta nyt jos nää pian ehtii kauppoihin niin ois kiva viedä kummitytölle :) Niin ja meillä pojat leikkivät vuoroin pikkulegoilla ja vuoroin dubloilla, se vanhinkin 7-v, joten ovat pitkäikäisiä leluja.

Amalia kirjoitti...

Noi on ihania! Ainakin Kaijonharjun tokmannilla oli 3 -4 eri sorttia pikkulegoja ja uusia "tyttö dublojakin". Otin nimittäin kamerakännyllä kuvia meidän tytöille niistä just perjantaina.

dibsukka kirjoitti...

Jarna: Mikä on Buzzadoor?

Tosiaan nuo pikkupakkaukset on hyvä lahjaidea:)

HeliK: Ne todella ovat pitkäikäisiä ja mikä parasta, ne eivät mene miksikään:)

Amalia: Kiitos vinkistä!! En olekkaan siellä käynyt pitkään aikaan, joten nyt saattaapi tulla asiaa:D

Anonyymi kirjoitti...

Elloksella on myös noita Lego Friendsejä monia erilaisia.
Suvi

Anonyymi kirjoitti...

Mä vaan aina mietin sitä, että miksi noi tyttölegojen ukkelit on erilaisia kuin ne muut?

Rose

Anonyymi kirjoitti...

legon uusien duplo ja friends-sarjan lanseerauspäivä oli 24.2 ja julkistamispäivä 21.2. Kuvissa paljon hienompia kuin oikeasti,pääsin töiden puolesta availemaan pakkauksia ja olin oikeastaan pettynyt:(

Anonyymi kirjoitti...

Noita Friends-legoja löytyi Lekmer lelukaupan sivuilta! :))
Anu

Minttu kirjoitti...

Minä en oo vielä kerenny Prismalla noita kahtomaan. Oli viime kerralla setä vasta laittamassa uutuuksia hyllyyn ja oli niin alkutekijöissä että kaikki legot oli vielä isoissa pahvilootissa. Noita aion hommata meidän neitokaisille niiden satojen poikien legojen kaveriksi.

Johannah kirjoitti...

Prismassa näin näitä viime perjantaina :) Kivoilta näyttivät.

Anonyymi kirjoitti...

Tokmannilla on myös verkkokauppa :) https://www.toknet.fi/lego-friends-mian-koirankoppi-3934/5702014831414/dp?openGroup=308

Kotiäiti kirjoitti...

mäkin voisin harkita tytölle!!

Johanna kirjoitti...

Meille kotiutui pikkulegoja Haaparannalta viime viikonloppuna. Ihania ovat ja mieluisia :)

Katja kirjoitti...

Kärkkäisellä oli myös noita legoja. Se keskikokoinen paketti maksoi 10,90.