keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Ruskeaa ja vaaleanpunaista...

Taas valmistui pipo. Yksivärisiä pipoja sain tehtyä tänään hyvän kasan, mutta tylsiähän ne ovat. On mukavaa, että jokaiseen takkiin ja pukuun on matsaava pipo, mutta kyllä joku jippo niissä pitää olla. Joko kiva kuosi tahi sitten kuvio.

Kokeilin Bambi aplikaatiota ja tykkään. Ehkä Bambi olisi saanut olla pienempi, mutta tämäkin menee. Tämä pipo onkin esikoiselle tehty, mutta nyt tässä nuorimmaisen päässä.

Ruskea ja vaaleanpunainen on siis päivän väri:D

Tein tytöille norsukuvioiset lyhythihaiset paidat. Vielä pitää helma ja hihansuut huolitella, mutta sen teen sitten kun pystyn vaihtamaan peitetikkiin oikean väriset langat. Miten se muuten voikin olla, että aina on koneissa väärän värinen lanka:D

Sit ihan toiseen aiheeseen.. Mun pitäs päättää, että mitä ihanaa laitan vielä kasvamaan. Siis eihän tässä monenkaan kasvun kannalta kiire ole, mutta sen suhteen on kiire, että haluan askartelemaan lisää taimitikkuja. Mulla oli viime vuonna ongelmana muistaa, että mitä missäkin purkissa kasvaa ja niinpä tänä vuonna en halua kokea samaa.

Onhan se mukavampaa katellakkin niitä multapurkkeja kun niistä pilkistää edes jotain:) Nämä on ihan ekoja kokeiluja. Nyt seuraavaksi kokeilen kirjainsabluunaa ja erilaista kuviota.

Näitä muuten askartelee lastenkin kanssa, ainakin koristelu on varmasti mukavaa. Miettikääpä. Lapsen kanssa yhdessä istutatte siemenen, teette pienen taimikyltin ja odottelette, että milloin vihertää:) Täällä lisää näistä.

3 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Tosi nätit, ruskea ja vaaleanpunainen vaan toimii aina. Voi kun mäkin saisin aikaiseksi jotain noin kivaa :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiva väriyhdistelmä!

Mini S kirjoitti...

Ihanaa tuo norsukangas!