keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Puhelimen uudet vaatteet...

 Mun puhelin on kokenut kovia. Se on kolhuinen ja kuluneen näköinen. Kattokaa nyt!
Musta väri on kaikenlisäksi tylsä ja olenkin haaveillut kauan valkoisesta puhelimesta. Puhelimeni toimii, on mieluinen ja hyvä käyttööni. Olenko siis superpinnallinen jos halutessani uutta ilmettä vaihdan puhelimen. Noh, kuoria on saatavilla, mutta koitappa vaihtaa esim. N8 kuoret. Ei mikään helppo juttu...  

Hmmm. Millehän alkaisi?
Käy käsittämätön tuuri! Saan sähköpostia jossa minulta tiedustellaan, että olenko kiinnostunut kokeilemaan DesignSkinsin tuotetta, esim. kännykäntarraa? No olenhan minä. Tilaaminen on helppoa, toimitus nopeaa. Asiointi Suomeksi, helppoa! Ja katsokaa, tässä minun vanha puhelin!!
 Eikö olekkin kuin uusi! Ihana keksintö, niin helppoa ja halpaa, mutta mikä muutos!!
Tarrat ovat edullisia. Posteineen hinta jää alle 20€, mutta muutos on suuri ja jos tosiaan kaipaa uutta ilmettä, niin tällä saa. Ilman, että vaihtaa puhelinta;)
Minä valitsin kuoreksi vaalean ja yksinkertaisen, mutta valikoimaa on niin paljon, että taatusti jokainen löytää omansa!! Mieheni osti pääkallokuosia musta-punaisena, sekin on upea! Ja jos valmiit kuvat ei nappaa, niin nämä saa teetettyä omastakin kuvasta. Kaveri teetättää miehelleen lahjaksi kuoret miehen moottoripyörästä. Aika kiva idea.
 
Nämä lähtevät tilaukseen seuraavaksi. Ihanat, niin ihanat!! Ja hei, tiesitkö, että tarroja saa myös läppäreihin, kameroihin ja vaikka mihin. TÄSTÄ pääset katsomaan, että mihin kaikkeen tarrat taipuukaan. Itse suunnittelen juuri läppäriin tarraa, haluan tyttöjen kuvasta ihanat kannet. Tuunausta, sehän kannattaa aina:)

Tänään Ouluunkin koitti viimein kunnon kesäpäivä. Ollaan laitettu pihaa ja oltu ulkona koko päivä. Ensimmäiset kukkasetkin kotiutu pihaan. Voi tätä aikaa, niin ihanaa!!

5 kommenttia:

airamanna kirjoitti...

Vau, on aikamoinen muutos. Hieno!
Mulla on sama puhelin pinkkinä ja tykkään väristä enkä onneksi tarvitse siihen uusia "kuoria". Yllättävän hyvin säilynyt...

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihana blogi! Inspiroivia kirjoituksia ja kauniita kuvia täynnä. Pitää näemmä tulla uudemmankin kerran.

Heti mainoksen uhrina kävin selailemaan tuota sivustoa ja suurena afrikka-fanina päädyin tilaamaan seuraavan iPadiini :) http://designskins.com/resources/productFilterGroupPreview/34/04654.jpg

Kiitos vinkistä :)

dibsukka kirjoitti...

Airamanna: Voi se pinkki onkin kiva. Silloin kun ostin puhelimeni, oli myytävänä vaan mustia, muista en tiennytkään. Myöhemmin huomasin pinkin ja muut värit. Mulla joku ihme pakkomielle on ollut se valkoinen puhelin. Mun puhelin ei säily, oikeastaan mun puhelimet ei ole koskaan säilynyt... Ne tippuu vahingossa, pyörii taskussa avainten kanssa jne...

Anonyymi: Voi miten kiva kuulla, että vinkistä oli hyötyä. Mietin pari päivää, että bloggaanko edes tästä, että kiinnostaako ketään. Sitten päätin, että jos minua kiinnostaa, niin pakolla muitakin on oltava. Jotkut tykkää huonoa mainoksista ja linkeistä, minusta ne taasen on yksi osa blogin pitämistä.

Villit nuo sinun kuoret, grrrr

Cartsu kirjoitti...

WAU, IHANA! Kiitos vinkistä. Meillä tytöt innostui heti, kun näytin sen nettisivun ja alkoivat heti miettiin, että millasen tuunauksen haluaisivat.

Riitta kirjoitti...

Tosi hieno, aivan kuin uus puhelin :) Vasta katselin lapsuudenkodissa vanhoja Nokialaisia joissa oli vaihtokuoret, yhdet jopa Italian matkalla ostettu :) Oli ne puhelimet toki melko raskaitakin kun tämän päivän malliin vertasi :)