lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kevättä odotellessa...


Löysin esikoiselle aivan ihanan takin Name It mallistosta. Suunnittelin kaveriksi samoissa väreissä olevia trikoo ja velourpipoja. Samoja takkeja oli muuten punasävyisenäkin. Olisin halunnut nuorimmaiselle sen, mutta takin koot meni niin hassusti, että yhden koon ollessa pieni, olikin seuraava koko jo aivan valtava.

Tämä Ticketin välikausipuku oli ensimmäinen mitä kokeiltiin ja samantien viimeinen. Ihana!!

Tälle kaveriksi valkoinen pipo:) Tykkäättekö? Minusta puku on ihanan raikas.
Viime vuotinen vastaava Ticketin puku tähtikuosilla mahtuu vielä päälle, joten eiköhän niiden kahden kanssa pärjää:) Suunnittelemani Racoonit jätin tällä kertaa kauppaan. Talven kokemukset haalareista sai varpailleen, joten pysytään siinä mihin on ollut aina tyytyväinen:)

Viime vuodesta puheenollen. Myös tämä H&M:n ihana takki edelleen mahtuu. Pilkullinen H&M takki jonka tilasin lähti takaisin. Oli meidän tytölle huonon mallinen.

Noh, tämä Elloksen puku... Liian iso, joten jää odottamaan syksyä? Ensi kevättäkin ehkä:D
Niinpä päätin, että hankin sadepuvuksi Reiman sadehousut ja pidän yläosana nuita Ticketin takkeja jotka pitää vettä tosi hyvin. Hankin sadepuvun sitten jos sitä tosissaan tarvitaan. Viime keväänä ainakin käyttöä oli pelkille housuille, mutta sitten syyspuolella koko setille. Nuo Ticketin puvun housutkin pitää hyvin kosteutta, joten tuplaturva:D Viime vuotinen sadetakki menee hätätilanteissa:) Näiden kaveriksi ostin Hello Kittyn vuorelliset kumisaappaat. Olisivat olleet tuon haalarin kanssakin kivat, mutta haalari on tosiaan iso ja niiden koot on loppuneet siten, että vaihtaakkaan ei voi. Isoille vaatteille tulee olemaan käyttöä tulevaisuudessa, joten odotellaan:)

Viimeksi välikausivaatteista puhellessa mainitsin, että nuorimmaiselle ei tarvitse oikein mitään. Tässä vaatejemmoja penkoessa löysin tämän ihanan puvun hänen koossa. Esikoisen peruja, mutta säilynyt niin hyvänä, että melkein tuntui uuden löytämiselle:D

Sorruin sitten nettikaupan alessa tilaamaan tämän haalarin nuorimmaiselle. Oikeasti kunnolliselle haalarille on aina tarvista, sillä tarkemmalla tutkailulla huomasin, että esikoisen vanhat haalarit on jo aavituksen hiutuneet ja voinee olla ettei kosteudenpito enään ole hyvä. Nyt vaan jänskään tämän puvun kokoa. Onko se oikea vaikko totaalisen pielessä:D

Nyt vaan vielä esikoiselle kengät ja kevät saa mun puolesta tulla.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana name it takki. Oliko minkäverran hintaa? t. piude

dibsukka kirjoitti...

Name It takki oli tosi edullinen. Jos oikein muistan, niin 22,90€. Alle 30€ jokatapauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Minkälaisia kokemuksia teillä on Racoonin haalareista? Itse olen sellaista haavelleillut tytölleni 2v. ensi talveksi.

Tiina

dibsukka kirjoitti...

Tiina: Minulla ei ole Racoonin puvuista ollenkaan kokemusta. Cupcaken pilkulliset sydänhaalarit on molemmilla tytöillä nyt talvikäytössä ja minun kokemus juuri näistä puvuista on huono. Näissä kyseisissä haalareissa on ollut ihan puhdas valmistusmoka, joten se selittää huonon laadun... Uskon, että muut merkin vaatteet ovat hyviä ja esim. nyt kevään puvuista myyjät kehuu laatua.

Se on vaan valitettavaa miten "tyhmä" ihminen on. Yksi huono kokemus (tässä tapauksessa kaksi) jättää jostain merkistä niin huonon fiiliksen, että vaikka tietää laadun olevan korjattu, ei sitä silti enään halua kokeilla:D Noh tokikin tässäkin riippuu vähän tuotteesta ja hinnasta jne.. Jään innolla odottamaan ensi talven mallistoa, onko siellä jotain joka saa pyörtämään "päätökseni".

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Moikkelis. Eilen pörräsin lastenvaateliikkeeissä ja ekaa kertaa ihastelin ulkovaatetarjontaa. Upeita kuoseja ja yhdistelmiä. Toki en vielä Reiman valikoimaan törmännyt, ne kun onnistuu olemaan aina niin kaameita..

dibsukka kirjoitti...

Reissuja ja romantiikkaa: Värejä tuntuu olevan, samoin ihania kuoseja.

Minä tykkäsin reiman tämän talven kukkakuosista, mutta muuten en oikeastaan edes tiedä mitä niillä on tarjolla:D

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
mistä tuo Ticketin setti on? Tahtoo samanlaisen...
Entä Name itin takki, netistä löytyy vaan se punainen versio

Rose

dibsukka kirjoitti...

Rose: Molemmat on Antton Ninasta, heillä on nettikauppakin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei oliko name it takki minkälaista mitoitusta? Piude

dibsukka kirjoitti...

No pienempien koon takit oli minusta pientä kokoa, mutta sitten isommat koot tosi hyvin paikkansa pitäviä. Itse otin kahden koon välillä miettiessä sen isomman koon.

Katariina kirjoitti...

Hei, pakko laittaa komenttia, että ihastuin samaan Name it:n takkiin ja tilasin www.lekmer.fi siis nettikaupasta, jossa on tosi ihana valikoima kaikkea muutakin. Name it:n takki oli niin ihana, että vaikka kevätasuja kertynyt ; ) niin pakko oli ostaa. Tilasin myös Ticketin uusinta sadeasua eli v.puna/valko pilkullinen yläosa ja v.punaiset housut sekä musta takki valkoisilla palloilla,,takit oli vähän pidemmän mallisia eli käy, vaikka paremmassakin menossa, jossain blogissa oli, että ozbabyn nettikaupassa olisi näitä Ticketin sadeasuja, mutta olivat loppu.

Ja Dibsukka ? : ),,niin ihan sama vika täällä eli Cupcaken haalari harmaa, jossa pinkkejä palloja karheutui ym..ja nyt iski kyllääntyminen koko merkkiin..aikoinaan kävi Reimatecin kanssa sama.
Onko Elloksen sadehaalaria vielä koossa 128? Tietääkös kukaan?

Ja aivan ihanan keväisiä sisustuksia sinulla, kyllä tuli pari ihanaa vinkkiä, kiitos : )

dibsukka kirjoitti...

Katariina: Ollos hyvä:)

Sadehaalarista oli kaikki koot loppu.