torstai 21. kesäkuuta 2012

Kirppuja osa 2: Lasten löytöjä

Eilen katsottiin vaatteita, nyt katsotaan tyttöjen löytöjä. Ensimmäisenä siivoussetti, uusi. Ihana setti leikkimökkiin, miksei kotiinkin.
Zhuzhu hamstereill löytyy nykyään tosi paljon kaikkea. Uusin löytö radanpalanen ja juoksupyörä 5€. Näiden lisäksi löydettiin hamsteri ja toinen ratapakkaus, paketti yhteensä 4€
 Kirjoja ja leffoja on myös löytynyt. Kirjat 50snt-2€, Barbie Dvd:t 2kpl yhteensä 3€
 Palapeli, kuin uusi, 1,50€. Toinenkin Kitty peli löydettiin, sillä hinta 2€.
 Esikoisen huoneseen yövalo. 4€.
Pupulaukku 2€. Viimeksi taisinkin bloggailla samanlaisen vaaleanpunaisen ja valkoisen koiralaukun. Nämä tuntuu olevan aivan ihania:D
 Ostin joku aika sitten Ebaysta Barbien kenkiä ja vaatteita ison läjän. Kun posti toi ne, löydettiin siitä seuraavana päivänä kirpparilta Barbien kenkateline 2€ hintaan. Tähän saa tytöt asetelle nätimmät kengät. Oon ehkä vähän Barbielle kateellinen. Viime käynnillä löydettiin Barbien eläinhoitola, siitä ei ole nyt kuvaa kun hoitola on osissa jossain hyvässä jemmassa tytön pussukoissa:D
 Barbien heppavaunu ja hevonen. Aivan hittilelu!! Vaunun saa jatkettua isommaksi jolloin keskelle tulee tavallaan niinku pöytä tai vastaava taso. Hinta 10€
 Nuorimmainen käski ottamaan kuvan hänen Barbien kodista:D
 Uusi Hello Kitty sateenvarjo. Muistaakseni 4€
 Kaksi laukkua, 1€ kpl.
Peili, näemmä väärinpäin kuvassa:D Leikkimökkiin, hinta 2€.
Viime käynnillä löydettiin Baby Bornin kylpyamme. Siitäkään ei ole kuvaa, mutta tässä juuri samanlainen. Kunto kuin uusi, hinta 10€. Lelu pääsi kylppäriin. Kummasti lapset haluaa koko ajan suihkuun:D

Näiden lisäksi tytöt on löytänyt Barbeja, yhden My Little Ponyn, merkittömiä poneja, pikkueläimiä, askartelujuttuja ja jotain pikkuista tyttösälää. Tytöt ovat itsekkin myyneet leluja, esim. viimeksi myyntiin meni Muumitalo, Little People juttuja ym. Niillä tienatuilla rahoilla onkin mukava tyttöjen tehdä löytöjä. Siinä jos jossain oppii kierrättämisen ihanuuden.

Teetekö te lelulöytöjä?

ps. Pahoittelen jo valmiiksi mahdollisia kirjoitusvirheitä. Mulla on selän takana kaksi innokasta apuria joista kumpikin puhuu ja kyselee kuin papupata:D Lisäksi kuuntelen naapurin ruohonleikkuria ja radiota:D

9 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihania löytöjä! Meiltä löytyy samanlainen ja samanhintainen pupulaukku, on aivan ihana! Meille on meikein kaikki lelut ja kirjat ostettu kirppareilta, hyväkuntoisia edullisesti. Kaupasta ostettuina olisi leluja toooosi paljon vähemmän... =) Kirppareilta löytyy ihan laatujuttuja, kun katselee tarkasti.

Johannah kirjoitti...

