tiistai 8. toukokuuta 2012

Kumpi ja kampi...Minä olen tuijotellut kotini seiniä monta viikkoa ja miettinyt, että rakastan vaaleaa, mutta jotain värikästä on saatava. Nyt mietin, että sopisiko romanttisen sisustuksen omaavaan makkariin Marimekon Siirtolapuutarha kuosi. Tauluksi? Verhoksi? Joksikin? Riitelisihän se valkoisen pitsin kanssa, mutta toisiko se sitä särmää mitä kaipaan? Lähtisikö kuosista liikkeelle muutos joka pikkuhiljaa valtaisi koko asunnon. Onko tämä se piste kun tajuan, nyt riitti romanttinen look?

Keisarinna kuosi olisi enemmän meidän näköinen, paljonkin enemmän. Tämä olisi sellainen väreiltäänkin, että soljuisi sisustukseen välittömästi. Tämä olisi ihana, mutta niin samanlainen kuin kaikki muukin...Vai olisiko tämä kumpaakin?

Käykö teille koskaan niin, että huomaatte himoitsevanne jotain sellaista joka ei sovi kotiinne? Jotain sellaista, että et tiedä inhoatko vaikko rakastatko?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo värikäs siirtolapuutarha on ihana :) Meillä on sitä keittiössä. Tykkään itsekin vaaleasta sisustuksessa, mutta väriläikkiä täytyy olla!

T. Niina

dibsukka kirjoitti...

Niina: Voi ne keittiön jutut ovat niin ihania myös!!

Mari Wee kirjoitti...

Meillä on sellainen sopiva sekamelska retroa ja romantiikkaa, vanhaa ja uutta, väriä, mustaa ja valkoista. Suosittelen. Vapauttaa kummasti, kun antaa itselleen vapaat kädet toteutaa sisäistä sisustajaansa sitomatta sitä sen enempää yhteen tyylisuuntaan ;)

Molemmat Siirtolapuutarhat ovat ihania! Jospa tekisit siitä aluksi ison sisustustaulun puukehyksiin, ja voisit rauhassa makustella moista pienissä erissä - ja siirtää sitten pahimmillaan varastoon odottamaan retron toista tulemista, jos ei vielä tunnu omalta :)

dibsukka kirjoitti...

Mari Wee: Kuulostaa hyvälle!!