maanantai 19. maaliskuuta 2012

Värejä... kö...

On se kevät, ihan varmasti nyt on!!

Aurinko tekee valollaan kaikesta pikkuisen kauniimpaa. Niin ja kauheampaa... Ikkunat kaipaa pesua ja muutenkin tekee mieli puunailla jokaista nurkkaa.

Tänä aamuna huomasin, että paprikan taimet on noussut mullan pinnalle. Tomaatit ovatkin nousseet jo viime viikolla, samoin muutama muukin. odoteltavaa on, vielä on monta multaruukkua ilman vihertävää. Laitoin kissoillekkin kasvamaan ruohoa, joten muut kasvit saa olla suunnilleen rauhassa.

Tunnustan, että odotan Pääsiäistä aivan innoissaan. Kohta saakin alkaa askartelemeen ja koristelemaan kotia väreillä. Pikkuisen on jo aloitettu. Pienet jututkin saa ihmeitä aikaan kodin yleisilmeessä.

Nautin näistä päivistä. Kerroinko jo, että otin nuorimmaisen pois hoidosta ja jäin hetkeksi kotiin. Pieni tauko kaikesta. Esikoinen jatkaa tottakai eskarissa ja minäkin teen töitä pikkuisen tässä ohella. Nyt kuitenkin pääpaino on kotona:) Työpaikka odottaa, kaikki on kunnossa, mutta nyt on vaan sellainen tilanne, että tarvitsen hetken aikalisän. Jos ihmisellä ei ole aikaa keskittyä elämänsä tärkeimpään, niin onko millään silloin väliä?

Ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle. Me kaivettiin tänään pyörät varastosta ja käytiin nakkaamassa kunnon lenkki. Ihana ilma, mutta vielä oli tiet paikoin pahasti lumessa. Nuorimmainen haluaa ottaa apurattaat pois, nyt olisi aika hyvä harjoitella, mutta pyysin pikkuisen malttia. Esikoinen oli saman ikäinen kun luopui appareista, joten kait tyttö oppii kunhan vaan äiti selviää tilanteesta:D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun hyvä päätös! Rohkea valinta tärkeimpien puolesta :) Olisipa meilläkin mahdollisuus tuohon, mutta ainakin vähentäminen 4-päiväiseen työviikkoon toi lisää kaivattua aikaa perheelle :) Karoliina

dibsukka kirjoitti...

Karoliina: Kiitos!! Olen onnellinen, että tämä on mahdollista.

Varmasti sekin vaikuttaa paljon, että työviikko lyheni.

Peppi kirjoitti...

Ihana tilanne kun voi olla kotona, mutta on työpaikka odottamassa! Nauti :)
Tulipa mieleeni, että pitäisi täälläkin laittaa paprikan siemenet multaan. On meinaan unohtunut.

dibsukka kirjoitti...

Peppi: Nautin, kiitos:)