lauantai 24. maaliskuuta 2012

Hymy herkässä...


Meidän esikoinen tarvitsi 20" pyörän ja päätimme, että hankitaan se heti kun tiet vaan sen verran sulaa, että päästään liikkumaan. No keväthän on tehnyt tuloaan rytinällä, joten tällä viikolla tämä ihanuus tytölle sitten tuli.

Päädyttiin Tunturin Ginger pyörään.

Tämä uusi pyörä on väriltään 100% onnistunut, mutta ei siinä kaikki. Rungossa on kauttaaltaan lakan seassa tuollaista superkimaltavaa glitteriä. Voitte kuvitella mille pyörä näyttää auringossa. Tänään päästiin pyörää jo kunnolla testaamaan ja voi että on tytöllä hymy herkässä.

Ei muuta kuin turvallisia kilometrejä rakas!!

Täällä pyörästä lisää. Oulussa näitä myy ainakin Pyörä Suvala.

Taasen tuli todettua se, että on se kätevää kun lapset on samaa sukupuolta. Esikoiselta jäi ylimääräiseksi ihana vaaleanpunainen 16" Princess pyörä. Nuorimmaisen 12" pikkupyörä on ihan liian pieni hänelle, joten tarvetta isommalle on. Ei muuta kun varastoon hakemaan siskon vanha pyörä ja nyt on taas nuorimmaisen pyörä sopivaa kokoa. Pyörää vielä tuunataan uusilla renkailla. Hankittiin ohjaustankoon kimmeltävät hapsukoristeet ja mies vielä maalaa vähän kuluneet osat uudelleen ja laittaa niihinkin kimallelakkaa. Sitten tuntuu se kierrätetty pyöräkin uudelle ja molemmilla on nätit kulkupelit alla.

Mukavaa Lauantaita. Pyöräilyn lisäksi me ollaan tänään vietetty grillauskauden avajaisia. Nyt iltasadun lukuun.

13 kommenttia:

Aarre kirjoitti...

Meikin kävimme tänään Suvalassa, kun siellä on niin hyvä palvelu. Meille tarvitaan jo 24 tuumainen pyörä ja isän vastustuksesta huolimatta se taitaa olla Jopo. Sopiva väri saapuu ensi viikolla.

dibsukka kirjoitti...

Suvalassa toden totta on huippu asiakaspalvelu!!

Onkos teillä siellä malttamaton pyörän odottaja? Jopo on ihana!! Mikä väri teille tulee?

Meillä tyttö odotti pyörää niin kuumeisesti, että viimeiset tunnit oli suorastaan melkoista draamaa:D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä.Meillä on pyörän osto edessä ja Tunturi ostetaan.Onkohan suvala sunnuntaina auki?

dibsukka kirjoitti...

Nettisivujen mukaan liike ei ole sunnuntaina auki.

Nipsu kirjoitti...

Olis varmaan äidinkin mieleen tuollainen menopel, glitterit ja kaikkii :)
Ihana on!

Mari kirjoitti...

Meillä oli myöskin 20" pyörän osto suunnitteilla myöskin kouluun menevälle tytölle. Olin alunperin ajatellut, että mennään heinäkuisiin synttäreihin saakka vanhalla fillarilla ja pyydetään synttärilahjaksi rahaa pyörään. No ihan käytiin vaan Prismassa kauppareissulla vilasemassa pyöriä ja tyttö ihastui päätä pahkaa punaiseen jopoon, joten ostettavahan se oli :D. Jopossa on myöskin 16" renkaat, mutta runko sen verran isompi, että vastaa muita 20" kokoisia pyöriä. Itse en olisi Jopoa tytölle ostanut, mutta kerrankin annoin tytön itse päättää.

dibsukka kirjoitti...

Nipsu: No olis kyllä. Kysyinkin jo mieheltä, että eikö hän voisi tehdä samansävyistä maalia ja maalata minunkin pyörän:D

Mari: Jopot on niin ihania, että ei ihmekkään kun nuin on käynyt.

Oliviah kirjoitti...

Ihana pyörä, voin uskoa, että tyttö tykkää. Meillä neiti 4,5 v yrittää kovasti venyä vielä muutaman sentin, jotta pääsisi keväällä ajamaan varastossa odottelevalla 20 tuuman pyörällä. Viime kesänä ajeltiin serkkupojan vanhalla sinisellä 16 tuuman pyörällä, joka on poikien pyörä;) Pikkuveljelle olisi tarjolla 12 tuumainen vaaleanpunainen prinsessapyörä;)

dibsukka kirjoitti...

Oliviah: Voih, tuo poikien pyörä ja tyttöjen pyörä:D Aikuinen varmasti ajattelee, että pyörä ku pyörä, kunhan eteenpäin pääsee, mutta lapset:D

Noh, kaverin 3v poika olis halunnut itselleen vaaleanpunaisen Hello Kitty pyörän:D Syy: Siinä oli etukori leluille, poikien pyörässä ei:D

Kotiäiti kirjoitti...

Mä oon samaa mieltä tuosta, että on kätevää, kun lapset ovat samaa sukupuolta. :D Meillä tosin poikia molemmat. Mies joskus huumorilla totesikin, että jos meille joskus tulisi tyttö, niin kalliiksi kävisi elämä. ;)

Mari kirjoitti...

Ompas söpönen pyörä!
Grillauskauden avajaisia täälläkin on suunniteltu, kunhan ensin kaivetaan grilli lumen alta :D

Maikki kirjoitti...

No jopas on söpöinen, oikea karamelli!

Aarre kirjoitti...

No turkoosi Jopo tietenkin. Toinen vaihtoehto oli valkea. Äiti olisi valinnut joko keltaisen tai violetin :)