lauantai 21. huhtikuuta 2012

Hyvää Hääpäivää Rakas.

 
Tänään on minun ja mieheni hääpäivä. Tasan kuusi vuotta sitten kävelimme käsi kädessä kirkon alttarille ja vannoimme toisillemme ikuista rakkautta. Jos tänään pappi kysyisi "tahdotko sinä", niin hetkeäkään empimättä vastaisin "tahdon".
Kuusi vuotta naimisissa, kymmenen yhdessä.  Se on aika johon mahtuu paljon. Paljon ihania hetkiä, paljon onnea ja rakkautta. Ei parempaa liittoa ihminen voisi toivoa. Me olemme hioneet toistemme särmiä, sovitelleet palaset yhteen ja lukkiutuneet kokonaisuudeksi joka ei varmasti rikkoonnu ikinä. Eilen mieheni sanoi "olemme varmasti yhdessä niin kauan kunnes kuolema erottaa ja senkin jälkeen jossain on oltava todellisuus jossa tämä tarina jatkuu". Niiisk, ihanaa!!
Mitään en muuttaisi. Kiitos ihanista yhteisistä vuosista rakas. Kiitos, että olet aviomies jollaisesta joskus vain haaveilin. Kiitos, että olet tuki ja turva ja minun kotisatama. Kiitos, että olet siinä juuri sellaisena. Kiitos!! Olet rakkaani, paras ystäväni ja maailman ihanin ihminen!!

Olet minulle ihminen jollaisen kohtaa vain kerran ja kun se kerran kokee, ei maailma ole entisellään.

7 kommenttia:

piitzi kirjoitti...

Paljon onnea, nyt ja aina =) Meillä tulee tänä vuonna 4 vuotta täyteen, sekä tapaamisesta että hääpäivästä. Se oli nimittäin kerralla menoa se =D Sitä jo kerran naimisissa olleena tiesi mitä toiselta ja itseltä haluaa niin mitäs sitä turhaan vetkuttelemaan =)

Anonyymi kirjoitti...

Oi että mulle tuli ihan itku..:) Tuollaista onnea minäkin odotan! <3 Hyvää hääpäivää teille!

Matonkude kirjoitti...

Vera kirjoitti...

Oi, onnea ihanasta rakkaudesta <3

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi taas naisten (naisen) sinisilmäisyyttä...
Uskotko, että joku toinen nainen tietää miehestä asioita, joita vaimo ei tiedä?

dibsukka kirjoitti...

Anonyymi: Mä uskon mun mieheen, se riittää:D

Anskuli kirjoitti...

Paljon onnea :)
Meillä on tänään myös 6vee hääpäivä ja minäkään en vaihtaisi miestäni tai aviovuosiani mihinkään, ihana rakas on mullakin <3