maanantai 16. huhtikuuta 2012

Jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain uudistettua...


Saatin miehen kanssa joku aika sitten idea, että maalataanpa olkkarin seinä ja keittiön seinä tumman harmaaksi... Vähän värin tummuus pelotti, mutta valmiiseen tulokseen olen hurjan tyytyväinen:) Valkoiset pöytätasot ollaan muuttamassa lattiansävyiseksi puutasoksi ja valaisin puolelle on tulossa muutoksia. Tykkään tämmöisestä "pikkuhiljaa laittamisesta". Ollaan muuten nyt vuosi asuttu tässä kodissa. Päivääkään en ole katunut muuttamista tähän, oikeastaan koko ajan olen tyytyväisempi, että jaksettiin odottaa "unelmien kotia"... Eihän siihen mennytkään ku muutama vuosi ja monen monta asuntoesittelyä...

Tummaa sävyä kaipasin myös hempeään purkkikokoelmaani ja niinpä vaaleanpunaiset purnukat saivat kaverikseen keskimmäisen purkin. (Purkki Coloresta. Kiitos vielä kerran purkin tuojalle...)

No sitten niihin "vanhoihin" juttuihin, eli kirppislöytöihin... Tähti Ikea pullo, juuri pesun saaneena... Valkoinen kori. Korit on joku uusi "pakkomielle". Tai ehkä paremmin sanottuna vanha pakkomielle henkiin heränneenä...

Pentikin amppeli, lampetti, mikä tämä on:D Lienee kynttilälle?

Meillä kukalle. Hihihih, kerrankin kukka jota kissat ei saa syötyä;)

Ihanat, niiiiiiin ihanat valokuvakehykset. Mistähän nämä on ostettu alunperin? Haluaisin nimittäin vielä yhden samanlaisen, niin saisin laittaa seinälle yhden tietyn kuvasarjan meidän perheestä.

Uusia kakkumuotteja... Sydämistä suunnittella kranssi, värikkäät muotit ostin bambin vuoksi:)

Valkoinen upea kannu.

Hehe, jouluinen enkeli... jemmaan:D

Ja viimeisenä todella mieluinen löytö. Vaaleanpunainen uusi tuoli. Vihdoinkin saan heivata työhuoneen kitisevän tuolirumiluksen pois:)

Samalla reissulla löysin pari kivaa mekkoa itselleni, Gapin topin esikoiselle ja nuorimmaiselle ihanan mekon... Vaatteita olisi ollut taas vaikka mitä kivaa lapsille, mutta koitan olla ostamatta ja jättää ne muille:D

Ja niin alkoi taas uusi viikko. Meillä oli ihana viikonloppu. Eilen käytiin Edenin kylpylässä polskimassa, muuten aika meni ulkoillessa, hyvää ruokaa laittaen ja ihan vaan yhdessä ollen. Nautin kiireettömistä päivistä, siitä kun saan vetäytyä ompeluhuoneeseen näpräämään. Jotenkin kaikki on kohdallaan:)

Olkaa tyytyväisiä itseenne ja koittakaa nähdä asioiden hyvät puolet. Ihanaa alkanutta viikkoa.

10 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania löytöjä! Ja olet ollut ahkerana ja ommellut ihania juttuja. :) Ja mitä kangaslöytöjä!

Kotiäiti kirjoitti...

Tää sun blogi on niin ihanan positiivinen, että pakostakin tulee hyvälle mielelle. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi toi kannu on niin upea!!!! <3

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Seinän väri on todella onnistunut! (Itse kyllä tykkään tosi tosi paljon tuosta valoisan valkoisesta tasosta kaikessa yksinkertaisuudessaan!)

dibsukka kirjoitti...

Minäkin tykkään siitä, mutta pöytäpinta ei tykkää meistä:D Valkoiset pöytäpinnat keittiössä on aika työläät, ajattelin että tummemmassa ei ihan jokaikinen leivänmuru paista... Tosin, sehän sitten rikkoo musta-valkoteemaa, että saas nyt nähdä:D

Anu kirjoitti...

laita harmaat/mustat tasot:)

dibsukka kirjoitti...

Ne kllä sopisi, mutta pelkään niiden olevan liian "kylmän" näköiset:/ Toisaalta, tummalla tasolla näyttäisi värikkäät astiat jne. ihanille, hmmmmmm:)

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Valkoinen puolue argumentoi aivan samoin: Minä rakastan valkoisia pöytäpintoja, sillä kaikki kirkkaanväriset astiat näyttävät mielestäni niillä niin kauniilta. Kirkasväriset lasiesineet toistuvat valkoiselta pohjalta, mutteivät tummalta!

dibsukka kirjoitti...

Totta:) Mutta mustan ja kirkkaan, mustan ja esim. vaaleanpunaisen lasin kontrasti on ihana!!

Valkoinen on valoisa, puhdas, miellyttävä. Tumma on kodikas, lämmin ja rohkaisee väreihin.

Hmmm, menee vaikeaksi, mutta jos joku on varmaa, niin se että keksin selityksen kummallekkin vaihtoehdolle:D

Tiina kirjoitti...

Ihania nuo purkit! :)