keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Tuunausta...

Löysin joku aika sitten kirpparilta tuollaisen ruskean naulakon eurolla. Väri on kamala, mutta malli ihana.
Päätin tarjota naulakkohyllylle kodin, mutta tiesin jo ennen kassaa, että tuollaiseksi se ei tule jäämään. Paikka sille tulee olemaan leikkimökissä.
Ja koska meillä on täällä leikkimökin remontti menneillään, niin nyt oli hyvä aika tuunata hylly.
Aika karkki väri, vai mitä? Samaa väriä tulee olemaan myös leikkimökin pöytä. Tuolit on valkoiset, joten ihan ei mennä pinkkilinjalla... Pöytä ja tuolitkin on siis maalattu, mutta ne odottaa kasaamista. Meidän leikkimökissä on lattia pinnoitettu muovimatolla. Yöks, hirveä. Revin tänään yhden kulman auki ja huomasin muovikamaluuden alla ihanan vaalean puulattian. Huomenna selviää, että onko koko lattia kauttaaltaa siistissä kunnossa, jos on, niin puulattia saa välittömästi ihanan valkoisen maalipinnan. Ja jos se on kärsinyt, niin sitten ei auta kuin laittaa uutta pintaa. Nyt pitäisi löytää vielä jostain pari räsymattoa.
 Muistatteko TÄMÄN? No nyt se vidoinkin saa jatkoa. 
Olen keräillyt kirppareilta kehyksiä je peilejä aina ohimennen ja nyt sain nekin kaikki maalattua. Vielä kuvien tulostus, naputtelu seinään ja valmista.

Voi, olisi niiiin paljon kirppislöytöjäkin. Nyt on ollut niin tohinaa, että en ole ehtinyt kuvaaman niitä. Pihanlaiton, remontin, ym. kiireen keskellä aloitin taas kirppispöydänkin. Raahasin tänään monta pussia vaatteita myyntiin ja lisää olisi lähdössä heti kun vaan saan aikaiseksi hinnoitella ne.

No, en valita. Rakastan tätä kun on kaikkea kivaa tekemistä:)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tosiaan herkullinen väri! Voitko kertoa millä sävyllä olet maalannut ja onko tuo jotain kalustemaalia esim. Helmi? Anna

dibsukka kirjoitti...

Voi, ei ole kalustemaalia:) Maali on pinkkiä spraymaalia. Helppo maalata, mutta ei toki vastaa kestävyydeltään kunnon kalustemaalia. Hinta maaleilla suunnilleen samaa luokkaa, sillä sprayn peittävyys puussa on huono ja sitä saa laittaa useamman kerroksen.

Anonyymi kirjoitti...

Oululaisena heti kiinnostuin, että missähän sinulla on kirppispöytä :)

Johanna

dibsukka kirjoitti...

Johanna: Järkikirppiksellä on pöytä.