tiistai 15. toukokuuta 2012

Niin ja näin ja nuin...

 Mä oon täällä illat testaillut uusia kaavoja tämmöisillä "ei niin ihanilla kankailla" ja huomannut, että kokeilut on tullut tarpeeseen. Ihanaa tuolla ompeluhuoneessa säätää ja suunnitella ja tehdä ihan sellasta kuin lystää.
 Aplikoimisen ihmeellinen maailma alkaa pikkuhiljaa avartumaan. Tajusin, että sehän on maailman paras keino kasvattaa kärsivällisyyttä. Tämmöinen "mullekaikkinytheti" ei millään vaan malta uskoa, että maltti on valttia. Vielä kun maltan olla leikkaamatta tolkuttomia saumavaroja, niin homma alkaa sujumaan. No okei, leikkaan saumavaraa kuivausrummun takia, mutta lienee turhaa kun kankaat on jo esipesun aikana rummutettu...
 Mutta on se kuulkaa hienoa kun huomaa oppineensa uutta.
 Uudesta puheenollen. Pompuloiden huuma ei laannu millään. Niitä vaan tulee ja tulee...
 Uusia hahmoja, uusia värejä.
 On ne vaan niin kivoja:)
 Kivasta puheenollen (jestas mitä aasinsiltoja, anteeksi) Löysin vihdoinkin kaavan jolla saan tehtyä ihania housuja. Karkkiraidalliset velourhousut nuorimmaiselle.
 Ja pilvihousut esikoiselle. Esikoinen totesi housut nähtyään "jee, uudet yöpökät" ja sellaiseksi ne sitten päätyi. Ajattelin kyllä alkuun muuta...
 Täällä on vietetty päiviä ulkona. Leikitty, syöty, kahviteltu, oltu ja puuhailtu ulkona. Äitienpäivä meni ihanasti. Heräsin aamulla kahvintuoksuun, tosin herään siihen jokainen arkiaamu kun mieheni tuo kahvin sänkyyn minulle ennen töihinsä lähtöä. Tytöt olivat askarrelleet ihanat lahjat, kännykkäpussin ja kirjan. Kortit tottakai. Mieheni antoi kimpun vaaleanpunaisia ja punaisia ruusuja. Punaiset mieheltä, vaaleanpunaiset muka niinku sitten tytöiltä. Mies oli ostanut samat ruusut myös äidilleni, aika ihanasti muistettu! Mies teki hyvää ruokaa, käytiin kakkukahvillä äitini luona, siinä se päivä vierähti.

Nyt kipinkapin imurinvarteen ja pahimmat hiekanmurut pois lattialta. Vaikka juttelen jokainen aamu tuolle pyykkikorille, että se voisi olla omatoiminen ja häivyttää sisältönsä, niin se ei sitä tee. Pakko siis pyöräyttää pari koneellista pyykkiäkin, että mahtuu suihkuun;) (vitsivitsi, ei siellä niin paljon pyykkiä ole) Kesällä siivoaminen on ihan berberistä, ei huvittas tippaakaan:D Mutta joo, tuumasta toimeen.

Mukavaa viikonjatkoa...

1 kommentti:

J kirjoitti...

Ihania vaatteita taas! Tuo maatuskamekko on ylisuloinen! ♥