Taas olet tehnyt mahtavia löytöjä. Mä ostelin aikaisemmin paljon leluja kirppareilta mutta nyt en osta juuri ollenkaan vaikka tekisin mitä löytöjä. Meillä kävi niin että sen enemmän leluja kun tuli taloon sitä vähemmän meidän lapset arvosti niitä :( Siitä tuli sellainen rutiini että äiti käy kirpulla ja tuo useasti jotain kotiin ja oli vaikka miten kiva niin katsottiin ja leikittiin hetki ja sitten se joutui nurkkaan. Ainut huippuostos oli huutonetistä iso paketti pet shoppeja, niillä ollaan leikitty pitkään ja hartaasti. Mukavaa juhannusta Dibsukka sinulle ja sinun perheellesi.

dibsukka kirjoitti...

Heidi: Todellakin löytyy!! esim nuo Barbien kalusteet ja oheistuotteet on kaupassa törkeän hintaisia, mutta kirpparilta niitä löytää edullisesti. Meillä alkaakin olemaan melkoinen Barbie city pystyssä:D

Johannah: Meillä nuo löydöt liittyy olemassa oleviin leluihin, joten leikit yltyy vaan kun saavat uusia juttuja mukaan. Esim. tuon heppavaunun takia tytöt on keksinyt tosi monta uutta leikkiä.

Muutama hutiostos mukaan kuitenkin mahtuu. Esim. yhdellä kerralla ostettu linna oli ekan päivän aivan ihana, sitten se unohtui. Niinpä opin, että en osta mitään pikkutaloa, linnaa tms. kun ei niillä leikitä.

Sama juttu pehmolelujen kanssa. Ne oli pakko saada, mutta sitten ne jäi pölynkerääjäksi:D

Anonyymi kirjoitti...

Hih, olisin varmasti kateellinen ihanista löydöistä, ellei täältä löytyisi jo samanlaisia kirppulöytöjä, barbien hevonen vaunuineen ja tuo kenkäteline :) Meille onkin kertynyt kirpparilta barbeille vaikka mitä ihanuuksia, samaten kuin muita tyttöjuttuja :)

-Karoliina

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän:
Lapset kasvavat ja tarvitsevat vaatteita ja lelujakin.

En ymmärrä:
Kun ne samaiset mukulat hukutetaan riepuihin ja krääsään, koska niille ei ole tarjota muuta: Sitä oikeaa, välittävää lapsuutta ja vanhempien huomiota, rakkautta.

dibsukka kirjoitti...

Joo meillä on jaossa vaan leikkirakkautta ja feikkiaikaa:D

Koita jotain parempaa, tuo ei kolahda millään tasolla, mutta hyvät naurut kyllä sain:D

Anneli kirjoitti...

Hienoja löytöjä lapsille!
Minusta on kiva lukea toisten kirppis-löydöistä, ja kiva kun olit laittanut hinnat myös =)

Meillä tyttö 4v tykkää käydä kanssani kirpparilla, ja lelujakin ollaan ostettu. Eniten vanhoja My little poneja, sillä ne ovat mielestäni nätimpiä kun kaupasta saatavat... Nyt hakusessa on Sylvanian families tavaraa sekä Barbeja ja tavaroita.
On mielestäni kiva kun tyttö aina muistaa mistä mikäkin tavara tai vaate on ostettu ja sitten ainaa kertoo kaikille ylpeänä, että "denhär har mamma köpt på kirppis". Isovanhemmat (isänsä puolelta) ovat aina ihmeissään, että mitä kaikkea ihanaa kirppareilta löytyykään, itse kun eivät käy kirppareilla niin eivät tiedä että siellä ei todellakaan ole vain lumppua myytävänä =)

Unelma Säleikkö kirjoitti...

Hih, kyllä teidän barbejen kelpaa! Ja ihania löytöjä muutenkin. Kivaa kun kesälomalla ehtii taas kierrellä kirppiksiä enemmänkin.

titti kirjoitti...

Aivan ihana toi pupulaukku :) Poika näki kirpparilla tollaisen ja olis halunnut, mut oli 7e niin en raaskinu ostaa :/