sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kirppistelyjä...


Tässä on nyt kirppislöytöjä joista osa on ihan tuoreita, osa jo aikaa nähneitä ja joku on saattanut blogissa vilahtaa aiemminkin... Tämä ihana tervakartanon kynttiläkipponen on pimeässä kaunis kuin mikä. Antaa laajalle alueelle kaunista valoa ja kuviointia.

Tämä kahden pienen ruukun setti on symppis. Uusikin kun oli, niin lähti minulle mukaan. Nyt ruukuissa on jo multaa ja koitan saada sinne laventelia kasvamaan...

Esikoiseni on kova piirtämään ja sen myötä kova miettimään, että mille ihminen näyttää kun se istuu. Tai miten kädet on jos tanssii... Olen jo jonkun aikaa miettinyt, että ostan tytölle mallinuken, että hän saa sitä väännellessä hahmottaa asennot ja mittasuhteet paremmin. Niinpä olikin onnea mukana kun kirpparilla semmoinen nukke tuli vastaan euron hintaan.

Klaffitaulu, ihana(ko)!! Suunnittelin tätä ensin tauluksi, sitten naulakontaustaksi... Mutta kun lapset tajusi mikä tavara tämä on, niin he valloittivat leikkeihinsä ja tässä muutamana päivänä olen kuulut "KÄY ja klaps" aika monta kertaa... Klaffitaulun idea tosin hitusen on vielä hukassa. lapset kuvaa videota ja kopsuttaa taulua kesken otosten:D Välillä taulu toimiikin sitten porttina ja pääsylipun lukijana...

Sitten vähän pehmoisempaa:) H&M:n tyynynpäällinen. Ihana, niin ihana!! Heiii, muistin juuri, että meille on kotiutunut ihania pyyhkeitä ja vähän muutakin tekstiiliä. Niistä seuraavaksi.

No sitten tämä purkki. Kansi oli kuvaushetkellä jossain hukassa, mutta se siis on olemassa. Disneyn purkki jossa vuosiluku jostain 1990 luvulta. Liekkö sen ikäinen vai uusi. En osaa päättää, että ihana vai kamala. Se lähti meille kuitenkin 50snt hintaan. Leikkimökkiä ajattelin, mutta nyt tuolla säilyy jotain esikoisen tärkeitä juttuja. Eli siis epämääräistä paperisilppua ja muuta omituista krääsää. Heh, lasten jäljiltä tekee usein mielenkiintoisia löytöjä... He jemmaa mitä ihmeellisempiä juttuja ja mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Yksi päivä löysin yhdestä laatikosta iiiison kasan käpyjä ja kiviä ja keppejä. En käsitä mistä ne on tullut kun askarteluun otetut jutut on ihan muualla. Noh, toisessa laatikossa oli pikkupikku lappuja. Tarkemmalla selailulla löysin ne erilaisten mainoslehtisten liimamerkeiksi... Kuulemma hirrrveen tärkeitä:D Sit nää jutut, Barbiet pussilakanan sisällä, tussit maton alla jne... Oh, nyt karkas!!

Palataanpa teemaan. Katsokaa miten suloinen hylly.

Rujo ja kolhuinen, vaaleansininen. Täydellinen. Hylly on esikoisen huoneessa ja hänen itse järkkäämä. Ihanasti neidin kruunut rivissä:D

Avainnaulakko. Suunnittelin tätä alkuun rannekorujen säilytykseen, mutta se päätyikin avainnaulakoksi.

Tämä lasinen kupu ja hopean värinen aluslautanen on mukava kynttilöiden ystävälle. Kevyt ja ilmava, samaan aikaan turvallinen perheen kisuja ajatellen. Tähän ei vahingossa häntä kärähdä.

Ikean pilkullinen tarjotin. Leikkimökkiin muka, käytän lähes päivittäin hedelmiä tarjoillessa.

Tämä onkin jo nähty. Iso valkoinen lasivuoka. Ihana ja mieluinen...

Sit olisi kirppistelyinä lastenvaatteita ja leluja... Kiinnostaako?

6 kommenttia:

Geisha kirjoitti...

Joo : )

Marjukka kirjoitti...

Leikkimökkiin hihii... Mullakin on joskus tuo sama perustelu ja sitten itse käytän omassa "leikkimökissä" xD

dibsukka kirjoitti...

Marjukka: Hihih, leikkimökki on niiiin hyvä veruke ostaa kaikkea ihanaa hömppää:D

zanne kirjoitti...

Juu, ilman muuta kirppistelyt AINA kiinostaa!! Oli sitten tavarat tai vaatteet, mielenkiintoista on aina! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Juu kiinnostaa lastenvaatteet ja lelut! Olisi kiva jos kertoisit joskus mistä kirppikseltä noita aarteita löydät :)

dibsukka kirjoitti...

Koitan muistaa tulevaisuudessa kertoa ostopaikatkin. Ylläolevat on Paljekirpparilta ja Järkikirpparilta.

Oikeastaan ne taitaa ollakkin semmoiset missä enimmäkseen käyn.

Vintiöstä tein ennen vaatelöytöjä, mutta nyt ei enään siellä tule käytyä ollenkaan...

SPR:n kirppiksiä joskus, harvoin.

Haukiputaan kirpparilla käyn noin kerran viikossa (joskus kahdessa), mutta sieltäkään ei enään tunnu tekevän löytöjä.