keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Paluu arkeen... vai?

 Vappu oli ja meni. Oli kivaa. Ainolanpuistossa vietettiin aurinkoisia tunteja piknikillä ja ankkoja ihmettelemässä. Vieraita, munkkeja, grillausta, aurinkoa ja ulkoilua, siitä meidän Vappu koostui.
Nyt taas paluu arkeen. Vai? Eheii, se olisi puolentoista viikon rutistus ja sitten alkaa miehen loma. 

Lomasta tulikin mieleen. Jos tulisin SINUN kotikaupunkiin parheeni kanssa, niin MINKÄ PAIKAN esittelisit? Elikkäs kun me nyt pakataan asuntoauto ja suunnataan kotosuomeen, niin missä kannattaa käydä? Oih, odotan innolla lomaa. Leikkimökin kunnostuskin on alkanut ja pihasta on 1/4 haravoitu:) Se kuulkaa kesä tulee, se tulee, jeij!! Tosipuheessa aika hanurista miehen loma-aika on, mutta ei joka vuosi sitä heinäkuuta voi ottaa kun muutkin haluaa ja onhan olemassa viikonloput:D Eli nautitaan siitä mitä annetaan!!!

Ihanaa Toukokuuta Jokaiselle Lukijalleni!!

7 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

No, mä esittelisin tietenkin meitin kaupan :o) Heh, heh..

jarna kirjoitti...

Suomenlinna on näkemisen arvoinen paikka.

Hanna kirjoitti...

Meillä olisi täällä yyterin hiekkarannat ja kiva leirintäalue.

J kirjoitti...

Meilläkin loma-ajat menee hieman miten sattuu ja syksyn lomareissun takia kesis vietetään turisteina Helsingissä. Varmasti laavataan läpi museot ja saaret (mm.Seurasaari, Suomenlinna, Korkeasaari), sadepäivinä käydään leikkiluolassa, HopLopissa ja syödään litratolkulla jätskiä -ei voi tulla kurja kesä! :)

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Ihan ehdottomasti Hanko-Tammisaari-Inkoo-Fiskars. Sekä Turun saaristo; Nauvo, Korppoo, Kemiö..Myös Vaasa on ihana kaupunki, samoin Oulu ja Kuopio. Blogistani löydät paikkoja ja putiikkeja ympäri Suomen !

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Niin ja se Oulu taitaa ollakkin teille jo aika tuttu ??

dibsukka kirjoitti...

Reissuja ja romantiikkaa: Joo, Oulu on tuttu ja hyvin koluttu.

Vaan voi voi, nuolaisinkohan liian aikaisin. Maanantaina varatussa autossa on ilmennyt ongelmia:/