sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kirppislöytöjä...


Kirppislöytöjä alkuviikolta... Vaaleanpunainen pikku jakkara 1,50€. Ajattelin tätä leikkimökkiin, mutta tämä osoittautuikin täydelliseksi jakkaraksi keittiöön. Matalalla jakkaralla nuorimmainen ylettää itse esim. ottamaan vettä tms. Ihana, tykkään!!

Tämä oli löytö mitä olen etsinyt.

Kukkapurkki seinälle. Ihanan kuluneen näköinen, symppis. Hinta 4€.

Korttiteline esikoiselle. Jos oikein muistan niin 2€. Tästä tule teline esikoisen rannekoruille, kaulakoruille ym. pikkuroinalle:)

Tähti tuikkukippo ikkunaan.

Sitten tämmöinen löytö josta en osaa sanoa, että tykkäänkö vaikko en:D Kuvat on ihania, samoin ruosteen ja ehkä iänkin tuoma patina, mutta muuten ei yhtään meidän näköinen.

Olisi mukavaa saada tietää sankon ikä, tämä ainakin näyttää vanhalle... Sanko maksoi 7€, mutta pöydässä oli lappu miinus 50%, joten sankolle jäi hintaa 3,50€.

Sankon ripa on mennyt poikki, mutta suunnittelin sen poistamista ja sitten sanko voisi päätyä vaikka kynäpurkiksi.

Tänään on pikkuisia noitia, vähän isompiakin, käynyt oven takana hurja määrä. Meillä tytöt pääsi yhdessä virpomaan ja saivat palkaksi suuren kasan herkkuja. Miehen kanssa oltiin mukana kierroksella, mutta pysyttiin tottakai varjona taka-alalla. Ihan vaan nähdäksemme, että kaikki sujuu hyvin. Tytöt ovat kuitenkin vasta 3v ja 6v. Nuorimmaisen eilisestä kuumeesta ei ole jälkeäkään, mutta silti ollaan otettu tänään(kin) relasti.

Saunaa ja rentoutumista:)

9 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Ihania löytöjä! :)

NorppaStiina kirjoitti...

Tuo jakkara on valloittava! Ihana löytö. :)

dibsukka kirjoitti...

Kiitos Riitta:)

NorppaStiina: Se on suloinen. Jotenkin hellyttävän pieni, mutta silti siitä on niin suuri apu meidän nuorimmaiselle.

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

No johan olet mahtavat ja halavat löydöt tehnyt. Missäs Oulussa tollanen kirppari on ? Sinne kun kuukauden päästä taas suunnistan..

Mimura kirjoitti...

Vau, ihan purkki! :) Hei pitää tulla ihan sanomaan, kun näin Kodinykkösen mainoksessa jotenkin niin teijän kotiin sopivat jutut; sellaset puiset pupu serviettiteline, rasia- ja säästöpupu. En löytäny netistä linkattavaks, mut jos teillä on Kodin1 mainos niin kurkkaapas :)

Netta kirjoitti...

Ihan mahtavia löytöjä! Jakkara on ihana, haaveilen itsekin samanlaisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä löytöjä! Tuo sanko on ihana!

n i n n u kirjoitti...

Hauska sanko, en ole ennen nähnyt.
Saattaisi olla jonkun lelun "kääre".

dibsukka kirjoitti...

:)