maanantai 12. maaliskuuta 2012

Ne on ihania livenäkin...


Nämä uudet Legot ja Duplot siis. Viime viikolla meille hankittiin muutama uusi paketti rakennettavaa ja nyt täytyy tunnustaa, että olen aivan ihastunut sarjaan.

Nuorimmainen kasailee pikkulegojakin kiitettävästi, mutta Duplot on edelleen enemmän se hänen juttu. Miten suloisia voikaan uudet Lumikki Duplot olla.

Ihania ja niin lapsekkaita. Näin alkuun, kohta Lumikki saikin jo kaverikseen muita Duploukkeleita ja mökkikin muuttui pian rivitaloksi. Kivasti siis uusia juttuja jo niihin vanhoihin, olemassa oleviin leikkeihin. Setti on niin ihana, että sarja saikin heti täydennystä ja nyt jemmassa olisi lisää näitä ihanuuksia Prinsessan muodossa.

Esikoinen taasen sai ekana kasattavaksi Olivian puumajan. Legoruusuja, leppäkerttuja, pikkulintu, voi huokaus. Tämmöisestä saattoi penskana vaan haaveilla.

Tosi helpot ohjeet, kivaa puuhaa. Ihanat värit. Iloisia, voi että:)

Nyt kasaamisen alla on tämä ihana Cafesetti. Ja okei, olisi tuolla jemmassa vielä muutakin. Huomaako minusta kenties, että olen kaipaillut markkinoille tyttöjen rakennussarjaa:D Mutta huoli pois, en minä niitä kerralla tytöille anna. Tytöt sai muutenkin viime viikolla uusia leluja, joten liika on liikaa. Vanhaksihan nämä ei mene, joten eipähän jäädä ilmankaan:D

Mut enhän minä näitä itselle osta (tai ainakaan sitä tunnusta). Molemmat tytöt tykkää ja esikoinen onkin kertonut, että aikoo kerätä koko sarjan, rakentaa ne ja säästää siten nätisti leikkien pikkusiskolleen. Nuorimmainen taasen julisti, että ei aio antaa Duploja kellekkään, koska ne on hänen ja hän ei aio kasvaa isoksi ikinä:D

10 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Aikas kivoja! Meillä on kanssa vielä kovasti duplot käytössä, mutta seuraavaksi sitten pikku-legoja. Verkkokaupasta löytyy kivoja tyttöjen lego-kopioita, banbao-merkkisiä, kivoja prinsessalinnoja monenmallisia. =) Hintakin ok.

dibsukka kirjoitti...

Heidi: Kiitos vinkistä!! Pitääpäs kurkata ne livenä. Ajatus muka on, että "aitoja" ja kopioita ei sekoiteta, mutta jos kopio on tarpeeksi kiva, niin mitä väliä merkillä:D

Duplot ovat mukavan pitkäikäisiä. Meillä tämä kesällä 7v täyttäväkin tykkää niistä edelleen.

Amalia kirjoitti...

Ne on ihania ja käy yksinkin kaupassa niitä ihailemassa. Aijotaan pyytää niitä synttärilahjaksi... huom aijotaan ; )

dibsukka kirjoitti...

Amalia: Meillä on samat aikomukset... Tosin tyttöjen synttärit on vasta heinäkuussa:D Mutta onhan sarja onneksi moniosainen.

Terhi kirjoitti...

no on kyllä :)

Pitääpä katsoa olisko meidän Cittarissa näitä, Prismaa täällä ei ole. Matsulla olis tällä viikolla nimpparitkin...

dibsukka kirjoitti...

Terhi: Toivotaan, että löytyy. Meidän Cittarissa ei ollut vielä viime viikolla, Prismassa näin viikonloppuna. Nämä löysin Tokmannilta.

Aikas ihana nimpparilahja olisi!!

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Ompas ne ihania. Kiitos vinkistä ja kuvista.

dibsukka kirjoitti...

Reissuja ja...: Eipäs kestä:) Kiitos kommentista.

Vera kirjoitti...

Aika ihania on kyllä, oonkohan mä liian vanha ostamaan tollaisia =)

dibsukka kirjoitti...

vera: Et oo:D