keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Tuu kurakeli, tuu...


Mä en yleensä kerro omista vaatehankinnoista, mutta nyt mulla on taka-ajatuksia... Mä haluan nämä Vikingin kumpparit ja laitoinkin ne tilaukseen netistä jo viikko sitten... Nyt kuitenkin tuli ilmoitus, että näiden toimitus viivästyy ja kysynkin: Onko joku nähnyt näitä jossain Oulussa? Hakisin ne suoraan kaupasta kun en malttamattomana jaksa odotella ja oikeastikkin jo kohta tarvin näitä... Kiitos jo etukäten jos joku osaa vinkata.

Si toinen kysymys, haluatteko te nähdä esikoiselle tehdyt kevätvaatehankinnat vai hypätäänkö suoraan kirppuihin... Vai molemmat:D

Ihanaa päivää teille jokaiselle. Tänään oleskellaankin kotona ja laitetaan tyttöjen kanssa kasvamaan paprikaa ja tomaattia ja kukkasia ja ja ja hirrrveen kivaa multasormeilua siis tiedossa.

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kurakelejä todellakin odotellen :)!

Ja molemmat jutut halutaan nähdä, tietysti.

Aamuaurinko kirjoitti...

Ehdottomasti molemmat pitää nähdä :D

elllu kirjoitti...

Molemmat jutut! :D Ihanaa multasormeilua teillä tiedossa. Minäkin eilen hypistelin siemenpusseja, mitähän sitä istuttais. Pitääpä paprika-asiaa tutkia. Ruohosipuli on ainoa päätetty. :)

Terv. Lukijasi lähikunnasta, joka on yleensä huono kommentoimaan

sussu kirjoitti...

Mistä tilasit nämä? Pakko saada!

dibsukka kirjoitti...

Sussu: Ellokselta löytyy ainakin:)

Cartsu kirjoitti...

Molemmat! :)

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Ompa ihanat kumpparit. Nykyään kumpparit on niin mageita että niillä vois tallustella missä vaan. Mä olen ostellu meidän pikku-muorille niin ihania kumppareita monet parit ettei mitään rajaa. Ittellä ei ensimmäisiäkään, ei tietystikkään. Laita vaan vaatepostauksia; uusia ja kirppuja. Hyvää naistenpäivää Ouluun. Sinne tulen kahden viikon päästä !

Tulppaanisipuli kirjoitti...

Vitsit mitkä kumpparit! Ja molemmat jutut halutaan, tottakai!