tiistai 20. maaliskuuta 2012

Lets telttaillaan...


Meidän tytöillä on ollut tänään ilonpäivä!! Nimittäin hartaasti odotettu paketti saapui ja päästiinkin kasaamaan teltta esikoisen huoneen nurkkaan. Aivan hitti juttu! Kasaamisessa auttoi kaksi lasta, kaksi kissaa, joten pakostakin siitä tuli hieno. Ilta vilahtikin sitten telttaillessa ja tunnustan, että tarjoilinpa minä sinne iltapalankin. Nyt väsyneet telttailijat nukkuu ja kävin kurkkaamassa mille teltta näyttää illan jälkeen... Noh, ei ainakaan tuolle kuin kuvassa, vaan tuolle kuin kuvassa plus kolme räjähdyksen kokenutta lelukoria, yksi nukkuva kissa ja muutama epämääräinen vaatenytty:)

Mutta ettei menisi ihan vaan hauskuudeksi, niin piti teltan eteen pikkuisen nähdä vaivaakin. Lupasin, että heti kun lastenhuoneet ovat siistejä, niin sitten menen postiin. Oli kuulkaa nopeaa toimintaa, en muista ihan äsken noin nopeaa siivoamista olleenkaan... Tosin, nuorimmaisen huoneessa oli omituisia myttyjä maton alla ja vaatekaapin oven avattua se selvis minne häipy niin vilkkaasti epämääräiset vaatekasat:D Mutta kuitenkin. Meillä on kerran viikossa kunnon siivouspäivä ja silloin tyttöjen homma on siivota omat huoneensa. Rutiini on tuttu ja siitä ei nurista, mutta tämmöinen ylimääräinen omien huoneiden siivoushetki ei kyllä saanut mitään riemunkiljahduksiakaan aikaan. Normaalisti muina päivinä imuroidessa käyn kääntymässä tyttöjen huoneiden ovella ja totean, että imuroin muualta, olkoot nuo:D En jaksa nipottaa, nehän on vaan lastenhuoneita ja toisaalta, aika siisteinä ne pysyykin...

Että tätä tavan arkea tänne:)

Jälleen on uusia lukijoita ilmaantunut mukaan. Tervetuloa ja ihanaa kun käytte täällä.

Teltta on Jotexin valikoimaa ja näitä on saatavilla myös sinisenä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva teltta. Katsottiin jo vähän vastaavaa Ikeassa mutta siinä ei ollut ikkunaa. Teidän oma on oikein soma. Uskaltaisiko vielä ostaa yksivuotiaille prinsessoilleni... =)
-M-

dibsukka kirjoitti...

Meillä on ollut Ikeasta sellainen sininen teltta ja vähän erinmallinen punainen.

Sininen oli yhden kesän pihaleikeissä ja syksyllä joutikin roskiin huonon kunnon vuoksi...

Punainen taase oli niin pieni, että annoin sen eteenpäin.

Kyllä minä saattaisin hankkia vuoden vanhalle hyvinkin tuollaisen. Jännä paikka leikkiä ja mahtuu tuonne äitikin kaveriksi vaikka kirjaa selaamaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Jyskissä on ihan vastaavia ja hintakin oli alle 20e. :) Tää vaan tiedoksi muille ettei tartte 35e laittaa tähän. :)

dibsukka kirjoitti...

Kiitos vinkistä:) Itse ostin teltan miinus 50% alekoodilla, mutta postikulujen kanssa Jyskin hinta jää pienemmäksi.