perjantai 30. maaliskuuta 2012

Pari otosta...


Maailman kilteimmistä kissoista...

Niistä jotka antaa kaikkien pikkutavaroiden olla rauhassa...

Jotka tietävät, että ovat lemmikkejä, eivätkä omi tavaroita, sänkyä, sohvaa tms. itselleen...

Heistä jotka eivät tee tuhojaan...

Jotka eivät koske "ihmisten juttuihin" tai varasta makkaraa leivän päältä, syö sulamassa ollutta lihaa tai muuten vaan nuoleskele margariinipakettia...

Heistä jotka osaavat kauniisti ilmaista asiansa...

Jotka eivät kiipeile ovissa, kaiteissa tms...

Heistä joita ilman elämä olisi kamalan tylsää:)

19 kommenttia:

Nipsu kirjoitti...

:D :D
Absolute suosikki on tuo kynitty ruusupuska ja sit toi, missä ne on linnassa ! Voi, olen aina ollut tosi vähän kissaihminen, mutta nyt jotenkin kun muutetaan maalle sellaisen haluaisin... Edes sellaiseksi pihakissaksi, toimiiko sellainen ollenkaan? Kuitenkin haluaisin sen öisin mun viereen, koiran, lapsen ja äijän sekaan :)

dibsukka kirjoitti...

Nipsu: Näitä kuvia on PALJON, on revittyä lehteä, leviteltyä vanupussia... On pureskeltu tamppoonirasia ja myllätyt kukkapurkit:D On itseteossa kuvia mm. jogurttipurkin kimpussa, ym ym.. Mutta silti, silti ne on ihania, tärkeitä ja ihan perheenjäseniä!!

Mulla ei pihakissa toimisi, olisin liian huolissaan siitä. Eikä se yöksikkään malttas sisälle tulla, silloinhan on paras saalistaa.

Tuo harmaa kissa nukkuu joka yö mun tyynyllä, aamuyöllä nukutaan jo nenät vastakkain ihan kiinni <3 raidallinen kissa taasen nukkuu aina miehen varpaissa... Et halua tietää mille meidän lakanat näyttää:D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania. Vaikka minä en varmaan jaksaisikaan olla koko aika siivoamassa kissojen sotkuja.

dibsukka kirjoitti...

Onneksi ne ei ihan aina sotke:) Esim nykyään ruusutkin saa olla rauhassa.

Sitä on oppinut laittamaan piiloon sellaiset tavarat mitkä kissoja luulee kiinnostavan, mutta uteliaina elukkoina ne toki ovat aika hyviä etsimään "tekemistä".

Meillä kissan tuhoja siivoaa enemmän muuten mies, hänellä riittää huumoria kun taas minä hyperventiloin kun löydän kunnon tuhoalueen;)

Plussat ja miinukset jos laitetaan riviin, niin plussaa on moninkertaisesti enemmän.

Saila kirjoitti...

Ihana postaus, sai kyllä niin leveän hymyn huulille! :D

dibsukka kirjoitti...

:)

Minttu kirjoitti...

Noi portaikon pylväät on kyllä kissojen paratiisi =)

dibsukka kirjoitti...

Minttu: Todellakin!! rapina vaan kuuluu kun kissat kiipeää tuonne katonrajaan:D Semmoinen iltavillin tyypillinen kierros onkin: alakerrasta sutarilähdöt portaisiin, portaista pylväisiin, takaisin portaisiin ja yläkerran oaidetta kauheaa kyytiä :D

Anonyymi kirjoitti...

Sulosia kissoja:)

Kieltämättä tuli mieleeni Kaunota ja Kulkuri - ne kaksi siiamilaista kissaa;)))

pikkuthti kirjoitti...

Ihana postaus -nauroin ääneen lukiessani:D! Tutun näköisiä puuhia, meiänkin kissat ilahduttavat (ja toisinaan rasittavat) touhuillaan. Mutta ovat ne vaan niin ihania otuksia <3

Meeri kirjoitti...

