perjantai 4. toukokuuta 2012

Tervetuloa Rytöläjään....


Jota myös työhuoneeksi kutsutaan.

Täällä surffaillaan netissä, ommellaan, askarrellaan, säilytetään ja muuten vaan lorvaillaan.

Tämä on huone jossa on tekemistä aina!

Tämä sohvasänky on huoneeseen ehkä pikkuisen turhan iso, mutta en luovu mistään hinnasta tästä, sillä tässä jos jossain on ihana selailla lehtiä, suunnitella tekemisiä tai vaan loikoilla.

Tässä huoneessa on kolmella seinällä ikkunat, eli luonnonvaloa on paljon. Yksi ikkuna on siis ovi ja sehän johdattaa lasitetulle ihanalle parvekkeelle. Nyt on ollut jo muutamana päivänä niin lämmin, että parvekkeella on tarennut leikkaamaan kankaita kahvikupposen kanssa. Tuosta isoimmasta ikkunasta näkee iltaisin kauniisti auringonlaskua ja taivaalla on monesti melkoinen värien show. Kesällä ikkunasta avautuu ihana vihreys. Toi katto tossa vas. reunassa on pihavarasto. Sen katolla on monesti äksöniä kun linnut temppuilee. Mä en siis tarvitse edes tv:tä:D
Parvekkeesta lisää TÄSSÄ ja TÄSSÄ

Tämmöisessä huoneessa minä ompelen. Huoneen jakaa mieheni jonka tavarat säilyy toisella puolen huonetta. Hauska kontrasti mustat rc-auto laatikot ja minun pinkit söpöläisyydet. Useana iltana me istuskellaan huoneessa kaksin tekemässä omia juttuja ja porisemassa. Son mukavaa:)

Jokos te olette kyllästyneet kankaisiin? Olisko seuraavaksi kirppisjuttuja? Kankaitakin olisi, hih:D

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Viihtyisän näköistä! :)

Iida kirjoitti...

Viihtyisän näköinen huone, varmasti on mukava tuolla touhuta. Olisipa itsellä samanlainen ja yhtä paljon ihania kankaita. :)

NorppaStiina kirjoitti...

En usein ole kateellinen mutta nyt olen; olen niiiiin kade sun työhuoneesta!!!!!!!!!! :)

dibsukka kirjoitti...

Iida: Kiitoksia. Ehkä jonain päivänä.

NorppaStiina: Helpottaiskohan sinua jos laitan kuvan siitä ennen siivousta;) Silloin en edes itse siitä tykkää:D