torstai 15. maaliskuuta 2012

Tekemistä lasten kanssa... Play Mais


Onhan siitä ollut puhetta ennenkin, että meillä askarrellaan paljon! Jokainen päivä sormissa pyörii jotain näperelyä, yleensä jotain leikkaa-liimaa-askartele, toisinaan jotain ihan muuta. Jos ei askarrella, niin sitten kyllä vähintään piirretään tai maalataan. Myös muovailu on ihan pop. Jos kiinnostaa, voin tehdä postauksen meidän perheen mielestä maailman parhaasta muovailuvahasta...

PlayMais on ekologinen askartelutuote, koska sen valmistuksessa käytetään maissia, vettä ja elintarvikeväriä. Tästä syystä se on myös erittäin turvallinen tuote monenikäisten lasten käyttöön. Turvallinen ja helppo!! Palleroita voi muotoilla, leikellä tai pyöritellä mielensä mukaan ja se tarttuu toisiinsa kiinni vedellä. Käytä naksun päätä esim. luutussa (tulee pakkauksen mukana) ja liimaa se paperille, pahville, toisiinsa. Takuulla pysyy, eikä sotke:)

Värejä on paljon, meillä avattiin juuri uusi pakkaus joka on ihanan hempeän värinen. Näissä on varaa valita ja naksuja on kuulkaa paljon!

Tässä paketissa tuli mukana tarvikkeet erilaisiin rasioihin, valokuvakehyksiin ja vaikka mihin, joten jos pelkkä naksuilla näpertely tökkii, niin sit voi keskittyä vaikka koristeemaan itse rakentamaa rasiaa. On myös olemassa paketteja joissa on pelkkiä naksuja.

Lapset rakastaa näitä, ja hih, aikuisetkin. Itse tein tuollaisia värikkäitä kukkasia ja suunnittelin, että nuohan olisivat vaikka pääsiäisen aikana kivoja koristeita esim. langalla jostain roikkumaan... Vain mielikuvitus on rajana!!

Ps: Kissaperheessä kannattaa piilottaa naksut yöksi... Mieheni keräsi viime yönä kolmen aikaan laatikollista naksuja kun kissat olivat löytäneet kiinni olevan laatikon kaapista... Hmphh. Noh, heidänkin mielestä nämä on ihan vastustamattomia...

6 kommenttia:

Geisha kirjoitti...

Kivan näköisiä on : ) Missä näitä myydään?

Maija kirjoitti...

Oi, en ookkaan ennen kuullut, kiitos vinkistä :) Poika vielä ehkä inan pieni näille, mutta varmaan testataan jossain kohtaa! :)

dibsukka kirjoitti...

Geisha: Oulussa esim. Kärkkäinen myy, mutta löytyy hyvin askartelukaupoista ja osastoilta. Netissäkin usea kauppa myy:)

maija: Ihanaa, että vinkistä oli hyötyä.

Pirjo kirjoitti...

Meillä kanssa molemmat tytöt tykkää; Emilia askarrella ja Julia napostella :o)
Ois niin hyvä "lapsenvahti" isommalle, mutta ei voi jättää yksin, kun pienempi tosiaan syö aina ihan kaiken...

dibsukka kirjoitti...

Pirjo: Askartelu ja välipala samassa, kätevää:D

Nipsu kirjoitti...

sulle on haaste mun blogissa :)