Tulipa hyvälle mielelle tästä postauksesta. Vähän turhankin tutun näköistä touhua kuvissa. Ei ole itsellä tullut kuvattua nuiden tuhoja ja tihutöitä. Pienempi kissoista on silpunnut viimeviikon aikana kasan akuankkoja ja söipä muutamat kaavat kaavakansiostani. Ja tiedätkös miltä näyttää tulppaanikimppu, jonka kaikki terälehdet on yksi kerrallaan näykitty ja tiputeltu lattialle :/ Melkein yhtä onnettomalta kuin nuo sinun ruususi ;)

dibsukka kirjoitti...

Meeri: Tulppaanit on kissojen herkkua, joten niitä meille ei kestä tuoda;) Ruusut saavat jo olla rauhassa, mutta tulppaaneista ei jää jäljelle kuin onneton varsi:D

Kasvatin kissoille kissanruohoa, se hieman rauhoittaa viherkasvien tuhoamista....

Helinä kirjoitti...

Minulla oli lapsuuddessa kissoja, yhteensä varmaan joku kolkyt. Sisä ja puoleksi villikissojakin. :) Se oli kyllä mukavaa aikaa, seurailla ja leikkiä kissojen kanssa. Mistä milloinkin löytyi!!!:) Nykyään kun en enää voi ottaa kissaa, perheessä paha kissa allergia niin ihan mielellään aina katselee näit hauskoi veitikoit. :) Huippuja kuvia. hih*

jenni kirjoitti...

Ihania kissoja :P ..Sai hymyn huulille :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Ai että ku pisti naurattamaan - kiitos piristyksestä! :D

Tuo kissa ikkunassa-kuva on niin paras!!! :D

heini kirjoitti...

Ooh, ihana postaus, sai ehdottomasti hymyn huulille! :D Meillä ollut aina kissoja, ja on ne vaan niin ihania eläimiä! Olen ehdottomasti kissa ihminen, vaikka meillä kyllä asustaa yksi koirakin kahden kissan lisäksi. Ja onhan kissa hirmusisen helppoja eläimiä kuitenkin.
Meidän kissat ovat olleet alkuun sisäkissoja, ja nykyään saavat liikkua vapaana ulkona, mutta pysyvät vain omassa pihassa.
Joten Nipsu, jos haaveilet ulkokissasta, joka palaa joka ilta viereesi, niin hanki kissa, opeta se sisäkissaksi, vuosi-kaksi sisällä ja ulkoilua omalla pihalla narussa, sitten kissa on leikattava, jos siitä ulkokissan aikoo. Näin ainakin meidän kissoista on tullut semmosia lauhkeita, kotikeskeisiä ulkokissoja, jotka rakastavat syliä ja nukkuvat aina vieressä! :)

-Heini-

Matonkude kirjoitti...

=D =D =D
Aivan ihant kuvat. Mitä kaikkea kissat keksivätkään.

zanne kirjoitti...

Olen jo aikaisemmin huomannut teidän hauskat kissat aina silloin tällöin kuvissa vilisemässä.
Mutta toi kuvapläjäys oli kyllä ihan huippuhauska!!

Ennen meillä oli kanssa kissoja, ja harmittelin niiden tuhoja. Sitten perheeseen tulikin koirat, ja sitten vasta tiesin mitkä on OIKEAT tuhot kun kengät oli syöty käyttökelvottomaksi, margariinipaketit eivät olleet pelkästään nuolaistu mutta syöty kokonaisuudessaan, kirjahyllystä revitty kaikki kirjat ulos ja kulmat nakerettu sekä sohva kokonaan revitty riekaleiksi.

dibsukka kirjoitti...

Zanne: Joo, kuulostaa tutulle. Kavereilla on koiria ja onhan nuita tuhoja tullut nähtyä ihan livenäkin. Huh huh:D