tiistai 8. toukokuuta 2012

Ihana koru...


Tämäkään ei ole maksettu mainos!!

Blogeja lukiessa törmäsin Kotiäidin arkea ja ompeluksia blogiin ja näin siellä ihan minun näköisen korun. Kristallisydän, mom laatta ja kauniisti kimaltava ketju, voi ihanuus!!

Päätin ostaa korun itselleni muistuttamaan, että äitiys on parasta mitä minulle on ikinä tapahtunut. Tänään koru sitten saapui postissa. Oi miten kaunis. Suuri kiitos sinne toiseen blogiin. Palaan asiaan korujen saralta toistekkin!! (ps. poistin sen kommentin missä oli sähköpostiosoitteeni)

Meillä on tänään ollut nuorimmaisen kanssa "tyttöjen päivä". Käytiin kaksin kirppiskierroksella ja syömässä. Jälkkäriksi käytiin jäätelöllä ja istuskeltiin auringossa juttelemassa. Aivan mahtava tapaus tämä meidän 3v. Juttelee maailman menosta niin viisaasti, että välillä keksii ihan omiakin selityksiä asioille. Kyselee, tuumailee ja haluaa halia koko ajan. Ihana pikkuiseni!!

"äiti rakastaa lapsiaan niin äärettömästi, että sen takia äideillä on tissit, että sydän mahtuu olemaan"

"isi oli ennen äitin poikaystävä, sitten isi antoi sormuksen ja muuttui mieheksi. Enään isistä ei voi tulla tyttö tai poika, silleen niitä miehiä tulee"

Pikkuiseni 3v

9 kommenttia:

Taika kirjoitti...

oih, ihana koru ♥

Viisaita sanoja tytöllä =D Niitä on ihana kuunnella ja muistella mitä kaikkea toinen selittää =D

dibsukka kirjoitti...

Taika: Minä olen kirjoittanut lasten omiin "vauvakirjoihin 1-5v kaikki sanomiset muistiin. Kaivelen ne esille sitten kun tytöt tuovat poikakavereita kylään;)

Ja eikös olekkin koru kaunis!! Toiset ne osaa:)

Anonyymi kirjoitti...

HOHHOIJAA, mitä jos kertoisit sitten kun sulla ON maksettu mainos, lapsellista tuollainen "Tämäkään ei ole maksettu mainos!!" Ja kahdellahuutomerkillä, voi moro.

dibsukka kirjoitti...

Lapsellista on myös huutaa hohhoijaata anonyyminä;)

dibsukka kirjoitti...

Laitoin sen siihen puoliksi vitsillä kun jokapaikassa nyt kuhistaan siitä miten blogit pursuilee maksettuja kehuja. Jos itse jotain ilmaiseksi kokeiluun saan, niin sen kyllä kerron, mutta silti saan paljon palautetta siitä, että miksi blogini on maksettuja mainoksia pullollaan. Niitähän siis oikeasti ei ole.

NorppaStiina kirjoitti...

Sä ehdit ensin. Minä myös himoitsin tuota korua. :) Tosin mulle olis sopinut helmi tuon kristallin sijasta. Ihania juttuja teidän pieni on keksinyt. Meillä on kans alkanut tulemaan noita mainioita selityksiä asioille. ♥

dibsukka kirjoitti...

NorppaStiina: Saisitkohan tilattua samanlaisen. Suosittelen ainakin, tämä on niiin ihana!!

Miikku kirjoitti...

Kaunis koru.
Niin mainioita nuo lasten puheet:)

Anonyymi kirjoitti...

Jos vain voit olla välittämättä, niin ole, kateellisia löytyy aina!!
Mutta Aivan ihania noi lasten mietteet -aivan tosissaan tuollaisia pähkäilevät!!
Mahtavia kankaita olet tilaillut, itse kullakin ompelukone surisee kun kesää tehdään =)
Aurinkoa ouluun!!!
-H-