tiistai 6. maaliskuuta 2012

Astetta isompi Lumilinna...


Minun mielestä lumi ja jää on kaunis elementti. Kemissä ne on yhdistetty kauniiksi Lumilinnaksi. Sitä me tänään ajeltiin katsomaan ja oli kyllä mukava reissu.

Lapset eivät meinannut uskoa silmiään "nuin iso lumilinna, vauuu". Jokaista yksityiskohtaa tutkittiin tarkkaan:) Kuulin ainakin kymmenen kertaa lauseen "tää linna on ihana".

Lumilinnassa on hotellihuoneita ja huoneet on päivisin auki yleisölle.

Hienoja veistoksia, kauniita yksityiskohtia. Kiinnostaisi melkein kokea lumilinnassa nukkuminen, mutta en tiedä tohtisinko oikeasti. Ainakin niissä oli ihana tunnelma ja kylmäkään ei kuulemma pääsisi yllättämään, mutta silti. Alla jäätä ja lunta, päällä jäätä ja lunta, hmmm:)

Lumilinnan jälkeen poikettiin vielä syömässä ja sitten alkoikin matka takaisin Ouluun. Kiva reissu, hienoja juttuja nähtiin.

6 kommenttia:

Vera kirjoitti...

Oi, on kyllä todella kaunis <3 mä oon kanssa nähnyt jotain kuvia niistä hotellihuoneista, että nukutaan jonkun poron taljan alla. En kyllä muista oliko niissä kuvissa oikeita sänkyjä, vai oliko nekin lumesta tehtyjä =)

dibsukka kirjoitti...

Vera: Nuissa sängissä näytti runko jäälle ja lumelle, mutta liekkö sit jotain pehmikettä kuitenkin? Taljoja oli niiden päällä ja yöt nukutaan sitten makuupussissa niiden taljojen ja omien vaatteiden päällä. Kuulostaa ihanalle ja samaan aikaan kamalalle:D

Mutta kaunista siellä oli, niin äärettömän kaunista!!

Lumikettu... kirjoitti...

Vautsi. Varmasti mielenkiintoinen kohde. Jää on kaunis elementti...

dibsukka kirjoitti...

Lumikettu: On tosiaan. Linna rakennetaan joka vuosi erilaiseksi, joten tuo on semmoinen paikka minkä haluaa nähdä joka vuosi.

Meille sattui tänään aurinkoinen ilma, oli ihanaa olla ulkonakin. Mietin kyllä, että millainenhan paikka olisi hämärässä ja lumisateessa, oih.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihania kuvia! :) Meillä oli tarkoitus tänään lähtä lumilinnaan, mut poika tuli kipeäksi niin ollaan nyt kotona toipumassa.. Ehkä me silti käydään viel siellä, kuvat huippuja:) T.Virpi

dibsukka kirjoitti...

Virpi: Paranemisia teille:)